Mitä Suomi haki vuonna 2020? - Suomi hakuvuosi 2020

Oletko utelias, mitä suomalaiset etsivät vuonna 2020? Tutustumme Suomi Vuosi Etsinnässä 2020 -julkaisuun, jotta ymmärrämme paremmin, mitkä asiat olivat ihmisten mielessä ja mitä tapahtumia tänä vuonna tapahtui.

Tämä on ollut myrskyisä vuosi! Vuoden lopun lähestyessä odotamme innokkaasti uusia ja toivottavasti myönteisiä muutoksia, jotka ovat tulossa uudella vuosikymmenellä. Mutta ennen kuin lähdemme liikkeelle, muistellaanpa vielä tämän vuoden ilmiöitä ja tapahtumia, joita voi seurata Googlen Suomen Hakuvuosi 2020 -julkaisusta. Nämä listat on tehty niiden hakusanojen perusteella, jotka kokivat suurimmat piikit vuonna 2020 verrattuna viime vuoteen.

Suomessa toimivana kansainvälisenä yrityksenä oli erittäin mielenkiintoista nähdä, mitä suomalaiset ovat etsineet ja mitä he ovat löytäneet viihdyttäväksi. Huomaa, että nämä hakusanat on alun perin haettu suomeksi, ja ne on käännetty englanniksi parhaan tietämyksemme mukaan.

..

Tärkeimmät hakutrendit / Puheenaiheet

Näitä hakusanoja on haettu Suomessa eniten. Se osoittaa, että Suomessa ollaan hyvin kiinnostuneita maailman tapahtumista. Ei ole mikään yllätys, että Coronavirus nousi kärkeen, sillä sen vuoksi suomalaiset haluavat saada viimeisimmät päivitykset ja viralliset ohjeet kansalliselta terveydenhuoltolaitokselta. Mutta pandemian lisäksi he seuraavat tiiviisti myös Yhdysvaltain vaaleja, Kobe Bryantin tapausta ja ovat varsin valikoivia siinä, miten he kuluttavat uutisiaan.

1) Coronavirus / Koronavirus

2) Yhdysvaltain vaalit / USA vaalit

3) Terveyden ja hyvinvoinnin laitos / THL

4) CNN

5) Coronavirusohjeet / Koronavirus oireet

6) Trump vastaan Biden

7) Janita Lukkarinen

8) Koronavilkku (Corona-seurantasovellus Finnlandissa)

9) Kobe Bryant

10) Tapaa

..

Suosittuja uutisia / Uutiset

Nämä ovat suosituimmat uutiset, jotka ilmestyivät Suomi Vuosi hakusanalla 2020. Se eroaa suosituimmista trenditietohakusanoista, koska nämä ovat saattaneet olla sellaisia, jotka ihmiset ovat kuulleet televisiossa, sosiaalisessa mediassa tai ystäviltään ja perheenjäseniltään ja päättäneet perehtyä asioihin tarkemmin Googlessa.

1) Coronavirus / Koronavirus

2) Yhdysvaltain vaalit / USA vaalit

3) Trump vastaan Biden

4) Uusimaa

5) Trump Twitter

6) Vastaamo

7) Hätätilanteisiin varautumista koskeva lainsäädäntö / Valmiuslaki

8) Paperiliitto / Paperiliitto

9) Beirut

10) Black Lives Matter

..

Suosittuja ihmisiä / Henkilöt

Pidimme näistä hakusanoista suosittujen ihmisten kohdalla erittäin paljon, koska ne antavat meille enemmän sisäpiirin näkemystä suomalaiseen kulttuuriin. Kobe Bryantin, Joe Bidenin ja Kim Jong Unin kaltaisten maailman merkkihenkilöiden lisäksi suomalaiset uppoutuvat uutisiin suosikkitelevisiopersoonistaan, -laulajista ja -muusikoista.

) Janita Lukkarinen (tunnettu suomalainen tv-persoona, joka kuoli hiljattain marraskuussa 2020).

2) Kobe Bryant

3) Ressu Redford (suomalainen tanssimusiikki- ja lyömäsoitinlaulaja, joka on aktiivisesti mukana Vain elämää -sarjan suosikkisarjassa vuonna 2020)

4) Joe Biden

5) Mariska (suomalainen laulaja, sanoittaja ja säveltäjä, joka on aktiivisesti mukana suositun Vain elämää -sarjan parissa vuonna 2020)

6) Sanna Marin (Suomen pääministeri)

7) Pandora (ruotsalainen eurodance-laulaja, joka esiintyi kuuluisassa tv-ohjelmassa Naamioitunut laulaja vuonna 2020 Peacock-hahmona)

8) Jope Ruonansuu (suomalainen koomikko, joka kuoli heinäkuussa 2020)

9) Kim Jong Un

10) Arja Koriseva (suomalainen iskelmälaulaja ja tv-kasvo, joka on ollut kolmekymppisellä juhlakiertueellaan vuosina 2019 ja 2020)

..

Miten / Miten

"Miten"-hakusanat ovat jälleen kerran pandemiapainotteisia, kun ihmiset ihmettelevät koronaviruksen alkuperää, tartuntatapaa ja oikeita keinoja sen torjumiseksi. Virus aiheuttaa myös paljon työpaikkojen menetyksiä ja työttömyyttä, joten ihmiset etsivät määrätietoisesti muita tapoja ansaita rahaa. Vähemmän järkyttävällä puolella kuitenkin koko maailma joutuu jäämään kotiin ja... lihomaan! Suomessa ei ole toisin.

1) Miten koronavirus tarttuu / Miten koronavirus tarttuu?

2) Miten korona alkaa / Miten korona alkaa

3) Miten laihtua/ Miten laihtua?

4) Miten koronaseurantasovellus toimii / Miten koronavilkku toimii?

5) Kuinka tehdä rahaa / Miten saada rahaa?

6) Miten saan selville veriryhmäni / Miten selvitän veriryhmäni (oli huhu, että tietty veriryhmä lisää oireiden vakavuutta, mutta kuulemma mukaan Harvardin tutkimus, näiden kahden välillä ei ole tällaista suhdetta. Kuitenkin oireilevat henkilöt, joilla oli veriryhmät B ja AB ja jotka olivat Rh-positiivisia, testasivat todennäköisemmin positiivisesti COVID-19:n, kun taas veriryhmään O kuuluvat testasivat harvemmin positiivisesti. )

7) Miten hallitus muodostetaan / Miten hallitus muodostetaan

8) Miten koronatesti otetaan / Miten koronatesti otetaan?

9) Miten norovirus tarttuu / Miten norovirus tarttuu?

10) Miten naamio laitetaan päälle / Miten päin naamio laitetaan päälle?

..

Reseptit / Reseptit

Kaikki ystävämme sanoivat, että he selviävät tästä pandemiasta kuuluisana kokkina. Entä sinä? Huomaatko kokkaavasi enemmän tai ainakin yrittäväsi kokata?

1) Perunasalaatti / Perunasalaatti

2) Kuusenkerkkäsiirappi / Kuusenkerkkäsiirappi

3) Kuusi / Kuusenkerkkä

4) ruusukaali / Ruusukaali

5) Suppilovahvero / Suppilovahvero

6) Kanttarelli / Kantarelli

7) Muffinsi / Muffinsi

8) Smoothie

9) Tippaleipä (suomalainen makea leivonnainen ja toukokuun ruokaperinne)

10) Mustikkahillo / Lakkahillo

..

Viihde / Viihde

Among Us sai kaiken huomion maailman pelatuimpana pelinä vuonna 2020. Mutta Suomessa ykköseksi nousi kuuluisa suomalainen tosi-tv-ohjelma Big Brother. Sitä seurasivat useat muut tv-ohjelmat, mikä kertoo siitä, että suomalaiset katsovat kotimaan televisiota enemmän kuin viime vuonna.

1) Big Brother

2) Keskuudessamme

3) Ex on the Beach Suomi

4) Naamioitunut laulaja

5) Loinen

6) Vain elämää

7) Valorant

8) Teräsleidit

9) Tanssii tähtien kanssa / Dancing with the stars / Tanssii tähtien kanssa 

10) Pieni talo preerialla

..

Mitä mieltä olet tämän vuoden Suomen hakuvuodesta? Onko se kaikkea sitä, mitä kuvittelit sen olevan, vai kuvastaako se tarkasti vuotta 2020?

Kun valmistaudut vuoteen 2021, muista tutustua meidän Liiketoiminnan trendejä koskeva ennuste valmistautua itseäsi ja yritystäsi tuleviin muutoksiin.

Seuraa Sisu Digital:tä saadaksesi lisää ajankohtaisia uutisia ja markkinoinnin oivalluksia.

Jaa tämä viesti

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä
Jaa email:ssä

Piditkö tästä artikkelista?

Meillä on paljon enemmän! Liity sähköpostilistallemme ja saat uusimmat uutiset ja artikkelit suoraan sähköpostiisi viikoittain.

Lisää viestejä

Ovatko facebook-mainokset kuollutta sisältöä-markkinointisuppilo

Ovatko B2B Facebook-mainokset kuolleet, ja miten mukautettu sisältömarkkinointisuppilo voi auttaa täyttämään tyhjiön?

Facebook oli ennen loistava optimoimaan kampanjoita oikeiden KPI:iden mukaan valtavan käyttäjätietokantansa ansiosta. ATT:n isku - mitä jää jäljelle B2B-markkinoinnille Facebookissa? Meidän on keskityttävä kestävämpään, tuloshakuisempaan liidien tuottamis- ja konversiostrategiaan. Esittelyssä: Sisältömarkkinoinnin suppilostrategia, joka on optimoitu iOS 14.5:lle.

Lue lisää "

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!