Kasvumarkkinointiratkaisut kansainvälisille startupeille ja pk-yrityksille

Paras markkinointi ei tunnu markkinoinnilta

Annamme kansainvälisille startup-yrityksille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuuden kasvaa, houkutella lisää liidiä ja saada lisää asiakkaita maailmanluokan digitaalisten markkinointiratkaisujen avulla: Markkinointistrategia ja markkinoinnin automatisointi: verkkosuunnittelu, liidien tuottaminen, growth hacking, markkinointistrategia ja markkinoinnin automatisointi.

Haluatko tietää, miten voimme auttaa muuttamaan yrityksesi? Ota meihin yhteyttä nyt.

Palvelumme

Autamme yritystäsi pääsemään alkuun, laajentamaan markkinoita ja houkuttelemaan lisää asiakkaita laajan kokemuksemme ja kehittyneen osaamisemme avulla. Pyrimme joka päivä parantamaan kaikkia sisäisiä valmiuksiamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita digitaalisia ratkaisuja.

Verkkosivusto

Suunnittelemme ja rakennamme siistejä, moderneja, nopeita, toimivia ja SEO-ystävällisiä verkkosivustoja. Tarvitsitpa sitten aloitussivun, yrityssivuston tai verkkokaupan, voimme yhteistyössä kehittää haluamasi verkkosivuston. Meillä on taattu web-kehys ja työprosessi, jota olemme käyttäneet johdonmukaisesti saadaksemme hyviä tuloksia asiakkaillemme.

B2B Lead Generation

Tuotamme päteviä johtolankoja myyntiputkesi täyttämiseksi käyttämällä Cold Email Outreach, LinkedIn Outreach ja PPC Retargeting Ads. Lead Generation -palveluidemme avulla sinun ei tarvitse koskaan stressata laadukkaiden liidien löytämisestä. Nauti jatkuvasta liidien virrasta, jota myyntivirkailijasi voivat seurata ja muuntaa maksaviksi asiakkaiksi.

Sisältömarkkinointi

Sisällöntuotanto on tärkeä vaihe kaikissa markkinointi- ja myyntitoimissa. Se määrittelee, miten esittelet yrityksesi markkinoille ja miten kommunikoit asiakkaiden kanssa. Laadukasta sisältöä tarvitaan verkkosivuille, myyntikansioihin, tiedotusvälineisiin ja mainontaan. Autamme sinua tuottamaan sisältöä, joka houkuttelee kävijöitä ja tekee heistä asiakkaita.

Sosiaalisen median markkinointi

Digitaalisella aikakaudella sosiaalinen media, kuten LinkedIn, Facebook ja Instagram, on ratkaisevan tärkeä kosketuspiste asiakkaille, jopa yritysten ja kuluttajien (B2C) tai yritysten ja yritysten välillä (B2B). Olipa kyse sitten LinkedInistä, Facebookista tai Instagramista, me huolehdimme siitä. Kytke nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi mielekkäisiin keskusteluihin oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

We are very happy with Sisu Digital’s service and appreciate their genuine interest towards AFL business. We started using their digital marketing services one year ago and we know we are in good hands. Daniel and his team have helped us a lot in branding and social media content. Most importantly, they have helped to build up a solid digital marketing system that continuously brings us new leads on automation 24/7, which is the reason we turned to them in the first place. We enjoy our partnership with them and would highly recommend the team for similar projects.

Jani Kaulo Asia Finland Law
Jani Kaulo
CEO & Managing Partner

Työskentely Danielin ja Sisun tiimin kanssa oli miellyttävä kokemus. He kiinnittivät huomiota tarpeisiimme ja käyttivät vaivaa ymmärtääkseen liiketoimintamme luonteen ja ongelmamme. Daniel on antanut meille erittäin hyödyllistä ja käytännöllistä neuvontaa useiden strategisten istuntojen avulla. Sisu Digital:n avun ansiosta meillä on nyt selkeämpi näkemys siitä, miten voimme parantaa markkinointistrategiaamme. Lisäksi viestintä oli avointa, helppoa ja nopeaa. Sisu on osoittautunut ammattimaiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi, suosittelen Sisu Digital:n tiimiä lämpimästi.

Trung Nguyen Toimitusjohtaja ja Reactron Technologiesin perustaja optimoitu 3
Trung Nguyen
Toimitusjohtaja ja toinen perustaja, Reactron Technologies Ltd.

Työskentely Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme päivitysprojektissa oli helppoa ja tehokasta. Arvostimme erityisesti avointa, nopeaa ja rehellistä viestintää sekä iteratiivista lähestymistapaa kehitystyöhön. Myös tekniikan ja yksityiskohtien osalta nämä kaverit tietävät, mitä tekevät! Olimme iloisia siitä, että projekti toimitettiin ammattimaisesti ajallaan ja budjetin puitteissa. Emme epäröisi tehdä yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa vielä kerran tulevaisuudessa.

Niklas Rosenberg COO OpenOcean
Niklas Rosenberg
COO, OpenOcean

Teimme yhteistyötä Danielin ja hänen tiiminsä kanssa Sisu Digital:ssä verkkosivustomme ja sen hakukoneoptimoinnin uudistamiseksi. Edellinen verkkosivusto oli rakennettu vanhentuneella kehyksellä. Se oli buginen, hidas ja siihen oli vaikea tehdä muutoksia. Se ei vastannut Stereoscapen tarpeita heijastaa liiketoimintamme nopeita muutoksia ja vuorovaikutteisten 3D- ja laajennetun todellisuuden (XR) ratkaisujen dynaamista kehitystä. Emme olleet tyytyväisiä myöskään hakukoneoptimointiin, sillä haluaisimme sijoittua merkityksellisemmillä avainsanoilla ja houkutella enemmän orgaanista liikennettä verkkosivuillemme. Coronavirus-kriisin aikana vahva verkkoläsnäolo on tärkeämpää kuin koskaan.
Sisu Digital-tiimin kanssa on ilo työskennellä. He auttoivat meitä ratkaisemaan ongelmamme ja toimittivat odotetut tulokset - ajallaan ja budjetissa. Projektin aikana he osoittautuivat asiantuntevaksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Viikoittaiset projektikokoukset pitivät kaikki osapuolet ajan tasalla matkan varrella, ja heidän ketterä tiiminsä suhtautui joustavasti pyyntöihimme, mitä arvostan suuresti.
Nyt kun uusi, optimoitu verkkosivusto on toiminnassa, jatkamme yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme Google-sijoituksen parantamiseksi.

Heli Nelimarkka stereomaisema
Heli Nelimarkka
Puheenjohtaja, Stereoscape

Miksi työskennellä kanssamme

Tulos

Toimitamme aikataulussa ja budjetissa. Saat meiltä sen, mitä odotat.

Avoimuus

Lähestymistapamme on rehellinen ja avoin. Tiedät tarkalleen, mitä teemme, miksi teemme sen ja mitkä ovat tulokset. Ei savua ja peiliä.

Asiantuntemus

Tiedämme, mitä teemme, jotta voimme tarjota sinulle parhaat ja uusimmat ratkaisut.

Tuki

Arvostamme asiakkaitamme, joten olemme aina valmiina tukemaan asiakkaitamme kaikissa ongelmatilanteissa.

Oletko valmis muuttamaan yrityksesi?

* Tarjoamme sinulle ilmaisen 30 minuutin konsultointisession markkinoinnistasi ja siitä, miten voit tehdä sen paremmin.

Selaa viimeaikaisia projektejamme

Reactron

Täydellinen markkinointiratkaisu hektisesti kasvavalle startup-yritykselle. Tuimme Reactronia markkina-analyysissä, markkinointistrategian kehittämisessä ja tarkistimme sitten verkkosivuston ja sisällön suorituskyvyn SEO-painotteisella lähestymistavalla.
Reactron-Technologies-Markkinointi-strategia

Stereoscape

Muunnamme verkkosivuston ja liiketoiminnan verkkokäyttöliittymän, joka tarjoaa AR- ja VR-ratkaisuja, interaktiivisia ratkaisuja markkinointiin ja myyntiin, oppimiseen ja työskentelyn avustamiseen. Jos web-suunnittelu on huolesi, ota meihin yhteyttä kuulemista varten.
stereoscape laskeutumissivu web design

Resurssit

Lisää tuottavuuttasi ja hanki lisää asiakkaita ilmaisten resurssiemme avulla.

social-media-content-ideat

120 sosiaalisen median sisältöideaa

Uusien ideoiden keksiminen ja laadukkaan sisällön luominen jatkuvasti ei ole helppoa. Kuten monien muidenkin haasteiden kohdalla, paras vaihtoehto on ottaa yksi asia kerrallaan. Juuri siksi tarvitset tätä laajaa luetteloa inspiraation lähteeksi.

Lataa nyt "

Blogi

Blogimme opastaa sinua siinä, miten kasvatat yritystäsi menestyksekkäästi.

Ovatko facebook-mainokset kuollutta sisältöä-markkinointisuppilo

Ovatko B2B Facebook-mainokset kuolleet, ja miten mukautettu sisältömarkkinointisuppilo voi auttaa täyttämään tyhjiön?

Facebook oli ennen loistava optimoimaan kampanjoita oikeiden KPI:iden mukaan valtavan käyttäjätietokantansa ansiosta. ATT:n isku - mitä jää jäljelle B2B-markkinoinnille Facebookissa? Meidän on keskityttävä kestävämpään, tuloshakuisempaan liidien tuottamis- ja konversiostrategiaan. Esittelyssä: Sisältömarkkinoinnin suppilostrategia, joka on optimoitu iOS 14.5:lle.

Lue lisää "

Sisu Digital on jäsenenä

Oletko valmis muuttamaan yrityksesi?