sähköisen kaupankäynnin verkkosivustopalvelu

menestyksekkäitä verkkokauppoja, jotka auttavat sinua myymään enemmän.

Suunnittelemme ja rakennamme suorituskykyisiä verkkokauppoja kansainvälisille yrityksille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille. Ota meihin yhteyttä.

Kaikki mitä tarvitset myynnin aloittamiseen

Olitpa sitten perustamassa uutta yritystä, viemässä olemassa olevaa verkkokauppaa verkkoon tai suunnittelemassa verkkokauppoja asiakkaille, me autamme sinua rakentamaan nopeasti ja juuri haluamasi verkkokaupan.

Onko sinulla jo verkkokauppa? Tarjoamme huippuluokan Verkkosivuston ylläpito & tukipalvelu.

Luo kaunis verkkokauppa, josta asiakkaat löytävät haluamansa.

Onnistunut myynti alkaa kauan ennen kuin joku klikkaa "osta". Luo myymälä, joka on yhtä ainutlaatuinen kuin tuotemerkkisi, ja luo erityinen kokemus, jonka avulla voit navigoida tuotteissasi, sisällössä ja sivustossasi.
 • Rajoittamaton räätälöinti: Muokkaa mitä tahansa sivustosi osaa - etusivun ulkoasusta ostopainikkeeseen - erottuaksesi joukosta.
 • Sisäänrakennettu bloggaaminen: Julkaise loistavaa sisältöä ja rakenna vahva brändi. Integroi verkkokauppa maailman suosituimpaan sisällönjulkaisualustaan WooCommercen avulla.
 • Upota tuotteet, kassat ja paljon muuta mille tahansa sivulle: Lisää tuotteesi blogikirjoituksiin tai luo aloitussivuja, jotka johtavat suoraan kassalle.
 • Kategoriat, tunnisteet ja attribuutit helpottavat tuotteiden löytämistä: Auta asiakkaita löytämään haluamansa tuotteet lisäämällä tuotteita kuvaavia tunnisteita. Lisää määritteitä, kuten koko, jotta asiakkaat voivat etsiä heille parhaiten sopivia tuotteita.
 • Tuotearvioita ja arvosteluja: Näytä asiakaspalautteet suoraan tuotesivulla, mukaan lukien "Vahvistettu omistaja" -merkintä.
 • Mukauta sijaintisi mukaan: Aseta sinulle sopiva valuutta, kieli ja mittayksiköt (tuumat, senttimetrit tai mikä tahansa muu).
 • Tuotteiden lajittelu ja suodatus: Anna asiakkaiden lajitella tuotteita suosion, uutuuden, luokituksen, hinnan tai ominaisuuden mukaan löytääkseen oikean tuotteen.
 • Rajoittamaton määrä kuvia ja gallerioita: Sisällytä haluamasi määrä kuvia, joilla voit esitellä tuotteitasi. Aseta esillä oleva kuva korostamaan parasta kuvaa koko sivustolla.
 • Rajoittamaton määrä tuotteita: Lisää niin monta tuotetta kuin haluat myydä - ainoa rajoitus on varastosi.
verkkokauppa-verkkokauppa-verkkosivuston-suunnittelu-kehitys-sisu-digital-3
verkkokauppa-verkkokauppa-verkkosivuston-suunnittelu-kehitys-sisu-digital-5

Myy mitä tahansa tuotetta, milloin tahansa

Myynti on määränpää, ja verkkokauppasi on paikka, jossa asiakkaat voivat joko hylätä tavaroita käytävillä tai lopettaa myynnin. Rakentamamme verkkokaupan avulla asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi haluamallaan tavalla.
 • Fyysinen, digitaalinen tai molemmat: Myy fyysisiä tuotteita, jotka toimitetaan asiakkaalle, digitaalisia tuotteita, jotka asiakas voi ladata, tai mitä tahansa näiden kahden yhdistelmää.
 • Kumppanuustuotteet: Näytä muilla sivustoilla saatavilla olevat tuotteet, joissa on affiliate-linkki, jonka kautta asiakkaat voivat ostaa niitä.
 • Rajoittamattomat variaatiot: Tarjoa tuotteelle mikä tahansa määrä variaatioita (kuten väri, koko, kangas ja niin edelleen), ja voit määrittää hinnat, varastot ja kuvat kullekin variaatiolle.
 • Tuotteiden tuonti ja vienti: Lisää ja päivitä tuotetietoja, kuten nimi, lyhyt kuvaus, normaali- ja myyntihinta ja paljon muuta CSV-tiedoston avulla.
 • Sisäänrakennettu maksujen käsittely johtavilta palveluntarjoajilta: Ota vastaan maksuja Stripen ja PayPalin kautta. Hyväksy luottokortit, suora pankkisiirto, shekit tai käteinen.
 • Toimitusvaihtoehdot: Anna asiakkaille mahdollisuus noutoon, paikalliseen toimitukseen tai toimitukseen. Rajoita käytettävissä olevia vaihtoehtoja asiakkaan sijainnin perusteella.
 • Toimitusmaksut: Aseta kiinteä hinta tai määritä erityismaksut eri tuotteille, kuten lisämaksut painaville tuotteille. Laske ja näytä oikeat hinnat asiakkaille kassalla.
 • Ilmainen toimitus: Tarjoa ilmainen toimitus tietyille tuotteille tai tietyissä paikoissa - valinta on sinun.
 • Maantieteellisen sijainnin tuki: Automaattinen asiakkaan osoitteen tunnistus, jotta toimitus- ja verolaskelmat olisivat yksinkertaisempia.
 • Verovaihtoehdot: Näytä verot asiakkaan toimitusosoitteen, laskutusosoitteen tai myymälän perusosoitteen perusteella. Laske automaattisesti tärkeimpien maiden ja osavaltioiden verokannat.

Hallitse tilauksia ja asiakkaita

Vie tilaukset ulos ovesta ajoissa ja pidä asiakkaat ajan tasalla, jotta he voivat tehdä tulevia ostoksia ja olla tyytyväisiä. Verkkokaupassamme on joukko ominaisuuksia, jotka tekevät tästä kaikin puolin helpompaa.
 • Asiakastilit ja vieraskassat: Anna asiakkaiden rekisteröityä ja valita, luodaanko käyttäjätunnukset ja salasanat automaattisesti vai ei. Näytä palaavan asiakkaan kirjautumismuistutus. Ota käyttöön vieraskassa niille, jotka eivät halua rekisteröityä.
 • Palautukset yhdellä napsautuksella: Tarjoa asiakkaille kivuttomia palautuksia, joita voidaan hallita suoraan WooCommerce-kojelaudassa.
 • Varastonhallinta: Seuraa varastotasoja, pidä varastot tilauksen peruuttamisen jälkeen, saat ilmoituksia alhaisista ja loppuneista varastotuotteista, piilota loppuneet tuotteet ja paljon muuta: Seuraa varastotasoja, pidä varastot tilauksen peruuttamisen jälkeen, saat ilmoituksia alhaisista ja loppuneista tuotteista ja paljon muuta.
 • Tilausten hallinta: Merkitse lähetetyt tuotteet ja hallitse toimitusprosessia.
 • Sähköpostimallit: Lähetä asiakkaille ilmoituksia kriittisissä vaiheissa, esimerkiksi ostoksen tekemisen jälkeen tai tilauksen valmistuttua.
 • Lisää myymäläpäälliköitä: Anna tiimillesi pääsy tilausten hallintaan ja raporttien tarkasteluun ilman, että heistä tulee ylläpitäjiä.
 • verkkokauppa-verkkokauppa-verkkosivuston-suunnittelu-kehitys-sisu-digital-4
  verkkokauppa-verkkokauppa-verkkosivuston-suunnittelu-kehitys-sisu-digital-6

  Optimoi verkkokauppasi myymään enemmän

  Verkkokauppamme sisältää ominaisuuksia, jotka auttavat sinua yhdistämään yleisösi oikeaan tarjoukseen.
  • Hakukoneoptimointi: Se on tunnustettu yhdeksi parhaista alustoista SEO-käytäntöjen kannalta.
  • Kupongit: Anna asiakkaille kuponkeja, jotka koskevat kiinteää summaa, prosentuaalista alennusta tai erikoistarjouksia, kuten ilmaista toimitusta. Tarjoa kuponkeja koko ostoskorille tai tietyille tuotteille.
  • Aiheeseen liittyvät tuotteet: Näytä liittyvät tuotteet auttaaksesi asiakkaita löytämään toisiaan täydentäviä tuotteita tai kannusta heitä ostamaan lisää.
  • Korosta tärkeitä tuotteita kaikkialla myymälässäsi: Käytä widgettiä esittelemään suosituimpia tuotteita, tiettyä kategoriaa tai tunnistetta, myynnissä olevia tuotteita, esillä olevia tuotteita tai äskettäin katsottuja tuotteita millä tahansa kauppasi sivulla.
  • Raportointi: Tarkastele myyntiä, palautuksia ja kuponkeja ajan mittaan. Katso suosituimmat tuotteet ja kategoriat.
  • Kojelauta: Lisää WordPress-kojelautaan myyntiä, tilauksia ja yhteenvetoikkunaa, jotta näet helposti, miten kaupassasi menee.

  Mitä asiakkaamme sanovat meistä

  We are very happy with Sisu Digital’s service and appreciate their genuine interest towards AFL business. We started using their digital marketing services one year ago and we know we are in good hands. Daniel and his team have helped us a lot in branding and social media content. Most importantly, they have helped to build up a solid digital marketing system that continuously brings us new leads on automation 24/7, which is the reason we turned to them in the first place. We enjoy our partnership with them and would highly recommend the team for similar projects.

  Jani Kaulo
  CEO & Managing Partner

  Työskentely Danielin ja Sisun tiimin kanssa oli miellyttävä kokemus. He kiinnittivät huomiota tarpeisiimme ja käyttivät vaivaa ymmärtääkseen liiketoimintamme luonteen ja ongelmamme. Daniel on antanut meille erittäin hyödyllistä ja käytännöllistä neuvontaa useiden strategisten istuntojen avulla. Sisu Digital:n avun ansiosta meillä on nyt selkeämpi näkemys siitä, miten voimme parantaa markkinointistrategiaamme. Lisäksi viestintä oli avointa, helppoa ja nopeaa. Sisu on osoittautunut ammattimaiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi, suosittelen Sisu Digital:n tiimiä lämpimästi.

  Trung Nguyen
  Toimitusjohtaja ja toinen perustaja, Reactron Technologies Ltd.

  Työskentely Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme päivitysprojektissa oli helppoa ja tehokasta. Arvostimme erityisesti avointa, nopeaa ja rehellistä viestintää sekä iteratiivista lähestymistapaa kehitystyöhön. Myös tekniikan ja yksityiskohtien osalta nämä kaverit tietävät, mitä tekevät! Olimme iloisia siitä, että projekti toimitettiin ammattimaisesti ajallaan ja budjetin puitteissa. Emme epäröisi tehdä yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa vielä kerran tulevaisuudessa.

  Niklas Rosenberg
  COO, OpenOcean

  Teimme yhteistyötä Danielin ja hänen tiiminsä kanssa Sisu Digital:ssä verkkosivustomme ja sen hakukoneoptimoinnin uudistamiseksi. Edellinen verkkosivusto oli rakennettu vanhentuneella kehyksellä. Se oli buginen, hidas ja siihen oli vaikea tehdä muutoksia. Se ei vastannut Stereoscapen tarpeita heijastaa liiketoimintamme nopeita muutoksia ja vuorovaikutteisten 3D- ja laajennetun todellisuuden (XR) ratkaisujen dynaamista kehitystä. Emme olleet tyytyväisiä myöskään hakukoneoptimointiin, sillä haluaisimme sijoittua merkityksellisemmillä avainsanoilla ja houkutella enemmän orgaanista liikennettä verkkosivuillemme. Coronavirus-kriisin aikana vahva verkkoläsnäolo on tärkeämpää kuin koskaan.
  Sisu Digital-tiimin kanssa on ilo työskennellä. He auttoivat meitä ratkaisemaan ongelmamme ja toimittivat odotetut tulokset - ajallaan ja budjetissa. Projektin aikana he osoittautuivat asiantuntevaksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Viikoittaiset projektikokoukset pitivät kaikki osapuolet ajan tasalla matkan varrella, ja heidän ketterä tiiminsä suhtautui joustavasti pyyntöihimme, mitä arvostan suuresti.
  Nyt kun uusi, optimoitu verkkosivusto on toiminnassa, jatkamme yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme Google-sijoituksen parantamiseksi.

  Heli Nelimarkka
  Puheenjohtaja, Stereoscape

  Miksi työskennellä kanssamme

  Tulos

  Toimitamme aikataulussa ja budjetissa. Saat meiltä sen, mitä odotat.

  Markkinointivetoiset

  Me emme tee kauniita verkkosivustoja. Teemme kauniita verkkosivustoja, jotka myyvät.

  Suunnittelu

  Tee vaikutuksen kävijöihisi ja rakenna kuva ammattimaisesta brändistä.

  SEO

  Verkkosivustosi on optimoitu hakukoneoptimointia varten ja on valmis sijoittumaan.

  Reagointikyky

  Varmistamme myös, että verkkosivustomme on optimoitu täydellisesti mobiilikäyttäjille, jotta se toimii erinomaisesti.

  Asiantuntemus

  Pysymällä alan kehityksen kärjessä voimme tarjota sinulle parhaat ja uusimmat ratkaisut.

  Turvallisuus

  Keskitymme verkkosivuston huippuluokan turvallisuuteen, jotta se ei altistuisi kyberturvallisuushyökkäyksille.

  Tuki

  Arvostamme asiakkaitamme, joten olemme aina valmiina tukemaan asiakkaitamme kaikissa ongelmatilanteissa.

  Hinnoittelumme

  Avoin hinnoittelumme auttaa sinua päättämään helposti, mitä tarvitset.

  Aloittelijoille

  Verkkokauppa pienille yrityksille
  • Myymälän ja varaston hallinta
  • Tuotehallinta
  • Tuotemuuttujat
  • Tuotearvostelut
  • Useita toimitustapoja
  • Toimituslaskelmat
  • Joustavat ja turvalliset maksut
  • Alennus Kupongit
  • Ostoskori & kassalle
  • Store Analytics
  • Esteettinen suunnittelu
  • Responsiivinen asettelu
  • Nopea sivunopeus
  • SEO
  • Google Analytics
  • Uutiskirje

  Custom

  Mukautettu verkkosivusto
  • Suunnittele ja rakenna omiin tarpeisiisi räätälöity verkkokauppa.

  Oletko valmis nostamaan yrityksesi uudelle tasolle?

  Ota yhteyttä

  Verkkokaupan verkkokaupan suunnittelu- ja kehitysprosessi

  Olemme määritelleet ja mukauttaneet työskentelytapojamme monien vuosien ajan, joten suunnittelemme verkkosuunnitteluprosessimme ensimmäisestä tapaamisesta aina julkaisuun asti.

  Vaihe 1: Verkkokauppaprojektin kyselylomake

  Kyselylomakkeen avulla tutustumme yritykseesi ja tarpeisiisi ja näemme, miten verkkosuunnittelupalvelumme voi sopia sinulle.

  Vaihe 2: Verkkokaupan sopimus

  Kun olemme nähneet sopivaksi, lähetämme sinulle sopimuksen, jossa on yksityiskohtaiset ehdot, työn laajuus, aikataulu ja hinnoittelu.

  Vaihe 3: Verkkokaupan tutkimus

  Tässä vaiheessa tehty tutkimus ja valmistelu ovat suunnittelu- ja kehitystyön perusta. Lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jossa selvitämme, miltä haluat verkkosivustosi näyttävän ja millaista sisältöä ja visuaalista ilmettä haluaisit sivustollesi. Voit myös antaa meille esimerkkejä haluamistasi verkkosivustoista. Käytämme näitä tietoja ja omaa luovuuttamme rakentaaksemme verkkosivuston, jota rakastat ja joka tuottaa tuloksia.

  Vaihe 4: Verkkokaupan verkkosuunnittelu

  Kun olemme ymmärtäneet näkemyksesi verkkosivuistasi, aloitamme verkkosivuluonnoksen suunnittelun. Luomme luonnokset verkkosivustostasi ja lähetämme ne sinulle hyväksyttäväksi. Sinulle annetaan 3 tilaisuutta tehdä tarkistuksia verkkosivuluonnokseen.

  Vaihe 5: Verkkokaupan verkkokehitys

  Rakennamme verkkosivustosi tehokkaan Elementorin avulla. Sinulle annetaan myös 3 mahdollisuutta antaa kommentteja kehityssivustollesi.

  Vaihe 6: Verkkokaupan esilataus

  Viimeistelemme kaikki jäljellä olevat asiat ja valmistaudumme onnistuneeseen käynnistämiseen.

  Vaihe 7: Verkkokaupan käynnistäminen

  Kun olet tyytyväinen verkkosivustoosi ja kaikkeen sisältöön, jonka olemme luoneet sinulle, käynnistämme verkkosivustosi.

  Vaihe 8: Verkkokaupan ylläpito

  Kun verkkosivustosi on toiminnassa, se on kokonaan sinun. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus liittyä verkkosivuston ylläpito-ohjelmaan. Sen avulla me ylläpidämme verkkosivustoasi, muokkaamme verkkosivustoasi pyyntöjesi mukaan ja pidämme verkkosivustosi turvallisena.

  verkkokauppa-verkkokauppa-verkkosivuston-suunnittelu-kehitys-sisu-digital

  Onko sinulla jo verkkokauppa? Tutustu verkkosivuston ylläpitopalveluumme.

  Keskity siihen, mitä osaat parhaiten - palvelusi pyörittämiseen - ja anna meidän hoitaa loput.

  Verkkokaupan perustaminen ei ole kertaluonteinen tehtävä. Verkkokauppasi ulkoasuun on kiinnitettävä huomiota - sekä offline- että online-tilassa.

  Varmistamme varmasti, että teknologinen alustasi täyttää asetetut kriteerit.

  Verkkosivujemme päivityksen ja ylläpidon yhteydessä käsittelemme kaikkia pieniä hienosäätöjä, muutoksia, päivityksiä ja harha-askeleita. Seuraavaksi voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten - yrityksesi pyörittämiseen.

  Miksi Woocommerce?

  WooCommerce on mukautettava, avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu WordPressin päälle.
  • Edullinen ja skaalautuva: WooCommerce on siten edullisin tapa aloittaa fyysisten ja digitaalisten tavaroiden myynti verkossa ja skaalautua 1-100 000 tilauksesta yli 100 000 tilaukseen päivässä.
  • Vapaus ja avoin lähdekoodi: WooCommerce on avoin lähdekoodi, mikä tarkoittaa, että sinulla on täydellinen omistusoikeus myymälääsi. REST API:n ansiosta WooCommerce on joustava ja skaalautuva, ja se integroituu käytännössä mihin tahansa palveluun. Kauppatietoihin pääsee käsiksi missä ja milloin tahansa, ja ne ovat 100%-turvallisia. Rakenna kauppasi omalla tavallasi.
  • Sisältö ja kaupankäynti: WooCommerce-lohkojen avulla voit valita ja näyttää tuotteita modulaarisesti. Lisää Bestsellereitä, huippuluokiteltuja, uusia tuotteita, myynnissä olevia tuotteita, tuotteita tietyistä kategorioista tai käsin poimittuja tuotteita mihin tahansa sivustosi sivuun tai viestiin.
  woocommerce-e-commerce-online-store-website-design-development-sisu-digital

  Blogi

  Blogimme opastaa sinua siinä, miten voit optimoida verkkosivustosi markkinointitarkoituksiin ja kasvattaa yritystäsi menestyksekkäästi.

  Oletko valmis rakentamaan verkkokaupan, joka latautuu nopeasti, näyttää kauniilta ja myy?

  It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!