Sosiaalisen median markkinointipalvelu

välittää viestisi sosiaalisen median kautta

Autamme sinua parantamaan brändisi tunnettuutta, lisäämään verkkosivustosi kävijämääriä ja rakentamaan suhdettasi asiakkaisiin sosiaalisen median eri alustojen kautta.

Olemme erikoistuneet karuselliin, joka on ainutlaatuinen ja tehokas markkinointimuoto, jossa yhdistetään useita kuvia/videoita yhteen viestiin.

Haluatko parantaa brändiäsi ja läsnäoloasi sosiaalisessa mediassa? Sosiaalisen median palvelumme auttaa sinua.

Sosiaalisen median markkinointipalvelu

Ota yhteyttä asiakkaisiin alustoilla, joilla he viettävät paljon aikaansa.

Kaikki alkaa vahvasta perustasta. Vankka perusta voi auttaa yritystäsi rakentamaan strategian tai taktiikan asiantuntevasti.

Tätä silmällä pitäen on välttämätöntä arvioida alustaa, jota asiakkaasi käyttävät eniten, tai selvittää potentiaalinen alusta, jolla voit edistää ja vauhdittaa liiketoimintaasi.

Digitaalisella aikakaudella sosiaalinen media, kuten LinkedIn, Facebook ja Instagram, on ratkaisevan tärkeä kosketuspiste asiakkaille, jopa yritysten ja kuluttajien (B2C) tai yritysten ja yritysten välillä (B2B).

Olipa kyse sitten LinkedInistä, Facebookista tai Instagramista, me huolehdimme siitä.

Kytke nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi mielekkäisiin keskusteluihin oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mikä auttaa sinua lisäämään brändin tunnettuutta, myyntiä, asiakasuskollisuutta ja paljon muuta.

Mukaansatempaava ja informatiivinen karuselli

Luova ja mukaansatempaava mediapostaus/mainokset

Luova ja visuaalinen tarinankerronta on mielekäs tapa välittää viestejä tai tietoa asiakkaille.

Karusellit voivat tehdä sen. Karusellimuodon avulla voit tarjota kattavaa sisältöä houkuttelevasti ja sisällyttää siihen erilaisia sisältömuotoja.

Karusellit ovat nykyään trendikkäitä ja hyvää sisältöä. Olemme yksi harvoista karusellien tuottamiseen erikoistuneista markkinointitoimistoista. 

Haluatko tietää lisää siitä, miten voimme auttaa sinua luomaan mukaansatempaavaa, luovaa ja visuaalista tarinankerrontaa hyödyntämällä karuselleja? Ota meihin yhteyttä nyt, niin autamme sinua mielellämme.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Teimme yhteistyötä Danielin ja hänen tiiminsä kanssa Sisu Digital:ssä verkkosivustomme ja sen hakukoneoptimoinnin uudistamiseksi. Edellinen verkkosivusto oli rakennettu vanhentuneella kehyksellä. Se oli buginen, hidas ja siihen oli vaikea tehdä muutoksia. Se ei vastannut Stereoscapen tarpeita heijastaa liiketoimintamme nopeita muutoksia ja vuorovaikutteisten 3D- ja laajennetun todellisuuden (XR) ratkaisujen dynaamista kehitystä. Emme olleet tyytyväisiä myöskään hakukoneoptimointiin, sillä haluaisimme sijoittua merkityksellisemmillä avainsanoilla ja houkutella enemmän orgaanista liikennettä verkkosivuillemme. Coronavirus-kriisin aikana vahva verkkoläsnäolo on tärkeämpää kuin koskaan.
Sisu Digital-tiimin kanssa on ilo työskennellä. He auttoivat meitä ratkaisemaan ongelmamme ja toimittivat odotetut tulokset - ajallaan ja budjetissa. Projektin aikana he osoittautuivat asiantuntevaksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Viikoittaiset projektikokoukset pitivät kaikki osapuolet ajan tasalla matkan varrella, ja heidän ketterä tiiminsä suhtautui joustavasti pyyntöihimme, mitä arvostan suuresti.
Nyt kun uusi, optimoitu verkkosivusto on toiminnassa, jatkamme yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme Google-sijoituksen parantamiseksi.

Heli Nelimarkka
Puheenjohtaja, Stereoscape

Daniel on työskennellyt minulle digitaalisen markkinoinnin strategina osaketori.netin markkinointikampanjassa, joka on upouusi verkkoalusta, jolla voi ostaa ja myydä noteeraamattomia osakkeita Suomessa. Olen ehdottoman tyytyväinen lopputulokseen sekä hänen projektin aikana osoittamaansa osaamiseen ja asenteeseen.
Danielilla on sellainen kasvumieli. Hän ei vain ymmärtänyt selkeästi ongelmia, vaan tiesi myös tarkalleen, mitä tehdä tavoitteiden saavuttamiseksi. Hän otti täyden vastuun työstään ja hoiti yksin koko kampanjan kaikissa kanavissa (LinkedIn, Facebook, Youtube) - alusta loppuun. Lisäksi hän pystyi tuottamaan vankkoja, mitattavia tuloksia rajallisista resursseista! Vain kuukaudessa alustamme kirjasi onnistuneen kampanjan ansiosta 500% lisäystä uusien rekisteröitymisten sekä uusien osakeluetteloiden ja transaktioiden määrään.
Arvostan suuresti Danielin markkinointiosaamista ja työskentelisin hänen kanssaan varmasti jatkossakin tulevissa projekteissa.

Antti Parviainen
Perustaja, osaketori.net

Otimme yhteyttä Danieliin, jotta hän auttaisi meitä Facebook-markkinoinnissa. Tarvitsimme tuloshakuisen strategian, jolla saisimme laadullista palautetta työstämämme projektin osalta. Danielilla on kasvuhakuinen ajattelutapa, ja hän sai nopeasti aikaan haluamamme tulokset. Hän ei vain pystynyt toimittamaan tuloksia nopeasti, vaan toimitti myös enemmän kuin odotimme. Hän ymmärsi selvästi tarpeemme, ja suosittelen häntä kaikkiin markkinointitarpeisiisi.

Sjoerd Postema
Toimitusjohtaja, ROND Production House

Otin yhteyttä Danieliin ja pyysin häntä markkinoimaan Facebookissa uutta ryhmää, jota olin luomassa "heimoni rakentamiseksi". Vaikka termi "growth hacking" on mielestäni nykyään usein kliseinen ja ylikäytetty, Daniel oli termille uskollinen ja tarjosi joitakin ainutlaatuisia kasvustrategioita, jotka tekivät juuri sitä, mitä toivoin.

Facebook-ryhmäni kasvoi lähes kolminkertaiseksi noin neljässä viikossa. Hänen sosiaalisen median markkinointistrategiansa olivat kohdennettuja, eikä hän kasvattanut ryhmää satunnaisilla ihmisillä. Ryhmän jäsenet, jotka hän sai sijoitettua dataan perustuvalla strategiallaan, ovat yhdysvaltalaisia jäseniä, jotka ovat osallistuneet aktiivisesti.

Arvostaa hänen digitaalisen markkinoinnin osaamistaan. Ensimmäinen koekäyttö sujui loistavasti, joten jatkan sopimusta.

Damon Burton
Puheenjohtaja, SEO National

Miksi työskennellä kanssamme

Tuloslähtöisyys

Monet markkinointitoimistot antavat suuria lupauksia, mutta me olemme aina pitäneet lupauksemme.

Tietoon perustuva

Perustamme päätöksemme tietoon. Ei arvailuja!

Avoimuus

Lähestymistapamme on rehellinen ja avoin. Tiedät tarkalleen, mitä teemme, miksi teemme sen ja mitkä ovat tulokset. Ei savua ja peiliä.

Menestys yhdessä

Kun yrityksesi menestyy, menestyy myös meidän yrityksemme. Työskentelemme tiiviisti kanssasi varmistaaksemme parhaat tulokset kasvullesi.

Oletko valmis nostamaan yrityksesi uudelle tasolle?

Ota yhteyttä

Sosiaalisen median markkinointiprosessimme

Olemme määritelleet ja mukauttaneet toimintatapojamme useiden vuosien ajan, joten suunnittelemme sosiaalisen median markkinointiprosessimme strategiasta suunnitteluun ja toteutukseen.

Vaihe 1: Strategian kehittäminen

Tutki toimialasi trendejä, analysoi kohderyhmääsi ja heidän käyttäytymistään.

Vaihe 2: Houkuttelevan sisällön luominen ja julkaisuaikataulu

Toteutat yrityksesi houkuttelevat ja luovat viestit sovituilla sosiaalisen median alustoilla. Kun sisältö on suunniteltu julkaistavaksi, ilmoitamme sinulle, että sinulla on mahdollisuus tarkistaa ja hyväksyä kaikki ennen julkaisemista verkossa.

Vaihe 3: Määräaikaisraportti

Seuraa sisällön suorituskykyä ja lähetä raportti sinulle jokaisen kuukauden lopussa.

web-suunnittelun perusteet-2021

Miksi sosiaalisen median markkinointi?

Sisällöntuotanto on kaiken markkinoinnin ja myynnin ytimessä.

Useimmat asiakkaat ovat nykyään aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisesta mediasta on tulossa yrityksille tehokas foorumi, jonka avulla ne voivat houkutella uusia asiakkaita ja parantaa yritysten ja kuluttajien välistä sitoutumista. Tuottoisan resurssin hyödyntäminen ei kuitenkaan ole helppoa, koska jokaisella sosiaalisen median alustalla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Älä laita kaikkia munia yhteen koriin, sillä se rajoittaa mahdollisuuksiasi kasvaa ja menestyä sosiaalisessa mediassa. Siksi voimme auttaa sinua tunnistamaan sopivat alustat, jotka voivat toimia parhaiten toimialallasi, ja ehdottaa sitten tehokasta strategiaa, joka toimii näillä alustoilla.

Blogi

Blogimme opastaa sinua siinä, miten kasvatat yritystäsi menestyksekkäästi.

Ovatko facebook-mainokset kuollutta sisältöä-markkinointisuppilo

Ovatko B2B Facebook-mainokset kuolleet, ja miten mukautettu sisältömarkkinointisuppilo voi auttaa täyttämään tyhjiön?

Facebook oli ennen loistava optimoimaan kampanjoita oikeiden KPI:iden mukaan valtavan käyttäjätietokantansa ansiosta. ATT:n isku - mitä jää jäljelle B2B-markkinoinnille Facebookissa? Meidän on keskityttävä kestävämpään, tuloshakuisempaan liidien tuottamis- ja konversiostrategiaan. Esittelyssä: Sisältömarkkinoinnin suppilostrategia, joka on optimoitu iOS 14.5:lle.

Lue lisää "

Oletko valmis parantamaan sisältömarkkinointisi tasoa ja saamaan enemmän päteviä johtolankoja?

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!