Ovatko facebook-mainokset kuollutta sisältöä-markkinointisuppilo

Ovatko B2B Facebook-mainokset kuolleet, ja miten mukautettu sisältömarkkinointisuppilo voi auttaa täyttämään tyhjiön?

Facebook oli ennen loistava optimoimaan kampanjoita oikeiden KPI:iden mukaan valtavan käyttäjätietokantansa ansiosta. ATT:n isku - mitä jää jäljelle B2B-markkinoinnille Facebookissa? Meidän on keskityttävä kestävämpään, tuloshakuisempaan liidien tuottamis- ja konversiostrategiaan. Esittelyssä: Sisältömarkkinoinnin suppilostrategia, joka on optimoitu iOS 14.5:lle.

Kun Facebookin B2B-sisältömarkkinointisuppilo on optimoitu, tämä koko iOS 14.5-versus-Facebook-naudanliha voi olla... vähemmän pelottavaa.

koiran ravistelu
B2B Facebook-mainonta on vuonna 2021 melko karua (sanaleikki tarkoitettu).

Otsikko on kilometrin mittainen ja suu täynnä. Mutta tämä on tärkeä asia.

Ensimmäiseksi...

Ovatko B2B Facebook-mainokset kuolleet?

B2B-markkinoijien ja pk-yritysten painajainen heräsi henkiin iOS 14.5:n julkaisun jälkeen 26. huhtikuutath, 2021. Tämä ei ole mikään uutinen (joillekin), mutta Facebook-mainontaan ja mainostajiin kohdistunut isku on yhä kipeä.

Päivityksessä on useita hienoja uusia ominaisuuksia, muun muassa seuraavat. Sovelluksen seurannan läpinäkyvyys (ATT) on ollut merkittävin, sillä se herättää myrskyä Piilaaksossa. Facebook ja vastaavat, joiden käyttäjätiedot ovat tuottoisa tulonlähde (ne käyttävät näitä tietoja auttaakseen yrityksiä kohdentamaan mainoksiaan), ovat ilmaisseet mielipiteensä protesti ATT:tä vastaan kuukausia.  

iOS 14.5:n ATT:n mainosvideolla Apple kuvaa, miten sovellukset keräävät tietoja, kuten "ikäsi, sijaintisi, terveystietosi, kulutustottumuksesi ja selaushistoriasi". He paljastavat, kuinka jotkut sovellukset, jotka näyttävät vihjaavan Facebookin kaltaisiin, "ottavat enemmän tietoja kuin tarvitsevat ja jakavat niitä kolmansille osapuolille, kuten mainostajille ja tiedonvälittäjille" ilman käyttäjän tietoa tai nimenomaista lupaa.

B2B Facebook-markkinoinnin kynnysmuuri: Applen App Tracking Transparency (ATT).

Tämä Applen siirto merkitsee käytännössä IDFA:n (identifier for advertisers) loppua. IDFA on yksilöllinen koodisarja, jota Facebookin kaltaiset yritykset käyttävät seuratakseen käyttäjien toimintaa iOS-sovelluksissa ja -palveluissa. Näin Facebook tietää esimerkiksi, että olen katsonut esim, verkkosivujen suunnittelu palvelut. B2B-markkinoijat ovat jo vuosien ajan luottaneet tähän käyttäjätietoputkeen, jonka avulla he ovat voineet tehokkaasti kartoittaa kohderyhmää ja suunnitella kampanjoita.

Tätä kirjoitettaessa, eli kuukausi iOS 14.5:n julkaisun jälkeen, kaikki on ollut paljon tiukempaa sosiaalisesta mediasta riippuvaisille B2B-mainostajille.

Käyttäjillä on enemmän valtaa, kun he voivat "Pyydä sovellusta olemaan seuraamatta" joka kerta, kun he lataavat uuden sovelluksen, ja he voivat kieltäytyä siitä. lopullisesti asetuksissa. On käynyt ilmi, että kun heille annetaan mahdollisuus valita, useimmat arvostavat yksityisyyttä (järkyttävää!). 15% maailmanlaajuisista käyttäjistä valitsee valinnan kaikissa sovelluksissa - yhdysvaltalaisista käyttäjistä vain 6%.

Ovatko B2B Facebook-mainokset siis kuolleet?

Kun LinkedIn oli hallitseva B2B-yhteisöalusta, Facebookin ainutlaatuisia myyntivaltteja olivat alhaiset CPM:t ja sen rahanarvoinen konversio-optimointiteknologia. Facebook oli ennen loistava optimoimaan kampanjoita oikeisiin KPI:iin sen valtavan käyttäjätietokannan ansiosta. ATT:n isku - mitä on jäljellä B2B-markkinoinnille Facebookissa?

Apple on antanut Facebookille mahtavan iskun. Sosiaalisen median jättiläinen mainosalustana kärsii seurauksista yhdessä kumppaneidensa, sekä B2B- että B2C-yritysten kanssa (jotka maksavat Facebookille tuotteidensa/palvelujensa mainostamisesta).

Mainoskampanjoita ei voi nyt optimoida, kohdentaa tai liittää tiettyihin profiileihin, tai paljon vähemmän kuin ennen. "Tämä käytännössä poistaa mahdollisuuden kohdentaa ja seurata mainontaa yksilötasolla ilman kirjautuneita sähköpostiosoitteita,", sanoo John Lee, Merkle-markkinointitoimisto Merklen strategiajohtaja.

ROI voi laskea merkittävästi, kun käytät edelleen tavallista Facebook-mainontabudjettia. Monet B2B-yritykset kamppailevat Facebook-mainosten korkeampien CPM-kustannusten (kustannus tuhatta näyttökertaa kohti) kanssa ja saavat samalla heikkolaatuista liikennettä. Se ei ole ihanteellista.

B2B-markkinoijat kohtaavat toisen ongelman, kun Facebook itse poistaa 28 päivän määrittelyn vaihtoehto ja sen sijaan oletuksena 7 päivän ikkuna. Vanhan määritysikkunan avulla markkinoijat pystyivät näkemään liidien aktiviteetin 28 päivää ennen niiden muuntamista. Kun myyntisyklit ovat pidempiä, B2B-yritykset tarvitsevat mahdollisimman paljon käyttäjätietoja, jotta ne voivat rekisteröidä oston onnistuneesti syklin lopussa. B2B-yritykset menettivät tämän suuren vipuvaikutuksen, kun Facebook päätti lopettaa 28 päivän klikkaus-, 28 päivän katselu- ja 7 päivän katseluikkunoiden tukemisen. Koska tämä toimenpide on peräisin Facebookilta itseltään, se vaikuttaa yhtä lailla Androidia ja iOS:ää käyttäviin markkinoijiin.

Muista, että Applen aloitteesta ei tule reaaliaikaista raportointia. Tiedot viivästyvät jopa kolme päivää tapahtuman jälkeen. Facebook ei välttämättä pysty mittaamaan mainonnan suorituskykyä käyttäjätasolla tai sillä on rajoitettu pääsy tiettyihin tietoryhmiin.

No niin...B2B-mainonta Facebookissa ei ole... kuollut, vielä. Se ei myöskään kukoistakaan. B2B-markkinoijien on aika luopua tavallisista Facebook-mainoksista. Meidän on keskityttävä kestävämpään, tuloshakuisempaan liidien tuottamiseen ja konversiostrategiaan. Esittelyssä: Sisältömarkkinoinnin suppilostrategia optimoitu iOS 14.5:lle.

Sisältömarkkinointisuppilo - optimoitu iOS 14.5:lle

...koska tavallinen ei riittäisi.

Vaikka luuletkin, että nykyinen B2B-sisältömarkkinointisuppilostrategiasi Facebookille on jo yhtä hyvä kuin täydellinen kuin se voi koskaan olla, ja olet täällä vain siksi, että vinkkejä-jatkakaa selaamista. Saatat löytää joitakin sokeita kohtia.

Joka tapauksessa, vinkkejä sijoitetaan kaikkien seuraavien jaksojen loppuun. Mennään asiaan.

1. Ymmärrä B2B-sisältömarkkinointisuppilosi.

Tulipaloa ei voi torjua silmät sidottuina. Kun alamme puuttua sisältömarkkinointisuppilon optimointiin iOS 14.5:tä varten, puhutaanpa nopeasti itse sisältömarkkinointisuppilosta.

Sisällön markkinointisuppilo on strateginen järjestelmä, joka vie kylmät/lämpimät potentiaaliset asiakkaat vaiheittaisen sisällönkulun läpi ja muuntaa heidät asiakkaiksi.

Sisältömarkkinoinnin perussuppilo, jossa on neljä vaihetta ylhäältä alaspäin: tietoisuus, kiinnostus, harkinta ja ostaminen, näyttää tyypillisesti tältä.

Sisältömarkkinoinnin perussuppilo, jossa on 4 vaihetta.
Sisältömarkkinoinnin perussuppilossa on 4 vaihetta.

On itsestään selvää, miksi sinun on ymmärrettävä sisältömarkkinointisuppilo ennen kuin yrität optimoida sitä. Testaa itsesi nyt alla olevien kysymysten avulla.

 • Mikä johtaa yritykset löytämään yrityksesi? Mitkä kanavat tai lähteet ovat tärkeimmät?
 • Mitkä ovat asiakkaan matkan virstanpylväät (esim. kotisivuvierailu, keskustelun aloittaminen chatbotin kanssa, lomakkeen täyttäminen)?
 • Mitkä tarjoukset voidaan parhaiten yhdistää kuhunkin virstanpylvääseen (esim. whitepaper, malli, alennuskoodi)?
 • Kuinka pitkä on matka suppilon huipulta suppilon pohjalle (esim. x päivää, x kuukautta tai x vuotta)?
 • Missä ovat mahdolliset vuodot ja ongelmat? Onko sinulla toissijaisia suppiloita, joihin voit pelastaa "karanneet" liidit?

Kiveäkään ei jätetä kääntämättä, ja meillä on jo kunnollinen luuranko.

Toimiva vinkki - sisällön markkinointisuppilon optimointi iOS 14.5:lle:

 • Arvioi iOS-käyttäjien vaikutus B2B-yritykseesi: nähdä, kuinka monta ostoa, liidiä ja muuta tapahtumaa tulee iOS-laitteista (Facebookin tai Google Analyticsin erittelyraporttien avulla) verrattuna kokonaismäärään. Tämä auttaa suppilon säätämisessä/visualisoinnissa, eikä pidä unohtaa muita järjestelmiä, kuten Androidia ja Windowsia.

2. Hyödynnä B2B Facebook-mainostiliäsi

Tapa, jolla järjestät Facebook-mainokset, voi joko auttaa sinua hallinnoimaan ja optimoimaan kampanjasi tehokkaasti tai mitätöidä kaikki ponnistelut. Vaikka on monia tapoja jaotella se, B2B-yritysten Facebook-mainostilin rakenteen tulisi muistuttaa tätä...

Esimerkki tavallisesta kampanjarakenteesta, jossa on kolme elementtiä: kampanja, mainosjoukko ja mainos.
Esimerkki tavallisesta kampanjarakenteesta, jossa on kolme elementtiä: kampanja, mainosjoukko ja mainos.

Facebook-mainosten toteuttamiseen tarvitaan kolme tekijää: kampanja, mainosjoukko ja mainos. Yhdessä nämä tekijät muodostavat niin sanotun kampanjan. kampanjan rakenne.

Klo kampanja tasolla asetat mainonnan tavoitteet. Täällä asetat mainoksillesi päämäärän, esimerkiksi sen, että ihmiset käyvät aloitussivulla. Määrittelet kohdentamisstrategian mainoskokonaisuus tasolla, asettamalla parametreja, kuten optimointiasetukset, tarjousstrategia, aikataulu ja budjetti. Lopuksi kussakin mainokset ovat luovaa visuaalista ilmettä ja markkinointiviestejä - niitä, jotka saavat yleisön tekemään sen, mitä yrität saada heidät tekemään.

Vankka, hyväksi havaittu strategia on kohdistaa markkinointikontaktit sisältömarkkinointisuppilon jokaiseen vaiheeseen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on tilirakenne, joka vastaa suppilon vaiheita.

Kampanjoiden lopullinen määrä vaihtelee, pohtimalla, miltä B2B-markkinointisuppilosi näyttää ja kuinka rakeinen tai kattava haluat olla.

Käydään läpi esimerkki tavallisesta kampanjarakenteesta, jossa on kolme elementtiä: kampanja, mainosjoukko ja mainos.

Noudatamme strategiaa, jonka mukaan kohderyhmänä ovat potentiaaliset asiakkaat sisältömarkkinointisuppilon vaiheiden kautta.

 • Kampanja #1: Suppilon yläpää (TOF)
 • Kampanja #2: Suppilon keskellä (MOF)
 • Kampanja #3: Suppilon pohja (BOF)

Koska olet päättänyt mainostavoitteesi kampanjaa perustettaessa (tietoisuus, harkinta tai muuntaminen - tästä lisää myöhemmin), Ads Managerin näkymässä näet, miten olennaiset KPI:t seuraavat koko suppiloa, ja voit tarkastella ja säätää kampanjasi.

Kampanjoissa voi olla useita mainossarjoja. Voit määrittää budjetin, aikataulun, mainosten sijoittelun, kohderyhmät jne. ja testata, kuinka tehokas kukin on. Tässä on esimerkki:

 • Ilmoitussarja #1: Yleisö 1, sijoitus A, tarjous x
 • Ilmoitussarja #2: Yleisö 1, sijoitus B, tarjous y
 • Ilmoitussarja #3: Yleisö 2, sijoitus B, tarjous x
 • Ilmoitussarja #4: Yleisö 2, sijoitus A, tarjous y

Kunkin mainosjoukon näkymässä näytetään asiaankuuluvat KPI:t. Eri mainoskokonaisuuksien suorituskyvyn vertailu auttaa sinua ymmärtämään, miten budjetin kohdentamista pitäisi mukauttaa tai testata uusia tarjouksia ja yleisöjä kyseisessä suppilovaiheessa. Kiinnitä huomiota siihen, mikä toimii ja mikä ei.

Lopuksi mainosjoukon sisällä ovat mainokset - mitä yleisösi näkee. Mainostaso on täydellinen paikka testata erilaisia mainoksia: mainosmuotoja, viestejä, CTA-kohteita jne. Esim:

 • Ad #1: Tarjous > Luova 1 > Kopio 1 > CTA 1
 • Mainos #2: Tarjous > Luova 1 > Kopio 2 > CTA 1
 • Ad #3: Tarjous > Luova 2 > Kopio 1 > CTA 2
 • Ad #4: Tarjous > Luova 2 > Kopiointi 2 > CTA 2

Sanomattakin on selvää, että rakenne ja elementtien nimeäminen on pidettävä hyvin järjestettynä. Yhtenäinen nimeäminen auttaa muokkaamisessa ja suorituskyvyn seurannassa ilman, että tiliä tarvitsee kyntää läpi etsimällä. Siististi jäsennelty mainostili on ratkaisevan tärkeä, jos haluat hallita ja käyttää tehokkaasti mitä tahansa kampanjaa millä tahansa strategialla.

Toimiva vinkki - sisällön markkinointisuppilon optimointi iOS 14.5:lle:

 • Aloita suppilon ylä- ja keskiosasta kohdistaaksesi potentiaaliset kohderyhmät. Kuten valkoiset paperit, tarkistuslistat tai vinkit - aivan kuten tämä blogi, jota luemme tässä. Vastusta kiusausta tarjota demoja tai kokeiluversioita, erityisesti kylmälle potentiaaliselle yleisölle. Tämä käytäntö ei välttämättä tuota sellaista laatua tai määrää konversioita, jota etsit varhaisemmissa vaiheissa.
 • Tutki yleisöä: Tutki parhaiten toimivia konversiokampanjoita tunnistamalla ja analysoimalla kiinnostuksen kohteita, demografisia tietoja ja markkinasegmenttien raportteja (voidaan tehdä Google Analyticsin avulla). Varmista, että kussakin segmentissä on riittävästi konversioita, ja järjestä ne konversioluvun mukaan. Tämä näkemys kertoo sinulle, mitkä ovat nykyiset vahvimmat yleisösi, ja auttaa sinua pitämään kohdentamisesi suorassa.

3. B2B Facebook-kampanjoiden markkinointitavoitteita ei ole luotu yhdenvertaisiksi.

Katso alla oleva kuva. Facebook siilottaa markkinointikampanjan tavoitteet kolmeen luokkaan: Tietoisuus, harkinta ja muuntaminen.

Facebook-mainonnan tavoitteet
Facebookin valmiit markkinointitavoitteet on jaettu kolmeen luokkaan

Näitä ehdotettuja tavoitteita EI ole optimoitu B2B-mainoksia varten.

Saavutuskampanjoilla voit tehokkaasti saada huipputason sisältösi sellaisten potentiaalisten asiakkaiden ulottuville, jotka eivät tunne brändiäsi. B2B-yrityksille, joilla ei ole vankkaa sisältösuunnitelmaa ja vakavasti otettavia uudelleenmarkkinointistrategioita, saavutettavuuskampanjat tuottavat kuitenkin melko heikon ROI:n.

Harkinta-sarakkeessa on sitoutuminen, joka ei merkitse paljon useimmille pienille ja keskisuurille B2B-yrityksille. Reilusti, App installs ja Video views ovat edelleen haasteena, kun näkymät saavuttavat markkinointisuppilon puolivälin, mutta vain jos sinulla on tarvittavat vakuudet ja varat niitä varten. Useimmat B2B-yritykset viestivät kanavien kautta, jotka ovat organisoidumpia ja turvallisempia kuin Facebook-viestit. Viimeisellä sarakkeella luettelomyynti ja myymälävierailut ovat kaiken kaikkiaan merkityksettömiä B2B-markkinoijille.

Jäljelle jää neljä B2B-yhteensopivaa tavoitetta: Brändin tunnettuus, liikenne, liidien tuottaminen, ja Konversiot. Nämä tavoitteet, vasemmalta oikealle, rakentavat meidän lopullinen B2B Facebook-sisältömarkkinointisuppilo.

Lopullinen B2B Facebook-sisältömarkkinointisuppilo kuvauksineen.
Meidän lopullinen B2B Facebook-sisältömarkkinointisuppilo kuvauksineen.

Tutkitaan suppiloa ylhäältä alaspäin.

Suppilon yläosassa (TOFU), yritykset eivät ole valmiita ottamaan yhteyttä tai tekemään ostoksia. B2B-myyntisykli kestää luonnostaan pidempään alusta loppuun - ennen ostoa voi kulua helposti kuukausia. Ne tarvitsevat enemmän aikaa sekä tietoa harkitakseen ja kääntyäkseen liidiksi. Siksi TOFU:n päätavoitteena on brändin tunnettuus: edistää yritysten päätöksentekijöiden tietoisuutta brändistä.

Suppilon keskellä (MOFU) olisi keskityttävä liikenne ja johtamisen kehittäminen kampanjat. Tämä yritysten päätöksentekijöiden ryhmä on tietoinen ongelmasta, jonka he haluavat ratkaista, ja he etsivät ratkaisuja. Tässä vaiheessa he keräävät tietoa ja harkitsevat käytettävissä olevia vaihtoehtoja. B2B-markkinoijien tavoitteena on tässä vaiheessa: tarjota mahdollisimman paljon tietoa tarjotusta ratkaisusta, asemoida yrityksesi markkinajohtajana rakentamalla luottamusta ja yhteyksiä ja johdattaa päätöksentekijät konvertointivaiheeseen.

Suppilon pohjalla (BOFU), on kuumia johtolankoja tai ostajat, jotka todennäköisesti ostavat mainostamasi ratkaisut. Tämä on pieni yleisö, mutta laadukas ja kannattavin. Sen lisäksi, että markkinoija tekee yhteistyötä muiden osastojen kanssa myynnin loppuunsaattamiseksi, hänen on säilytettävä hyvät suhteet näihin ostajiin, laadittava vahvat CTA:t ja keskityttävä seuraaviin asioihin muuntaminen kampanjat.

Kaaoksen keskellä on syytä huomioida Facebook-pikselit. Facebook-pikseli on analytiikkatyökalu - JavaScript-pätkä - jonka avulla voit mitata B2B-mainosten tehokkuutta seuraamalla verkkosivuston kävijöiden toimintaa. Se voidaan helposti asennettu WordPress-sivustoihin. iOS-päivitys tarkoittaa, että rajoitetaan enintään 8 pikselitapahtumaa yhdellä alueella. Tämä rajoittaa mainostajien käytettävissä olevan seurannan määrää.

Toimivat vinkit - sisällön markkinointisuppilon optimointi iOS 14.5:lle:

 • Tietoja on saatavissa viiveellä ja koottuna. Kuten aiemmin todettiin, reaaliaikaista raportointia ei tueta Applen aloitteessa. Online-muunnostapahtumat kirjataan sen mukaan, milloin muunnokset tapahtuvat, eikä niihin liittyvien mainosnäytösten ajankohdan mukaan.
 • Harkitse keskittymistä saavutettavuuteen tai liikennemääriin perustuviin optimointeihin.. Pikseliseurantaa käyttäviin mainoksiin tämä vaikuttaa. Tämä vaikuttaa konversioon keskittyviin kampanjoihin, vaikka vahva liikennevetoinen kampanja voi olla yhtä tehokas. Se voi tuottaa johtolankoja, kannustaa myyntiin ja muita yhtä hyvin.
 • Hyödynnä Facebookin pikseleitä, jos et ole vielä hyödyntänyt.
 • Tutki ja katso mitkä 8 erityistä pikselitapahtumaa ovat ensisijaisia B2B-markkinointistrategiaasi. Tee tietoon perustuvia päätöksiä esimerkiksi sen perusteella, mikä tieto on arvokkainta, mikä on osoittautunut onnistuneemmaksi uudelleenkohdentamisessa... Tämä auttaa sinua ryhmittelemään verkkosivuston kävijät tärkeimpien toimintojen mukaan.

4. Kohderyhmäparitus - avain Facebook-mainosten menestykseen

Tämä sisältömarkkinointisuppilon rakentamisen vaihe koskee sisältömarkkinointisuppilon ja oikea yleisö kanssa oikea tarjous. Ole niin rakeinen kuin haluat. Jos pystyt johdonmukaisesti tekemään tämän oikea, B2B Facebook-mainos voi olla helppo nakki.

Yleisö voidaan luoda käyttämällä Facebookin lukuisia mainostajille tarkoitettuja kohdennussuodattimia tai hankkia omasta tietokannastasi.

Yrityksen ensisijaisten päätöksentekijöiden tunnistaminen Facebookissa voi kuitenkin osoittautua hieman hankalaksi, vaikka Facebook tarjoaa kaikki työkalut. Temppuna on kerrostaa kymmeniä erottelevia elementtejä, jotta saadaan luotua ihanneasiakkaat eli asiakaspersoonat.

Kun potentiaaliset asiakkaat siirtyvät suppilossa alaspäin, on tärkeää, että myös yleisö rajataan. Kuten suppilon, joka on leveimmillään reunalla, TOFU:n tulisi kohdistaa laajalle yleisöalueelle, jotta se tavoittaisi mahdollisimman monta potentiaalista asiakasta. Samaan aikaan MOFU:n kohdeyleisö voi muuttua hieman tarkemmaksi ja laadukkaammaksi. BOFU:ssa, kannattavimmassa suppilovaiheessa, tulisi olla pieni joukko laadukkaita, potentiaalisia ostajia.

Eri suppilovaiheiden välillä voi olla ristikkäisyyksiä - tämä tarkoittaa sitä, että kelpoisuusvaatimus esiintyy useammassa kuin yhdessä vaiheessa. Esimerkiksi MOFU:n ja BOFU:n kohderyhmäkohderyhmäkohderyhmät voivat molemmat sisältää Uutiskirjeeseen rekisteröityminen.

On syytä huomata, että mukautetun yleisön kokonaiskoko ja samankaltaisten yleisöjen (LAL) tarkkuus vähenisivät. Facebookin mainosten LAL-ominaisuus saa ATT:ltä iskun, sillä attribuutioikkunan pieneneminen vähentää niitä datapisteitä, joita Facebookilla on käytettävissään profiilien välisten yhteyksien muodostamiseen.

Toimiva vinkki - sisällön markkinointisuppilon optimointi iOS 14.5:lle:

 • Harkitse yleisöparametrien laajentamista. Näin varmistat, että tavoitat edelleen yhtä monta relevanttia käyttäjää kuin ennenkin. Vaikka tietty käyttäjien toiminnan seuranta on enää tehokasta, muut pätevyydet voivat silti auttaa.

Lopuksi...

Applen ja Facebookin välinen riita ei ole läheskään ohi. Kun otetaan huomioon Applen viimeisimmät päivitykset iOS:ään, kohderyhmien kohdentaminen käyttäjän toiminnan perusteella on vaikeampaa kuin koskaan. Se ei kuitenkaan ole syy hylätä alustaa kokonaan B2B-mainonta-alustana.

Apple vs. Facebook. Brenna Murphy.

Riippumatta siitä, miten tilanne kehittyy pidemmällä aikavälillä, on turvallista sanoa, että B2B-markkinoijien on parasta liikkua nopeasti navigoidakseen näiden tuntemattomien vesien läpi ja purjehtia iOS:n App Tracking Transparency -kehotuksen mukaisesti. Erittäin konvertoivan sisältömarkkinointisuppilon rakentaminen on yksi tapa, jolla me B2B-yritykset voimme varmistaa nämä liidit ilman, että ajamme $$$$$$ Facebook-mainoskampanjoita, joiden tehokkuus on kyseenalainen.

Jos mielestäsi yrityksesi tarvitsee tähtien sisältömarkkinointisuppiloa myydäkseen muille yrityksille (mutta et halua tehdä sitä itse tai yksin) - anna meidän osoitteessa Sisu Digital auttaa sinua. Olemme erikoistuneet paitsi B2B Lead Generation, mutta myös sisältömarkkinoinnissa, tekstinkirjoituksessa, verkkosuunnittelussa ja ylläpidossa.

Etkö ole varma, mikä sopii yrityksellesi tällä hetkellä? Ota yhteyttä täällä järjestää konsultaation, tai liittyä sähköpostilistalle saadaksesi lisää tämän kaltaisia markkinointikultaa (varattu yksinomaan niille, jotka haluavat kasvaa, optimoida ja päivittää.)

Sillä välin valmistaudu muutokseen ja tutustu 5:een vaiheeseen, joita et voi jättää väliin. maksimoida liidien tuottaminen sisältömarkkinoinnilla.

Jaa tämä viesti

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä
Jaa email:ssä

Piditkö tästä artikkelista?

Meillä on paljon enemmän! Liity sähköpostilistallemme ja saat uusimmat uutiset ja artikkelit suoraan sähköpostiisi viikoittain.

Lisää viestejä

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!