Infographic-Content-Marketing-Strategi-bästa-praktiker-Sisu-Digital

De fyra bästa metoderna för en strategi för innehållsmarknadsföring [INFOGRAFIK]

Som Rudyard Kipling säger: "Ord är naturligtvis den mest kraftfulla drogen som mänskligheten använder."

Gör din nästa kampanj för innehållsmarknadsföring till en stor framgång. Läs den hela bloggen här och lära dig att bli den bästa spelaren i spelet.

Innehållsmarknadsföring har en fenomenal kraft: den skapar relationer och band med din publik, levererar värden och löser problem snarare än bara... påträngande marknadsföring.

Som Rudyard Kipling säger: "Ord är naturligtvis den mest kraftfulla drogen som mänskligheten använder." Här är fyra metoder som marknadsförare som verkligen vill höja nivån på sitt spel måste känna till när det gäller innehållsmarknadsföring:

  1. Var uppmärksam!
  2. Anpassa till kanalerna.
  3. Återanvänd innehåll.
  4. Använd användargenererat innehåll.

Behöver du hjälp med att sätta fart på din kampanj för innehållsmarknadsföring? Vi på Sisu Digital vet hur komplicerad processen kan vara. Från forskning, planering till genomförande - låt oss ta hand om det åt dig.

Kontakta oss idag på hello@sisudigital.fi!

Dela det här inlägget

Dela på linkedin
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Gillade du den här artikeln?

Vi har mycket mer! Anmäl dig till vår e-postlista och få de senaste nyheterna och artiklarna direkt till din inkorg varje vecka.

Fler inlägg

s-handel

Vad du behöver veta om S-handel

E-commerce (EC) är en förkortning för Electronic Commerce (elektronisk handel), medan S-commerce (SC) står för Social Media Commerce (handel via sociala medier) - köp och försäljning av varor och tjänster.

Läs mer "
Är-facebook-ads-död-innehåll-marknadsföring-tunnel

Är B2B Facebook-annonser döda, och hur kan justerad content marketing funnel hjälpa till att fylla tomrummet?

Facebook brukade vara utmärkt på att optimera kampanjer för rätt KPI:er tack vare sin kolossala användardatabas. Att bli träffad av ATT - vad finns det kvar för B2B Facebook-marknadsföring? Vi måste fokusera på en mer hållbar, resultatorienterad strategi för leadgenerering och konvertering. Vi presenterar: Strategi för innehållsmarknadsföring optimerad för iOS 14.5.

Läs mer "