Marknadsföring i sociala medier

förmedla ditt budskap via sociala medier

Vi hjälper dig att öka din varumärkeskännedom, öka trafiken på din webbplats och bygga upp din kundrelation via olika sociala medier.

Vi har specialiserat oss på karuseller som är ett unikt och kraftfullt marknadsföringsformat som kombinerar flera bilder/videor i ett inlägg.

Vill du förbättra ditt varumärke och din närvaro i sociala medier? Vår tjänst för sociala medier är här för att hjälpa dig.

Marknadsföring av sociala medier

Engagera dig med kunderna på plattformar som de spenderar mycket tid på.

Allt börjar med en stark grund. En solid grund kan hjälpa ditt företag att bygga upp en strategi eller taktik på ett kompetent sätt.

Med detta i åtanke är det viktigt att utvärdera den plattform som dina kunder använder mest eller ta reda på vilken plattform du kan främja och stärka din verksamhet.

I den digitala eran är sociala medier som LinkedIn, Facebook och Instagram en viktig kontaktpunkt för kunderna, även inom business-to-consumer (B2C) eller business-to-business (B2B).

Oavsett om det handlar om LinkedIn, Facebook eller Instagram, så täcker vi in dig.

Samarbeta med dina befintliga och potentiella kunder i meningsfulla samtal på rätt plats och vid rätt tidpunkt, vilket hjälper dig att öka ditt varumärkeskännedom, din försäljning, kundlojalitet och mycket mer.

Engagerande och informativ karusell

Kreativa och engagerande medieposter/annonser

Kreativa och visuella berättelser är ett meningsfullt sätt att förmedla budskap eller information till kunderna.

Karuseller kan göra det. Med karusellformatet kan du leverera omfattande innehåll på ett övertygande sätt och integrera olika innehållsformat.

Karuseller är trendiga och bra innehåll i dag. Vi är en av de få marknadsföringsbyråer som specialiserat sig på karusellproduktion. 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa engagerande, kreativa och visuella berättelser med hjälp av karuseller? Kontakta oss nu, så hjälper vi dig mer än gärna.

Vad våra kunder säger om oss

Vi samarbetade med Daniel och hans team på Sisu Digital för att förnya vår webbplats och dess SEO. Den tidigare webbplatsen byggdes med ett föråldrat ramverk. Den var buggig, långsam och svår att göra ändringar på. Den uppfyllde inte Stereoscapes behov av att spegla de snabba förändringarna i vår verksamhet och den dynamiska utvecklingen av vårt erbjudande av interaktiva 3D- och XR-lösningar (extended reality). Vi var inte heller nöjda med SEO, eftersom vi vill rankas för mer relevanta sökord och locka mer organisk trafik till vår webbplats. Under koronaviruskrisen är en stark närvaro på nätet viktigare än någonsin.
Sisu Digital Team är ett nöje att arbeta med. De hjälpte oss att lösa våra problem och levererade de resultat vi förväntade oss - i tid och inom budget. Under projektet visade de sig vara en kunnig, professionell och pålitlig partner. Veckovisa projektmöten höll alla parter informerade längs vägen, och deras agila team var flexibelt med våra önskemål, vilket jag uppskattar mycket.
Nu när den nya, optimerade webbplatsen är i drift kommer vi att fortsätta att samarbeta med Sisu Digital för att förbättra vår webbplats i Google-ranking.

Heli Nelimarkka
Ordförande, Stereoscape

Daniel har arbetat för mig som digital marknadsföringsstrateg för en marknadsföringskampanj för osaketori.net, en helt ny onlineplattform för köp och försäljning av onoterade aktier i Finland. Jag är helt nöjd med slutresultatet, tillsammans med hans kompetens och attityd som han visade under projektet.
Daniel har ett sådant tillväxttänkande. Han förstod inte bara problemen utan visste också exakt vad han skulle göra för att nå målen. Han tog fullt ansvar för sitt arbete och han skötte själv hela kampanjen i alla kanaler (LinkedIn, Facebook, Youtube) - från början till slut. Dessutom kunde han generera solida, mätbara resultat med hjälp av de begränsade resurserna! På bara en månad noterade vår plattform en ökning på 500% av antalet nya registreringar, tillsammans med nya aktielistor och transaktioner, tack vare den framgångsrika kampanjen.
Jag uppskattar verkligen Daniels kunskaper om marknadsföring och skulle definitivt fortsätta att arbeta med honom i framtida projekt.

Antti Parviainen
Grundare, osaketori.net

Vi tog kontakt med Daniel för att få hjälp med Facebook-marknadsföring. Vi behövde en resultatorienterad strategi för att få kvalitativ feedback på ett projekt vi arbetar med. Daniel har ett tillväxttänkande och gav oss snabbt de resultat vi sökte. Han kunde inte bara leverera snabbt utan levererade också mer än väntat. Han förstod tydligt våra behov och jag rekommenderar honom för alla dina marknadsföringsbehov.

Sjoerd Postema
VD, ROND Production House

Jag kontaktade Daniel för att få lite Facebook-marknadsföring för en ny grupp som jag skapade för att "bygga min stam". Även om jag tycker att termen "growth hacking" ofta är klyschig och överanvänd nuförtiden, var Daniel trogen mot termen och erbjöd några unika tillväxtstrategier som gjorde exakt vad jag hoppades på.

Min Facebook-grupp växte nästan tre gånger så mycket på ungefär fyra veckor. Hans marknadsföringsstrategier för sociala medier var målinriktade och gruppen växte inte med slumpmässiga personer. De gruppmedlemmar som han lyckades få placerade med sin datadrivna strategi är USA-baserade medlemmar som har deltagit aktivt.

Uppskatta hans kunskaper om digital marknadsföring. Den första provkörningen gick bra, så jag förlänger kontraktet.

Damon Burton
Ordförande, SEO National

Varför arbeta med oss

Resultatinriktad

Många marknadsföringsbyråer ger stora löften och levererar inte tillräckligt, men vi har alltid hållit vad vi lovat.

Datadriven

Vi baserar våra beslut på data. Inga gissningar!

Öppenhet

Vi är ärliga och transparenta i vårt tillvägagångssätt. Du vet exakt vad vi gör, varför vi gör det och vilka resultat vi får. Ingen rök och inga speglar.

Framgång tillsammans

När ditt företag lyckas, gör vi det också. Vi har ett nära samarbete med dig för att säkerställa bästa möjliga resultat för din tillväxt.

Är du redo att ta ditt företag till en ny nivå?

Kontakta oss

Vår process för marknadsföring av sociala medier

Vi har fastställt och anpassat vårt arbetssätt under många år, så vi planerar vår marknadsföringsprocess för sociala medier från strategi till planering och genomförande.

Steg 1: Strategiutveckling

Undersök trenderna i din bransch, analysera din målgrupp och deras beteenden.

Steg 2: Skapa engagerande innehåll och schemaläggning av inlägg

Utför engagerande och kreativa inlägg för ditt företag på de överenskomna sociala medierna. När innehållet är planerat att publiceras kommer du att meddelas av oss så att du får en chans att granska och godkänna allt innan du publicerar det på nätet.

Steg 3: Periodisk rapport

Vi håller reda på hur innehållet fungerar och skickar en rapport till dig i slutet av varje månad.

webbdesign-essentialer-2021

Varför marknadsföring i sociala medier?

Innehållsproduktion är kärnan i all marknadsföring och försäljning.

De flesta kunder är aktiva på sociala medier idag. Sociala medier har blivit en effektiv plattform för företag som vill locka till sig nya kunder och förbättra engagemanget mellan företag och konsumenter. Det är dock inte lätt att utnyttja denna lukrativa resurs eftersom varje plattform för sociala medier har sina styrkor och svagheter.

När det gäller sociala medier ska du inte lägga alla ägg i en korg, eftersom du begränsar dina möjligheter till tillväxt och framgång. Därför kan vi hjälpa dig att identifiera de lämpliga plattformar som kan prestera bäst inom din bransch och sedan föreslå en effektiv strategi som fungerar på dessa plattformar.

Blogg

Vår blogg hjälper dig att växa framgångsrikt i ditt företag.

Är-facebook-ads-död-innehåll-marknadsföring-tunnel

Är B2B Facebook-annonser döda, och hur kan justerad content marketing funnel hjälpa till att fylla tomrummet?

Facebook brukade vara utmärkt på att optimera kampanjer för rätt KPI:er tack vare sin kolossala användardatabas. Att bli träffad av ATT - vad finns det kvar för B2B Facebook-marknadsföring? Vi måste fokusera på en mer hållbar, resultatorienterad strategi för leadgenerering och konvertering. Vi presenterar: Strategi för innehållsmarknadsföring optimerad för iOS 14.5.

Läs mer "

Är du redo att höja nivån på din innehållsmarknadsföring och få fler kvalificerade leads?