Marknadsföringslösningar för tillväxt för internationella startups och små och medelstora företag

Den bästa marknadsföringen känns inte som marknadsföring

Vi hjälper internationella nystartade företag och små och medelstora företag att växa, locka till sig fler leads och få fler kunder med hjälp av digitala marknadsföringslösningar i världsklass: Webbdesign, Lead Generation, Growth Hacking, Marknadsföringsstrategi och Marknadsföringsautomatisering.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att omvandla ditt företag? Ta kontakt med oss nu.

Våra tjänster

Vi hjälper ditt företag att komma igång, utvidga marknaden och locka fler kunder med vår omfattande erfarenhet och avancerade kunskap. Varje dag strävar vi efter att förbättra all intern kompetens för att kunna erbjuda våra kunder de bästa digitala lösningarna.

Webbplats

Vi designar och bygger rena, moderna, snabba, funktionella och SEO-vänliga webbplatser. Oavsett om du behöver en landningssida, en företagswebbplats eller en webbutik kan vi samarbeta för att utveckla din önskade webbplats. Vi har ett garanterat webbramverk och en arbetsprocess som vi har använt konsekvent för att få bra resultat för våra kunder.

B2B Lead Generation

Vi genererar kvalificerade leads för att fylla din försäljningspipeline med hjälp av Cold Email Outreach, LinkedIn Outreach och PPC Retargeting Ads. Med våra Lead Generation Services behöver du aldrig stressa över att hitta högkvalitativa leads. Njut av en stadig ström av leads som dina säljare kan följa upp och omvandla till betalande kunder.

Marknadsföring av innehåll

Produktion av innehåll är ett viktigt steg i alla marknadsförings- och försäljningsaktiviteter. Det definierar hur du presenterar ditt företag på marknaden och hur du kommunicerar med kunderna. Innehåll av hög kvalitet behövs för webbplatsen, försäljningsdokumenten, medierna och reklamen. Vi hjälper dig att producera innehåll som lockar besökare och gör dem till kunder.

Marknadsföring av sociala medier

I den digitala eran är sociala medier som LinkedIn, Facebook och Instagram en viktig kontaktpunkt för kunderna, även inom business-to-consumer (B2C) eller business-to-business (B2B). Oavsett om det handlar om LinkedIn, Facebook eller Instagram, så täcker vi in dig. Engagera dig med dina befintliga och potentiella kunder i meningsfulla konversationer på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Vad våra kunder säger om oss

We are very happy with Sisu Digital’s service and appreciate their genuine interest towards AFL business. We started using their digital marketing services one year ago and we know we are in good hands. Daniel and his team have helped us a lot in branding and social media content. Most importantly, they have helped to build up a solid digital marketing system that continuously brings us new leads on automation 24/7, which is the reason we turned to them in the first place. We enjoy our partnership with them and would highly recommend the team for similar projects.

Jani Kaulo Asia Finland Law
Jani Kaulo
CEO & Managing Partner

Det var en trevlig upplevelse att arbeta med Daniel och Sisu-teamet. De uppmärksammade våra behov och ansträngde sig för att förstå vår verksamhet och våra problem. Daniel har gett oss mycket användbar och praktisk rådgivning genom en rad strategiska möten. Tack vare Sisu Digital:s hjälp har vi nu en tydligare syn på hur vi ska förbättra vår marknadsföringsstrategi. Dessutom har kommunikationen varit öppenhjärtig, enkel och snabb. Sisu har visat sig vara en professionell och pålitlig partner, och jag kan varmt rekommendera Sisu Digital-teamet.

Trung Nguyen VD och medgrundare av Reactron Technologies optimerade presenterade 3
Trung Nguyen
VD och medgrundare, Reactron Technologies Ltd.

Det var enkelt och effektivt att samarbeta med Sisu Digital för att uppdatera vår webbplats. Vi uppskattade särskilt den öppna, snabba och ärliga kommunikationen och det iterativa tillvägagångssättet för utvecklingen. Dessutom vet de här killarna vad de gör när det gäller teknik och detaljer! Vi var mycket nöjda med att projektet levererades professionellt i tid och inom budget. Vi skulle inte tveka att samarbeta med Sisu Digital igen i framtiden.

Niklas Rosenberg COO OpenOcean
Niklas Rosenberg
COO, OpenOcean

Vi samarbetade med Daniel och hans team på Sisu Digital för att förnya vår webbplats och dess SEO. Den tidigare webbplatsen byggdes med ett föråldrat ramverk. Den var buggig, långsam och svår att göra ändringar på. Den uppfyllde inte Stereoscapes behov av att spegla de snabba förändringarna i vår verksamhet och den dynamiska utvecklingen av vårt erbjudande av interaktiva 3D- och XR-lösningar (extended reality). Vi var inte heller nöjda med SEO, eftersom vi vill rankas för mer relevanta sökord och locka mer organisk trafik till vår webbplats. Under koronaviruskrisen är en stark närvaro på nätet viktigare än någonsin.
Sisu Digital Team är ett nöje att arbeta med. De hjälpte oss att lösa våra problem och levererade de resultat vi förväntade oss - i tid och inom budget. Under projektet visade de sig vara en kunnig, professionell och pålitlig partner. Veckovisa projektmöten höll alla parter informerade längs vägen, och deras agila team var flexibelt med våra önskemål, vilket jag uppskattar mycket.
Nu när den nya, optimerade webbplatsen är i drift kommer vi att fortsätta att samarbeta med Sisu Digital för att förbättra vår webbplats i Google-ranking.

Heli Nelimarkka stereoluppvisning
Heli Nelimarkka
Ordförande, Stereoscape

Varför arbeta med oss

Resultat

Vi levererar i tid och inom budget. Du får vad du förväntar dig av oss.

Öppenhet

Vi är ärliga och transparenta i vårt tillvägagångssätt. Du vet exakt vad vi gör, varför vi gör det och vilka resultat vi får. Ingen rök och inga speglar.

Expertis

Vi vet vad vi gör för att kunna erbjuda dig de bästa och senaste lösningarna.

Stöd

Vi värdesätter våra kunder och därför finns vi alltid där för att stödja våra kunder vid eventuella problem.

Är du redo att förändra din verksamhet?

*Vi erbjuder dig en kostnadsfri 30-minuters konsultation om din marknadsföring och hur du kan bli bättre.

Bläddra bland våra senaste projekt

Reactron

En komplett marknadsföringslösning för en hektisk tillväxtstart. Vi stödde Reactron med marknadsanalys, utveckling av marknadsföringsstrategier och granskade sedan webbplatsens och innehållets prestanda med ett SEO-orienterat tillvägagångssätt.
Reactron-Technologies-Marknadsföringsstrategi

Stereoscape

Vi omvandlar webbplatsen och online-gränssnittet för företag som tillhandahåller AR, VR, interaktiva lösningar för marknadsföring och försäljning, lärande och arbetshjälp. Om webbdesign är din angelägenhet, kontakta oss för en konsultation.
stereoscape landningssida webbdesign

Resurser

Öka din produktivitet och få fler kunder med våra kostnadsfria resurser.

sociala medier-innehåll-idéer

120 idéer för innehåll i sociala medier

Att hitta på nya idéer och skapa högkvalitativt innehåll på ett konsekvent sätt är naturligtvis ingen lätt uppgift. Som med många andra utmaningar är det bäst att ta en sak i taget. Det är just därför du behöver den här omfattande listan för att ge bränsle till din inspiration.

Ladda ner nu "

Blogg

Vår blogg hjälper dig att växa framgångsrikt i ditt företag.

Är-facebook-ads-död-innehåll-marknadsföring-tunnel

Är B2B Facebook-annonser döda, och hur kan justerad content marketing funnel hjälpa till att fylla tomrummet?

Facebook brukade vara utmärkt på att optimera kampanjer för rätt KPI:er tack vare sin kolossala användardatabas. Att bli träffad av ATT - vad finns det kvar för B2B Facebook-marknadsföring? Vi måste fokusera på en mer hållbar, resultatorienterad strategi för leadgenerering och konvertering. Vi presenterar: Strategi för innehållsmarknadsföring optimerad för iOS 14.5.

Läs mer "

Sisu Digital är medlem i

Är du redo att förändra din verksamhet?