LinkedInin henkilöbrändäyksen hakkerit - 8 vinkkiä LinkedIn-esiintymisesi hakkerointiin

Brändin rakentaminen LinkedInissä on pitkä peli, jossa on paljon kokeiluja ja virheitä, mutta me autamme sinua pääsemään alkuun!

Maailmanlaajuinen pandemia on muuttanut ihmisten tottumuksia ja pakottanut heidät viettämään enemmän aikaa kotona ja siten myös enemmän aikaa verkossa. Internetin kautta he etsivät uusia tapoja viihdyttää itseään ja löytää ihmissuhteita. Yhä useammat ammattilaiset hyödyntävät LinkedInin henkilöbrändäystä vakiinnuttaakseen auktoriteettinsa, ollakseen yhteydessä ihmisiin ja etsiäkseen töitä. Tämä tarjoaa uusia mahdollisuuksia yrityksesi liidien luomiseen, sisältömarkkinointiin, mainoskampanjoihin ja moneen muuhun.

Koskaan ei ole ollut parempaa aikaa liittyä maailman suurimpaan ammattilaisten verkostoon ja rakentaa läsnäoloasi verkossa. Tässä on 8 vinkkiä, joilla voit hakkeroida LinkedInin henkilöbrändäystäsi ja luoda verkkoläsnäolon.

 1. SEO-optimoi profiilisi otsikossa, kokemuksessasi ja kaikessa sisällössäsi oleellisilla avainsanoilla (mutta voita myös ihmiset henkilökohtaisella otteella ja tarinankerronnalla Tietoja-osiossa!).

 1. Lisää projekteja, suosituksia tai suosituksia entisiltä kollegoiltasi, työnantajiltasi ja asiakkailtasi lisätäksesi uskottavuuttasi. Voit helpottaa heidän elämäänsä laatimalla sen, mikä on mielestäsi oikein taitojesi ja työsi/projektien panoksen kannalta ja mitä suosittelijat voivat hyväksyä. Tämä lisää myös mahdollisuuksia siihen, että he suostuvat suositteluun, koska sinä olet periaatteessa tehnyt kaiken kirjoittamisen.

 1. Etsi ihmisiä ammatillisesta piiristä, johon haluat kuulua, ja ota heihin yhteyttä. Jos sinulla on pääsy LinkedIn Premium -palveluun, muodosta yhteys niihin, jotka vierailevat profiilissasi, ja hyödynnä ilmaisia InMail-krediittejäsi. Muista myös ottaa yhteyttä entisiin luokkatovereihisi tai kollegoihisi!

 1. Ihmiset, jotka jaa sisältöä LinkedInissä vähintään kerran viikossa on 10 kertaa todennäköisempää, että heitä lähestytään uusista mahdollisuuksista kuin niitä, jotka eivät lähesty. Paras tapa ylläpitää yleisösuhdetta on tuoda aitoutta sisältöön. Valitse aihe, josta olet kiinnostunut ja josta sinulla on kokemusta. Se on parempi mennä kapealle alueelle kuin yrittää vedota kaikkiin laajoilla aiheilla. Haluat houkutella tietyntyyppisiä yhteyksiä, jotka kuuluvat siihen ammatilliseen piiriin, johon haluat kuulua. Jos et ole tietyn tyyppisen aiheen yhteyshenkilö, brändisi ei ole vielä kovin vahva.

 1. Liity alan ryhmiin, joissa yhteystietosi kokoontuvat. Älä etsi suurimpia ryhmiä vaan niitä, joissa on eniten toimintaa. Ota yhteyttä ryhmän jäseniin ottamalla yhteyttä, pyytämällä neuvoja, kommentoimalla aihetta tai tarjoamalla jotain arvokasta ilmaiseksi (toimialan trendejä, valkoisia papereita, konsultaatioita, jopa inspiraatioita ja rohkaisevia sanoja). Seuraavassa on muutamia asioita, joita sinun kannattaa harkita:
 • Liity henkilökohtaisella tililläsi, älä yrityssivullasi. Liittyminen yritystililläsi saattaa antaa vaikutelman, että olet siellä vain myymässä. Sitä paitsi kasvot profiilissa on aina helpompi lähestyä.
 • Myynnistä puheen ollen, älä koskaan aloita keskustelua myyntipuheella, ei ainoastaan LinkedIn-ryhmissä vaan LinkedInissä yleensä. Tarjoa arvoa, rakenna luottamusta ja yhteyksiä, niin ehkä ihmiset ovat valmiita kuuntelemaan esitystäsi.
 • Vahvista asiantuntemuksesi ja ryhmässä olemista vastaamalla usein kysymyksiin, lähettämällä asiaankuuluvaa sisältöä ja aloittamalla keskusteluja. Se on myös täydellinen paikka tehdä markkinatutkimusta.
 • Turvallisimpia keskustelunaloituksia ovat alan trendejä, koulutus- tai toimintakysymyksiä, joihin ihmiset voivat liittyä. työelämässä.

 1. Osallistu, osallistu ja osallistu: reagoi, kommentoi, ota yhteyttä muihin ihmisiin, merkitse muita ihmisiä ja anna itsesi tulla merkityksi. Kun pyydät apua, ole ystävällinen ja kerro tarkkaan, mihin tarvitset apua (älä vain sano, että voimmeko soittaa 15 minuutin puhelun!).
 • On erityisen tärkeää, että ryhdyt toimiin tärkeinä päivinä, jotka ovat olennaisia yrityksesi ja yhteystietojesi yritysten kannalta. Esimerkiksi tuotelanseeraukset, tulevat tapahtumat tai webinaarit, merkittävien virstanpylväiden juhlat jne.
 • Advocate LinkedIn koko yrityksellesi. Kuvittele, kuinka paljon johtolankoja ja mahdollisuuksia se tuo, jos koko yritys osallistuu brändin rakentamiseen LinkedInissä.

 1. Johdonmukaisuus on avainasemassa: jaa sisältöäsi ja osallistu mahdollisimman paljon. Mitä enemmän osallistut, sitä paremmin profiilisi pysyy LinkedInin käyttäjien näkyvillä.

 1. Poista "Ihmiset ovat myös katsoneet" -osio profiilistasi käytöstä, jotta keskitytään sinuun! (Asetukset ja yksityisyys - Sivuston asetukset - Tämän profiilin katsojat katsovat myös)

Kun hiot taitojasi, laajennat verkostoasi tai etenet uralla, muista päivittää ja optimoida profiiliasi jatkuvasti, jotta se esittelee viimeisimmän kehitystyösi. Älä lannistu, jos sisältösi saa aluksi vain pari tykkäystä. Kun olet yhteydessä ja osallistut, tulokset paranevat ja muuttuvat kannattaviksi. Huomaat saavasi enemmän profiilikäyntejä, yhteydenottokutsuja, viesteihin sitoutumista, työpaikan etenemistä ja monia upeita mahdollisuuksia. Olkoon LinkedInin peli aina sinun eduksesi!

Kun työstät LinkedIn-brändäystäsi, tutustu meidän top 10 LinkedIn-tilastoa 2021-strategioidesi kannalta.

Seuraa Sisu Digital:tä saadaksesi lisää LinkedInin oivalluksia, niksejä ja markkinointiuutisia.

Jaa tämä viesti

Jaa linkedin:ssä
Jaa facebook:ssä
Jaa twitter:ssä
Jaa email:ssä

Piditkö tästä artikkelista?

Meillä on paljon enemmän! Liity sähköpostilistallemme ja saat uusimmat uutiset ja artikkelit suoraan sähköpostiisi viikoittain.

Lisää viestejä

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!