Verkkosuunnittelupalvelu Tampereella

Nopeat, kauniit, reagoivat, toimivat ja SEO-ystävälliset verkkosivustot, jotka auttavat yritystäsi menestymään verkossa.

Suunnittelemme ja luomme suorituskykyisiä verkkosivustoja kansainvälisille startup-yrityksille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille.

Me olemme paras Elementor Web Designer & Expert Partner Suomessa ja Pohjoismaissa.. Ota meihin yhteyttä.

Olemme ylpeä suomalainen web-suunnitteluyritys, joka tekee muutakin kuin vain web-suunnittelua.

Tarvitsitpa sitten aloitussivun, yrityssivuston, sähköisen kaupankäynnin tai verkko-oppimisalustan - meiltä saat kaiken irti. 

Onko sinulla jo WordPress-sivusto? Tarjoamme huippuluokan Verkkosivuston ylläpito & tukipalvelu.

Top Web Design toimisto Tampereella

Brändisi maine ja taloudellinen menestys riippuvat verkkosivustostasi.

Useimmiten verkkosivustosi on ensimmäinen kosketuspiste sinun ja asiakkaidesi, ei työntekijöidesi, välillä. Verkkosivustosi on integroidun digitaalisen markkinointistrategian vankka perusta. Jos markkinointikampanjasi toimivat ja saavat ihmiset klikkaamaan ja vierailemaan verkkosivustollasi, mitä he löytävät sieltä? 

Ammattitaitoiset verkkosivujen suunnittelu-, kasvu- ja ylläpitopalvelumme takaavat, että teet hyvän ensivaikutelman. Sisu Digital:n tekemät verkkosivustot ovat aina asiakaslähtöisiä, dynaamisia ja liiketoimintalähtöisiä. 

Jos haluat, että sinua pidetään taitavana ja luotettavana brändinä, sinun on aloitettava kauniilla verkkosivustolla! Sivustosi ulkoasun tulisi olla raikas, käyttäjäystävällinen ja selkeä, jotta kävijöitäsi houkutellaan palaamaan sinne. Kun saat heidän kiinnostuksensa ja huomionsa verkkosuunnittelun avulla, sinun on paljon helpompi vakuuttaa heidät ostamaan tuotteitasi tai käyttämään palveluitasi.

Eikö sinulla ole aikaa tai etkö osaa suunnitella haluamaasi verkkosivustoa? Anna yhden parhaista verkkosuunnittelutoimistoista auttaa sinua. Tiimimme Sisu Digital:ssä on vain yhden klikkauksen päässä! Ota meihin yhteyttä nyt, niin aloitetaan verkkosivuprojektisi.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

We are very happy with Sisu Digital’s service and appreciate their genuine interest towards AFL business. We started using their digital marketing services one year ago and we know we are in good hands. Daniel and his team have helped us a lot in branding and social media content. Most importantly, they have helped to build up a solid digital marketing system that continuously brings us new leads on automation 24/7, which is the reason we turned to them in the first place. We enjoy our partnership with them and would highly recommend the team for similar projects.

Jani Kaulo
CEO & Managing Partner

Työskentely Danielin ja Sisun tiimin kanssa oli miellyttävä kokemus. He kiinnittivät huomiota tarpeisiimme ja käyttivät vaivaa ymmärtääkseen liiketoimintamme luonteen ja ongelmamme. Daniel on antanut meille erittäin hyödyllistä ja käytännöllistä neuvontaa useiden strategisten istuntojen avulla. Sisu Digital:n avun ansiosta meillä on nyt selkeämpi näkemys siitä, miten voimme parantaa markkinointistrategiaamme. Lisäksi viestintä oli avointa, helppoa ja nopeaa. Sisu on osoittautunut ammattimaiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi, suosittelen Sisu Digital:n tiimiä lämpimästi.

Trung Nguyen
Toimitusjohtaja ja toinen perustaja, Reactron Technologies Ltd.

Työskentely Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme päivitysprojektissa oli helppoa ja tehokasta. Arvostimme erityisesti avointa, nopeaa ja rehellistä viestintää sekä iteratiivista lähestymistapaa kehitystyöhön. Myös tekniikan ja yksityiskohtien osalta nämä kaverit tietävät, mitä tekevät! Olimme iloisia siitä, että projekti toimitettiin ammattimaisesti ajallaan ja budjetin puitteissa. Emme epäröisi tehdä yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa vielä kerran tulevaisuudessa.

Niklas Rosenberg
COO, OpenOcean

Teimme yhteistyötä Danielin ja hänen tiiminsä kanssa Sisu Digital:ssä verkkosivustomme ja sen hakukoneoptimoinnin uudistamiseksi. Edellinen verkkosivusto oli rakennettu vanhentuneella kehyksellä. Se oli buginen, hidas ja siihen oli vaikea tehdä muutoksia. Se ei vastannut Stereoscapen tarpeita heijastaa liiketoimintamme nopeita muutoksia ja vuorovaikutteisten 3D- ja laajennetun todellisuuden (XR) ratkaisujen dynaamista kehitystä. Emme olleet tyytyväisiä myöskään hakukoneoptimointiin, sillä haluaisimme sijoittua merkityksellisemmillä avainsanoilla ja houkutella enemmän orgaanista liikennettä verkkosivuillemme. Coronavirus-kriisin aikana vahva verkkoläsnäolo on tärkeämpää kuin koskaan.
Sisu Digital-tiimin kanssa on ilo työskennellä. He auttoivat meitä ratkaisemaan ongelmamme ja toimittivat odotetut tulokset - ajallaan ja budjetissa. Projektin aikana he osoittautuivat asiantuntevaksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Viikoittaiset projektikokoukset pitivät kaikki osapuolet ajan tasalla matkan varrella, ja heidän ketterä tiiminsä suhtautui joustavasti pyyntöihimme, mitä arvostan suuresti.
Nyt kun uusi, optimoitu verkkosivusto on toiminnassa, jatkamme yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme Google-sijoituksen parantamiseksi.

Heli Nelimarkka
Puheenjohtaja, Stereoscape

Miksi työskennellä kanssamme

Tulos

Toimitamme aikataulussa ja budjetissa. Saat meiltä sen, mitä odotat.

Markkinointivetoiset

Me emme tee kauniita verkkosivustoja. Teemme kauniita verkkosivustoja, jotka myyvät.

Suunnittelu

Tee vaikutuksen kävijöihisi ja rakenna kuva ammattimaisesta brändistä.

SEO

Verkkosivustosi on optimoitu hakukoneoptimointia varten ja on valmis sijoittumaan.

Reagointikyky

Varmistamme myös, että verkkosivustomme on optimoitu täydellisesti mobiilikäyttäjille, jotta se toimii erinomaisesti.

Asiantuntemus

Pysymällä alan kehityksen kärjessä voimme tarjota sinulle parhaat ja uusimmat ratkaisut.

Turvallisuus

Keskitymme verkkosivuston huippuluokan turvallisuuteen, jotta se ei altistuisi kyberturvallisuushyökkäyksille.

Tuki

Arvostamme asiakkaitamme, joten olemme aina valmiina tukemaan asiakkaitamme kaikissa ongelmatilanteissa.

Hinnoittelumme

Avoimen hinnoittelumme ansiosta maksat vain siitä, mitä tarvitset.

Laskeutumissivu

Yksisivuinen verkkosivusto
 • 1 Laskeutumissivu
 • Esteettinen suunnittelu
 • Responsiivinen asettelu
 • Nopea sivunopeus
 • SEO
 • Google Analytics
 • Uutiskirje

Startup & pk-yritykset

Monisivuinen verkkosivusto
 • 5 verkkosivua
 • Esteettinen suunnittelu
 • Responsiivinen asettelu
 • Nopea sivunopeus
 • SEO
 • Google Analytics
 • Uutiskirje

Custom

Mukautettu verkkosivusto
 • Suunnittele ja rakenna omiin tarpeisiisi räätälöity verkkosivusto.

Oletko valmis nostamaan yrityksesi uudelle tasolle?

Ota yhteyttä

Verkkosuunnittelu- ja kehitysprosessimme

Olemme määritelleet ja mukauttaneet työskentelytapojamme monien vuosien ajan, joten suunnittelemme verkkosuunnitteluprosessimme ensimmäisestä tapaamisesta aina julkaisuun asti.

Vaihe 1: Web-suunnitteluprojektin kyselylomake

Kyselylomakkeen avulla tutustumme yritykseesi ja tarpeisiisi ja näemme, miten verkkosuunnittelupalvelumme voi sopia sinulle.

Vaihe 2: Verkkosuunnittelusopimus

Kun olemme nähneet sopivaksi, lähetämme sinulle sopimuksen, jossa on yksityiskohtaiset ehdot, työn laajuus, aikataulu ja hinnoittelu.

Vaihe 3: Verkkosuunnittelun tutkimus

Tässä vaiheessa tehty tutkimus ja valmistelu ovat suunnittelu- ja kehitystyön perusta. Lähetämme sinulle kyselylomakkeen, jossa selvitämme, miltä haluat verkkosivustosi näyttävän ja millaista sisältöä ja visuaalista ilmettä haluaisit sivustollesi. Voit myös antaa meille esimerkkejä haluamistasi verkkosivustoista. Käytämme näitä tietoja ja omaa luovuuttamme rakentaaksemme verkkosivuston, jota rakastat ja joka tuottaa tuloksia.

Vaihe 4: Verkkosuunnittelu

Kun olemme ymmärtäneet näkemyksesi verkkosivuistasi, aloitamme verkkosivuluonnoksen suunnittelun. Luomme luonnokset verkkosivustostasi ja lähetämme ne sinulle hyväksyttäväksi. Sinulle annetaan 3 tilaisuutta tehdä tarkistuksia verkkosivuluonnokseen.

Vaihe 5: Verkkokehitys

Rakennamme verkkosivustosi kehitysympäristössä. Sinulle annetaan myös 3 mahdollisuutta kommentoida kehityssivustoasi.

Vaihe 6: Verkkosivuston ennakkolanseeraus

Viimeistelemme kaikki jäljellä olevat asiat ja valmistaudumme onnistuneeseen käynnistämiseen.

Vaihe 7: Verkkosivuston käynnistäminen

Kun olet tyytyväinen verkkosivustoosi ja kaikkeen sisältöön, jonka olemme luoneet sinulle, käynnistämme verkkosivustosi.

Vaihe 8: Verkkosivuston ylläpito

Kun verkkosivustosi on toiminnassa, se on kokonaan sinun. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus liittyä verkkosivuston ylläpito-ohjelmaan. Sen avulla me ylläpidämme verkkosivustoasi, muokkaamme verkkosivustoasi pyyntöjesi mukaan ja pidämme verkkosivustosi turvallisena.

Ryhmä ihmisiä istuu sisätiloissa

Onko sinulla jo verkkosivusto? Tutustu verkkosivuston ylläpitopalveluumme.

Keskity siihen, mitä osaat parhaiten - palvelusi pyörittämiseen - ja anna meidän hoitaa loput.

Verkkosivuston tekeminen ei ole kertaluonteinen tehtävä. Verkkoesiintymiseesi on kiinnitettävä huomiota - sekä offline- että online-tilassa.

Varmistamme varmasti, että teknologinen alustasi täyttää asetetut kriteerit.

Verkkosivujemme päivityksen ja ylläpidon yhteydessä käsittelemme kaikkia pieniä hienosäätöjä, muutoksia, päivityksiä ja harha-askeleita. Seuraavaksi voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten - yrityksesi pyörittämiseen.

Miksi WordPress CMS?

WordPress valtaa neljänneksen internetistä

WordPress on yksi parhaista alustoista, joilla yritys voi rakentaa verkkosivuston. WordPress on helppo asentaa, hallita ja suunnitella. 

Yksi WordPress-sivuston suunnittelun suurimmista eduista on mukauttamisen taso, jonka voit tehdä verkkosivustollesi. Toisin kuin perinteisillä verkkosivustojen rakennusalustoilla, WordPressissä on yli 52 000 erilaista lisäosaa. Tämä tarkoittaa, että WordPressissä on yli 52 000 työkalua, jotka voivat auttaa sinua tarjoamaan kävijöille paremman kokemuksen. 

Olipa tavoitteesi sitten myydä tuotteita verkossa tai luoda johtolankoja, voit saavuttaa sen WordPress-sivuston suunnittelun avulla.

Yli 25 miljoonaa ihmistä on valinnut WordPressin verkkosivujensa tai bloginsa käyttökohteeksi. Merkittävimpiä WordPressin käyttäjiä ovat muun muassa CNN, The New York Times, Katy Perry, The Ford Story, Wheaton College, MTV Newsroom, Mashable ja WSJ Magazine. 

Kun yli 27% 644 000 000:sta verkossa olevasta verkkosivustosta on rakennettu WordPressillä, on selvää, että se on markkinajohtaja verkkosivustojen suunnittelussa.

WordPress on myös erittäin turvallinen, responsiivinen sivusto, kun se on suunniteltu oikein. Riippumatta siitä, millä laitteella asiakkaasi katsovat verkkosivustoasi, WordPress-sivustosi suunnittelu mukautuu näytön kokoon.

Miksi Elementor?

Elementor on tunnetuin WordPress-teemojen rakentaja, jolla on yli 2 miljoonaa asennusta ja huomattava 4,8 tähden luokitus.

Elementor tarjoaa monia hienoja ominaisuuksia verrattuna muihin WordPressin yleiskäyttöisiin teemoihin ja sivunrakentajiin (kuten Divi builder tai Visual Composer).

Elementorin avulla voit poistaa paljon liitännäisiä: Yhteydenottolomake, Popup Builder, Slider, Custom Font. Monia ominaisuuksia hallitaan keskitetysti kirjastossa, mikä helpottaa koko sivuston laajuisten, globaalien muutosten tekemistä.

 • Helppo käyttää: Se on Drag & Drop Editor. Se on yksinkertainen, intuitiivinen, helppo oppia ja käyttää. Nautit 100%:n visuaalisen suunnittelun voimasta. On monia perusmoduuleja, joita voit muokata omiin tarpeisiisi.
 
 • Nopea suorituskyky: Elementorilla rakennettu verkkosivusto latautuu nopeasti sen puhtaiden koodien ansiosta. Elementorin nopeus ei vedä vertoja millekään muulle sivunrakentajalle. Nopea työnkulku nopeuttaa myös verkkosivujen rakentamista.
 
 • SEO-ystävällinen: Voit helposti asettaa oikean HTML-tunnisteen kaikille elementeille, mikä on tärkeää SEO:n kannalta. Lisäksi nopea latausnopeus ja puhtaat koodilohkot ovat ratkaisevia tekijöitä.
 
 • Teeman rakentaja: Voit muokata verkkosivuston kaikkia osia ilman koodeja: otsikkoa, alatunnistetta ja kaikkia muita verkkosivuston alueita.
 
 • Maailmanlaajuinen tyyli: voit hallita teeman suunnittelua, mukaan lukien otsikko-, painike-, lomakekenttä-, tausta- ja kuvatyylit. Pidä tyyli yhtenäisenä koko verkkosivustolla muuttamatta jokaista elementtiä.
 
 • Globaalit widgetit: Voit tallentaa suosikki widget-asetuksesi ja käyttää widgettiä uudelleen millä tahansa sivulla yksinkertaisesti vetämällä ja pudottamalla.
 
 • Näyttöolosuhteet: voit päättää tarkalleen, missä globaalit mallisi näkyvät sivustollasi.
 
 • Dynaaminen sisältö: Kun käytössäsi on täysi tuki mukautetuille kentille ja mukautetuille postityypeille sekä kymmeniä dynaamisia sisältöjä, voit luoda yksilöllisiä ja dynaamisia sivustoja lisäämällä tietoja eri lähteistä.
 
 • Mobiilieditointi: Elementorsilla on laajat Mobile Responsive -asetukset. Voit helposti siirtyä mobiilinäkymään säätääksesi ulkoasua, joka on todella 100%-reagoiva.
 
 • Kopioi tyyli: voit kopioida koko muotoilun widgetistä, sarakkeesta tai osiosta ja liittää sen toiseen elementtiin yhdellä napsautuksella.
 
 • Muutoshistoria: Revisiohistorian avulla koko sivun luomisprosessi tallentuu ja on helposti jäljitettävissä uudelleen. Luonnostila: Voit jatkaa sivun työstämistä ja tallentaa muutokset luonnoksena julkaisematta sitä.
 
 • Liiketehosteet: Voit helposti lisätä sivustoosi vuorovaikutusta ja animaatioita käyttämällä vieritystehosteita ja hiiritehosteita.
 
 • Lomakkeen rakentaja: Voit luoda kaikentyyppisiä lomakkeita, joissa on juuri oikeat tiedot. Toimitetut tiedot voidaan helposti integroida markkinointi- ja CRM-työkaluihin.
 
 • Popup Builder: Popup Builder antaa sinulle vapauden luoda pikselitarkkoja ponnahdusikkunoita, mukaan lukien edistyneet kohdentamisvaihtoehdot.
  Markkinoinnin automaatio ja
 
 • CRM-integraatiot: tukee täysin integrointia Mailchimpin, ActiveCampaignin, ConvertKitin, Campaign Monitorin, Hubspotin, Zapierin, Dripin, Slackin, Discordin jne. kanssa.
 
 • Mahdollisuus laajentaa ja lisätä kehittyneempiä ominaisuuksia: Laskeutumissivut; Markkinointi-integraatio; Monikielisyys
 
Elementor on maailman johtava WordPress Page Builder. Elementorin ensimmäinen versio julkaistiin kesäkuussa 2016, ja vain 10 kuukaudessa se saavutti 100 000 aktiivista asennusta. Nopeasti eteenpäin 4 vuotta, Elementor käyttää nyt yli 4 miljoonaa sivustoa ja sillä on lähes 5 000 viiden tähden arvostelua WordPress Plugin Directory -verkkopalvelussa, mikä on erittäin vaikuttavaa. Alkuvuodesta 2020 Elementor sulki $15M:n rahoituskierroksen Lightspeed Venture Partnersilta, joka on yksi maailman johtavista pääomasijoitusyhtiöistä.

Blogi

Blogimme opastaa sinua siinä, miten voit optimoida verkkosivustosi markkinointitarkoituksiin ja kasvattaa yritystäsi menestyksekkäästi.

Oletko valmis rakentamaan verkkosivuston, joka tuo sinulle lisää asiakkaita ja muuttaa liiketoimintaasi?

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!