Copywriting-tjänst

Varje aspekt av ditt företag behöver bra copywriting.

Hitta din varumärkesröst, engagera dig med din publik genom värdebaserat innehåll och skapa förtroende.

Varför ska du anlita en copywriter?

 • Copywriting är en viktig del av din varumärkesbild. När ditt företag har en unik, konsekvent och pålitlig varumärkesröst är det lättare att förmänskliga ditt varumärke, väcka känslor hos din publik och skapa förtroende.

 

 • Varje aspekt av ditt företag behöver bra copywriting. Från din webbplats, din landningssida, dina inlägg i sociala medier, betalda annonser, till dina säljdokument och mycket mer.

 

 • Copywriting är att kommunicera och sälja med hjälp av skrivna ord. Det handlar inte bara om att sätta fina ord på ett dokument. En bra copywriter är affärsdriven, insiktsfull och vet hur man fångar publiken.

 

 • Ju mer relevant och värdefullt innehåll du har, desto bättre rankas du i sökmotorerna. Bra copywriting förbättrar SEO, ger trafik till din webbplats och hjälper ditt företag att växa organiskt.

 

copywriting-service-helsingfors-sisu-digital
copywriting-service-helsingfors-sisu-digital

Copywriting-tjänster

Tilltalande och resultatorienterad text för ditt företag
 • Copywriting för sociala medier
 • Kopia av webbplatsen
 • Fallstudie
 • Lead magnet
 • Kopiering av landningssidan
 • Annonstext
 • E-postmarknadsföring
 • Bloggning
 • Skräddarsydd copywriting-tjänst anpassad till dina behov.

Vår process för copywriting

Vi har fastställt och anpassat vårt arbetssätt under många år, så vi planerar vår Copywriting-process från strategi till planering och genomförande.

Steg 1: Författargranskning

Vi kommer att ha ett inledande introduktionsmöte för att lära känna dina behov, fastställa förväntningar och tidsfrister för dina marknadsföringstexter. Därefter gör vi en omfattande undersökning av dina texter på din webbplats, dina kanaler i sociala medier, betalda annonser och allt annat som berättar för oss om din skrivstil, tonalitet och ditt språkbruk.

Steg 2: branschforskning

Vi studerar trenderna i din bransch och hur dina konkurrenter gör (webbplats och närvaro i sociala medier) för att fastställa din varumärkespositionering.

Steg 3: Kundundersökningar

Vi tittar på ditt varumärke ur kundernas perspektiv. Ser du ditt varumärke på samma sätt som dina kunder gör? Detta kan göras genom vittnesmål, recensioner, feedback och kommentarer om ditt varumärke på dina sociala medier eller onlineforum. Om det är möjligt använder vi även andra undersökningsmetoder (kvalitativa eller kvantitativa).

Steg 4: hitta din varumärkesröst

Om ditt varumärke kunde tala, hur skulle det låta? Vem försöker du rikta dig till och vad skulle du vilja bli känd för? Vi utvecklar en autentisk röst som representerar ditt varumärke och skapar en stilguide så att du kan använda din varumärkesröst i olika kanaler. Din stilguide omfattar ditt varumärkes röst, tonalitet, språkbruk, grammatiska regler och hur du presenterar ditt innehåll.

Steg 5: leverans

Ditt marknadsföringstext kommer att levereras SEO-optimerad, utan grammatikfel och redo att publiceras. Du kommer att kunna begära en 1 gångs redigering med en tidsgräns på 3 dagar. Efter det är kopian färdigställd.

Vad våra kunder säger om oss

Vi samarbetade med Daniel och hans team på Sisu Digital för att förnya vår webbplats och dess SEO. Den tidigare webbplatsen byggdes med ett föråldrat ramverk. Den var buggig, långsam och svår att göra ändringar på. Den uppfyllde inte Stereoscapes behov av att spegla de snabba förändringarna i vår verksamhet och den dynamiska utvecklingen av vårt erbjudande av interaktiva 3D- och XR-lösningar (extended reality). Vi var inte heller nöjda med SEO, eftersom vi vill rankas för mer relevanta sökord och locka mer organisk trafik till vår webbplats. Under koronaviruskrisen är en stark närvaro på nätet viktigare än någonsin.
Sisu Digital Team är ett nöje att arbeta med. De hjälpte oss att lösa våra problem och levererade de resultat vi förväntade oss - i tid och inom budget. Under projektet visade de sig vara en kunnig, professionell och pålitlig partner. Veckovisa projektmöten höll alla parter informerade längs vägen, och deras agila team var flexibelt med våra önskemål, vilket jag uppskattar mycket.
Nu när den nya, optimerade webbplatsen är i drift kommer vi att fortsätta att samarbeta med Sisu Digital för att förbättra vår webbplats i Google-ranking.

Heli Nelimarkka
Ordförande, Stereoscape

Daniel har arbetat för mig som digital marknadsföringsstrateg för en marknadsföringskampanj för osaketori.net, en helt ny onlineplattform för köp och försäljning av onoterade aktier i Finland. Jag är helt nöjd med slutresultatet, tillsammans med hans kompetens och attityd som han visade under projektet.
Daniel har ett sådant tillväxttänkande. Han förstod inte bara problemen utan visste också exakt vad han skulle göra för att nå målen. Han tog fullt ansvar för sitt arbete och han skötte själv hela kampanjen i alla kanaler (LinkedIn, Facebook, Youtube) - från början till slut. Dessutom kunde han generera solida, mätbara resultat med hjälp av de begränsade resurserna! På bara en månad noterade vår plattform en ökning på 500% av antalet nya registreringar, tillsammans med nya aktielistor och transaktioner, tack vare den framgångsrika kampanjen.
Jag uppskattar verkligen Daniels kunskaper om marknadsföring och skulle definitivt fortsätta att arbeta med honom i framtida projekt.

Antti Parviainen
Grundare, osaketori.net

Vi tog kontakt med Daniel för att få hjälp med Facebook-marknadsföring. Vi behövde en resultatorienterad strategi för att få kvalitativ feedback på ett projekt vi arbetar med. Daniel har ett tillväxttänkande och gav oss snabbt de resultat vi sökte. Han kunde inte bara leverera snabbt utan levererade också mer än väntat. Han förstod tydligt våra behov och jag rekommenderar honom för alla dina marknadsföringsbehov.

Sjoerd Postema
VD, ROND Production House

Jag kontaktade Daniel för att få lite Facebook-marknadsföring för en ny grupp som jag skapade för att "bygga min stam". Även om jag tycker att termen "growth hacking" ofta är klyschig och överanvänd nuförtiden, var Daniel trogen mot termen och erbjöd några unika tillväxtstrategier som gjorde exakt vad jag hoppades på.

Min Facebook-grupp växte nästan tre gånger så mycket på ungefär fyra veckor. Hans marknadsföringsstrategier för sociala medier var målinriktade och gruppen växte inte med slumpmässiga personer. De gruppmedlemmar som han lyckades få placerade med sin datadrivna strategi är USA-baserade medlemmar som har deltagit aktivt.

Uppskatta hans kunskaper om digital marknadsföring. Den första provkörningen gick bra, så jag förlänger kontraktet.

Damon Burton
Ordförande, SEO National

Varför arbeta med oss

Resultatinriktad

Många marknadsföringsbyråer ger stora löften och levererar inte tillräckligt, men vi har alltid hållit vad vi lovat.

Datadriven

Vi baserar våra beslut på data. Inga gissningar!

Öppenhet

Vi är ärliga och transparenta i vårt tillvägagångssätt. Du vet exakt vad vi gör, varför vi gör det och vilka resultat vi får. Ingen rök och inga speglar.

Framgång tillsammans

När ditt företag lyckas, gör vi det också. Vi har ett nära samarbete med dig för att säkerställa bästa möjliga resultat för din tillväxt.

Är du redo att ta ditt företag till en ny nivå?

Kontakta oss

Varför copywriting?

Innehållsproduktion är kärnan i all marknadsföring och försäljning.

Den definierar hur du presenterar ditt företag på marknaden och hur du kommunicerar med kunderna. Högkvalitativt innehåll behövs för webbplatsen, säljdokumentationen, medierna och reklamen.

Det vanligaste formatet för innehåll är text. Väloptimerade blogginlägg kan ha stor betydelse för att skapa trafik och medvetenhet på din webbplats. En tilltalande annonstext kan väcka publikens uppmärksamhet och till och med förvandla en kall lead till en potentiell kund. Textinnehåll kan vara kort och koncist som en annonskopia eller långt och omfattande som en e-bok.

I dag har publiken alltför många alternativ när det gäller innehåll och kanaler, och det är svårt att fånga deras uppmärksamhet. Fler olika typer av innehåll används för att stödja det traditionella textformatet. Video och karuseller har visat sig ge snabba och höga resultat. De möjliggör kreativt varumärkesberättande och flexibilitet för att införliva många typer av innehåll. Video är underhållande och har förmågan att skapa en känslomässig kontakt med publiken. Karusell har å andra sidan förmågan att skapa ett enormt engagemang bland användarna.

Blogg

Vår blogg hjälper dig att växa framgångsrikt i ditt företag.

Är-facebook-ads-död-innehåll-marknadsföring-tunnel

Är B2B Facebook-annonser döda, och hur kan justerad content marketing funnel hjälpa till att fylla tomrummet?

Facebook brukade vara utmärkt på att optimera kampanjer för rätt KPI:er tack vare sin kolossala användardatabas. Att bli träffad av ATT - vad finns det kvar för B2B Facebook-marknadsföring? Vi måste fokusera på en mer hållbar, resultatorienterad strategi för leadgenerering och konvertering. Vi presenterar: Strategi för innehållsmarknadsföring optimerad för iOS 14.5.

Läs mer "

Är du redo att höja nivån på din innehållsmarknadsföring och få fler kvalificerade leads?

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!