Verkkosivujen ylläpitopalvelu Helsingissä

Verkkosivujen ylläpito ja tukipalvelu helpoksi tehty

Ketterien ja ystävällisten ammattilaisten tiimimme varmistaa, että verkkosivustosi toimii sujuvasti ja turvallisesti. Lakkaa työskentelemästä öitäsi ja viikonloppujasi yrittäessäsi tehdä kaikkea. 

Verkkosivuston ylläpito, päivitykset ja tuki

Yrityksen omistajana sinun pitäisi keskittyä tärkeämpiin tehtäviin. Anna meidän hoitaa työläs työ, jotta voit työskennellä yrityksesi laajentamiseksi.

Verkkosivuston ylläpito

Verkkosivustosi vaatii jatkuvaa huomiota, jotta sitä voidaan ylläpitää asianmukaisesti.

Verkkosivuston ylläpito koostuu useista tehtävistä, jotka suoritetaan verkkosivuston suorituskyvyn, turvallisuuden ja laadun seuraamiseksi ja kehittämiseksi kuukausittain, viikoittain tai jopa päivittäin.

Verkkosivujen ylläpitopalveluumme kuuluu:

 • Sivuston varmuuskopiointi: Tämä tarkoittaa, että tallennat useita kopioita verkkosivustostasi yhteen tai useampaan eri paikkaan, jotta voit palauttaa sen, jos tietoturvaloukkaus tai virhe poistaa tiedostosi.
 
 • WordPress-ytimen päivittäminen: WordPressiä päivitetään jatkuvasti vikojen, kuten tietoturva-aukkojen, korjaamiseksi. Sinun kannattaa pysyä ajan tasalla uusimmalla versiolla varmistaaksesi, että sivustosi on mahdollisimman turvallinen.
 
 • Teemojen ja liitännäisten pitäminen ajan tasalla: Teemoja ja lisäosia päivitetään säännöllisesti. Tämä sisältää tietoturvapäivityksiä, vikakorjauksia ja päivityksiä, jotta ne pysyvät yhteensopivina WordPressin uusimman version kanssa. On tärkeää pysyä ajan tasalla teemojen ja lisäosien uusimpien versioiden kanssa, jotta voit hyötyä näistä päivityksistä.
 
 • Välimuistin tyhjentäminen: Verkkosivustojen välimuistit ovat tallennettuja tiedostoja, jotka voivat auttaa sivustoa latautumaan nopeammin. Ajan myötä välimuistitiedostot voivat alkaa kerääntyä ja aiheuttaa sivuston paisumista. Sinun on ehkä tyhjennettävä välimuisti säännöllisesti nollataksesi asiat.
 
 • Tietokannan optimointi: Verkkosivuston tietokanta on sivuston ytimenä oleva joukko jäsenneltyjä tietoja. Se sisältää käyttäjäroolit, viestitiedot ja muut sivuston tiedot. Ajan myötä tietokantaan voi kerääntyä tarpeetonta tietoa, kuten roskatun postauksen kaltaisia viestejä. Tietokannan optimointi tyhjentää nämä ylimääräiset tiedot. Tämä voi auttaa sivustosi latautumista nopeammin ja pitää sivustosi koon pienenä.
 
 • Myös monet muut pienet ja harvemmin tarvittavat tehtävät vaativat huomiota, kuten mediakirjaston tyhjentäminen, roskapostikommenttien poistaminen ja rikkinäisten linkkien korjaaminen. Nämä esimerkit raapaisevat vain pintaa - lista jatkuu!

Verkkosivuston päivitykset & tuet

Valmiina vastaamaan pyyntöihisi, milloin tahansa!

Sinulla on ollut joukko asiantuntijoita valmiina tekemään sen, mitä sinä tai asiakkaasi toivoo.

Olemme itse asiassa saaneet sisällön muokkaukset katettua, jotta voit keskittyä upeampaan työhön.

Kehittäjien ja insinöörien tiimistämme tulee tiimisi ensimmäisestä päivästä lähtien. He ovat tarjolla 24/7 käsittelemään verkkosivustoasi.

Uusien sivujen julkaisemisesta, upouusien kohteiden lisäämisestä, gallerioiden muokkaamisesta ja niin edelleen, asiakkaasi ovat enemmän kuin tyytyväisiä voidessaan tunnistaa, että he voivat luottaa meihin laadun ja tehokkuuden suhteen.

Mitä pidetään sisällön muokkaamisena?

Sisällön muokkaaminen kestää enintään 30 minuuttia, ja sitä voidaan yleensä hallita verkkosivuston hallintapaneelissa.

Esimerkiksi: sisällön, kuten blogikirjoituksen, WooCommerce-artikkelien, sivujen jne. muokkaaminen, valikoiden ja widgettien muokkaaminen, liitännäisten asentaminen ja aktivointi ja niin edelleen.

Onko sinulla paljon monimutkaisempia kysymyksiä? Ei ole ongelma! 

Korjaamme mielellämme vaikeammat huolenaiheet jasen jälkeen keskustelemme siitä, millaisia päätöslauselmia voimme käyttää, jotta ne sopisivat parhaiten vaatimuksiisi.

(Huomaa, että tämäntyyppiset pyynnöt saattavat vaatia pidemmän käsittelyajan).

Erittäin yksinkertainen työnkulku

 1. Lähetä sähköpostia: ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja pyydä sisällön muokkauspalvelua. Ilmaise tavoitteesi ja vaatimuksesi.
 2. Tarkista pyyntösi: Haluamme varmistaa, että meillä on kaikki tarvittavat tiedot, ja sitten jakaa sen kehittäjälle, joka saa sen valmiiksi yhden päivän kuluessa.
 3. Ilmoitan sinulle: ilmoitamme sinulle, kun tehtävä on suoritettu. Toivottavasti voit välittää tunteesi maailmalle siitä, miten nautit verkkosivuston päivityksistä ja tukipalvelustamme.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Työskentely Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme päivitysprojektissa oli helppoa ja tehokasta. Arvostimme erityisesti avointa, nopeaa ja rehellistä viestintää sekä iteratiivista lähestymistapaa kehitystyöhön. Myös tekniikan ja yksityiskohtien osalta nämä kaverit tietävät, mitä tekevät! Olimme iloisia siitä, että projekti toimitettiin ammattimaisesti ajallaan ja budjetin puitteissa. Emme epäröisi tehdä yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa vielä kerran tulevaisuudessa.

Niklas Rosenberg
COO, OpenOcean

Teimme yhteistyötä Danielin ja hänen tiiminsä kanssa Sisu Digital:ssä verkkosivustomme ja sen hakukoneoptimoinnin uudistamiseksi. Edellinen verkkosivusto oli rakennettu vanhentuneella kehyksellä. Se oli buginen, hidas ja siihen oli vaikea tehdä muutoksia. Se ei vastannut Stereoscapen tarpeita heijastaa liiketoimintamme nopeita muutoksia ja vuorovaikutteisten 3D- ja laajennetun todellisuuden (XR) ratkaisujen dynaamista kehitystä. Emme olleet tyytyväisiä myöskään hakukoneoptimointiin, sillä haluaisimme sijoittua merkityksellisemmillä avainsanoilla ja houkutella enemmän orgaanista liikennettä verkkosivuillemme. Coronavirus-kriisin aikana vahva verkkoläsnäolo on tärkeämpää kuin koskaan.
Sisu Digital-tiimin kanssa on ilo työskennellä. He auttoivat meitä ratkaisemaan ongelmamme ja toimittivat odotetut tulokset - ajallaan ja budjetissa. Projektin aikana he osoittautuivat asiantuntevaksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Viikoittaiset projektikokoukset pitivät kaikki osapuolet ajan tasalla matkan varrella, ja heidän ketterä tiiminsä suhtautui joustavasti pyyntöihimme, mitä arvostan suuresti.
Nyt kun uusi, optimoitu verkkosivusto on toiminnassa, jatkamme yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme Google-sijoituksen parantamiseksi.

Heli Nelimarkka
Puheenjohtaja, Stereoscape

Daniel on minun go-to-guy sivustojen, erityisesti WordPressin, hallinnoinnissa. Arvostan todella hänen sitoutumistaan maailmanluokan markkinointiteknologiapalveluihin.

Juhani Polkko
Toimitusjohtaja, San Franciscon PR-toimisto

Minulla oli ilo työskennellä Danielin kanssa tekoälyopas-kirjani verkkosivuston parissa.
Tapa, jolla Daniel keksi ideoita sivuston tehostamiseksi sekä teknisesti että markkinoinnin näkökulmasta, oli loistava. Tekniset taidot ja ymmärrys kasvumarkkinoinnista ovat uskomattomia voimavaroja.
Projektin aikana huomasin, että Danielilla on vastuuntuntoa ja hän toimittaa aina ennen määräaikoja, ja siksi minun on helppo työskennellä hänen kanssaan.
Voin lämpimästi suositella Danielia markkinointihankkeisiin.

Antti Merilehto
Toimitusjohtaja, AI Strategy Company

Miksi työskennellä kanssamme

Saatavuus 24/7

Tiimimme on valmiustilassa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, aina kun työmaasi pyytää apua.

Tuki

Arvostamme asiakkaitamme, joten olemme aina valmiina tukemaan asiakkaitamme kaikissa ongelmatilanteissa.

Asiantuntemus

Pysymällä alan kehityksen kärjessä voimme tarjota sinulle parhaat ja uusimmat ratkaisut.

Yksinkertainen työnkulku

Sinä lähetät meille pyyntösi, me työstämme niitä ja ilmoitamme sinulle, kun ne ovat valmiit.

Hinnoittelumme

Valitse sinulle parhaiten sopiva suunnitelma.

 

Pro

Verkkosivujen ylläpitopalvelu aloittaville yrityksille ja pk-yrityksille
79 kuukausittain
 • Sähköpostituki
 • Päivittäiset pilvivarmistukset
 • Hallittu WordPress Core päivitykset
 • Hallittu WordPress Plugin päivitykset
 • Hallittu WordPress teema päivitykset
 • Nopeuden optimointi
 • Turvallisuuden tarkistus

Premium

Verkkosivujen ylläpitopalvelu kasvaville yrityksille ja monimutkaisille verkkosivustoille
239 kuukausittain
 • Sähköpostitse & soittamalla ensisijainen tuki
 • Päivittäiset pilvivarmistukset
 • Hallittu WordPress Core päivitykset
 • Hallittu WordPress Plugin päivitykset
 • Hallittu WordPress teema päivitykset
 • Nopeuden optimointi
 • Turvallisuuden tarkistus
 • 2 kehittämistuntia kuukaudessa
 • Verkkokaupan tuki
 • Käyttökunnon seuranta

Oletko valmis nostamaan yrityksesi uudelle tasolle?

Ota yhteyttä

Blogi

Blogimme opastaa sinua siinä, miten päivität ja ylläpidät verkkosivustoasi ja hyödynnät sitä liiketoimintasi menestyksekkääseen kasvattamiseen.

Anna meidän ylläpitää verkkosivustoasi, jotta voit keskittyä tärkeimpiin tehtäviin.

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!