Copywriting Service

Yrityksesi jokainen osa-alue tarvitsee hyvää copywritingia.

Löydä brändisi ääni, sitouta yleisösi arvoa tuottavalla sisällöllä ja luo luottamusta.

Miksi sinun pitäisi palkata copywriter?

 • Tekstinteksti on olennainen osa brändi-imagoasi. Kun yritykselläsi on ainutlaatuinen, johdonmukainen ja luotettava brändiääni, on helpompi inhimillistää brändiäsi, herättää yleisössäsi tunteita ja luoda luottamusta.

 

 • Yrityksesi jokainen osa-alue tarvitsee hyvää copywritingia. Verkkosivujen kopioinnista, aloitussivujen kopioinnista, sosiaalisen median viesteistä, maksetuista mainoksista, myyntikansioista ja monista muista.

 

 • Copywriting on viestintää ja myyntiä kirjoitettujen sanojen avulla. Se ei ole vain hienojen sanojen laittamista asiakirjaan. Hyvä copywriter on liiketoimintalähtöinen, oivaltava ja osaa vangita yleisön.

 

 • Mitä enemmän merkityksellistä ja arvoa tuottavaa sisältöä sinulla on, sitä paremmin sijoitut hakukoneissa. Hyvä copywriting parantaa hakukoneoptimointia, tuo liikennettä verkkosivustollesi ja auttaa yritystäsi kasvamaan orgaanisesti.

 

copywriting-palvelu-helsinki-sisu-digital
copywriting-palvelu-helsinki-sisu-digital

Copywriting-palvelut

Houkutteleva & tulossuuntautunut kopio yrityksellesi
 • Sosiaalisen median copywriting
 • Verkkosivuston kopio
 • Tapaustutkimus
 • Lyijymagneetti
 • Laskeutumissivun kopio
 • Mainoskopio
 • Sähköpostimarkkinointi
 • Bloggaaminen
 • Tarpeidesi mukaan räätälöity copywriting-palvelu.

Meidän copywriting prosessi

Olemme määritelleet ja mukauttaneet työskentelytapamme monien vuosien ajan, joten suunnittelemme Copywriting-prosessimme strategiasta suunnitteluun ja toteutukseen.

Vaihe 1: Kirjoittajan tarkastus

Järjestämme alustavan tapaamisen, jossa tutustumme tarpeisiisi, asetamme odotukset ja markkinointikopiosi määräajat. Sen jälkeen teemme kattavan tutkimuksen verkkosivujesi kopioista, sosiaalisen median kanavista, maksetuista mainoksista ja mistä tahansa muusta, mikä kertoo meille kirjoitustyylistäsi, sävystäsi ja kielenkäytöstäsi.

Vaihe 2: toimialatutkimus

Tutkimme toimialasi trendejä ja kilpailijoittesi toimintaa (verkkosivusto ja sosiaalinen media), jotta voimme määrittää brändisi asemoinnin.

Vaihe 3: Asiakastutkimus

Tarkastelemme brändiäsi asiakkaiden näkökulmasta. Näetkö sinä brändisi samalla tavalla kuin asiakkaasi? Tämä voidaan tehdä suosittelujen, arvostelujen, palautteen ja brändiäsi koskevien kommenttien avulla sosiaalisessa mediassa tai verkkofoorumeilla. Jos mahdollista, käytämme myös muita tutkimusmenetelmiä (laadullisia tai määrällisiä).

Vaihe 4: löydä brändisi ääni

Jos brändisi voisi puhua, miltä se kuulostaisi? Kenelle yrität suunnata ja mistä haluaisit tulla tunnetuksi? Kehitämme autenttisen äänen, joka edustaa brändiäsi, ja luomme tyylioppaan, jonka avulla voit soveltaa brändisi ääntä eri kanavissa. Tyylioppaasi sisältää brändisi äänen, äänensävyn, kielenkäytön, kielioppisäännöt ja sen, miten sisältösi esitetään.

Vaihe 5: toimitus

Markkinointitekstisi toimitetaan SEO-optimoituna, kielioppivirheettömänä ja valmiina julkaistavaksi. Voit pyytää 1-kertaista muokkausta, jonka aikaraja on 3 päivää. Sen jälkeen kopio on viimeistelty.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Teimme yhteistyötä Danielin ja hänen tiiminsä kanssa Sisu Digital:ssä verkkosivustomme ja sen hakukoneoptimoinnin uudistamiseksi. Edellinen verkkosivusto oli rakennettu vanhentuneella kehyksellä. Se oli buginen, hidas ja siihen oli vaikea tehdä muutoksia. Se ei vastannut Stereoscapen tarpeita heijastaa liiketoimintamme nopeita muutoksia ja vuorovaikutteisten 3D- ja laajennetun todellisuuden (XR) ratkaisujen dynaamista kehitystä. Emme olleet tyytyväisiä myöskään hakukoneoptimointiin, sillä haluaisimme sijoittua merkityksellisemmillä avainsanoilla ja houkutella enemmän orgaanista liikennettä verkkosivuillemme. Coronavirus-kriisin aikana vahva verkkoläsnäolo on tärkeämpää kuin koskaan.
Sisu Digital-tiimin kanssa on ilo työskennellä. He auttoivat meitä ratkaisemaan ongelmamme ja toimittivat odotetut tulokset - ajallaan ja budjetissa. Projektin aikana he osoittautuivat asiantuntevaksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Viikoittaiset projektikokoukset pitivät kaikki osapuolet ajan tasalla matkan varrella, ja heidän ketterä tiiminsä suhtautui joustavasti pyyntöihimme, mitä arvostan suuresti.
Nyt kun uusi, optimoitu verkkosivusto on toiminnassa, jatkamme yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme Google-sijoituksen parantamiseksi.

Heli Nelimarkka
Puheenjohtaja, Stereoscape

Daniel on työskennellyt minulle digitaalisen markkinoinnin strategina osaketori.netin markkinointikampanjassa, joka on upouusi verkkoalusta, jolla voi ostaa ja myydä noteeraamattomia osakkeita Suomessa. Olen ehdottoman tyytyväinen lopputulokseen sekä hänen projektin aikana osoittamaansa osaamiseen ja asenteeseen.
Danielilla on sellainen kasvumieli. Hän ei vain ymmärtänyt selkeästi ongelmia, vaan tiesi myös tarkalleen, mitä tehdä tavoitteiden saavuttamiseksi. Hän otti täyden vastuun työstään ja hoiti yksin koko kampanjan kaikissa kanavissa (LinkedIn, Facebook, Youtube) - alusta loppuun. Lisäksi hän pystyi tuottamaan vankkoja, mitattavia tuloksia rajallisista resursseista! Vain kuukaudessa alustamme kirjasi onnistuneen kampanjan ansiosta 500% lisäystä uusien rekisteröitymisten sekä uusien osakeluetteloiden ja transaktioiden määrään.
Arvostan suuresti Danielin markkinointiosaamista ja työskentelisin hänen kanssaan varmasti jatkossakin tulevissa projekteissa.

Antti Parviainen
Perustaja, osaketori.net

Otimme yhteyttä Danieliin, jotta hän auttaisi meitä Facebook-markkinoinnissa. Tarvitsimme tuloshakuisen strategian, jolla saisimme laadullista palautetta työstämämme projektin osalta. Danielilla on kasvuhakuinen ajattelutapa, ja hän sai nopeasti aikaan haluamamme tulokset. Hän ei vain pystynyt toimittamaan tuloksia nopeasti, vaan toimitti myös enemmän kuin odotimme. Hän ymmärsi selvästi tarpeemme, ja suosittelen häntä kaikkiin markkinointitarpeisiisi.

Sjoerd Postema
Toimitusjohtaja, ROND Production House

Otin yhteyttä Danieliin ja pyysin häntä markkinoimaan Facebookissa uutta ryhmää, jota olin luomassa "heimoni rakentamiseksi". Vaikka termi "growth hacking" on mielestäni nykyään usein kliseinen ja ylikäytetty, Daniel oli termille uskollinen ja tarjosi joitakin ainutlaatuisia kasvustrategioita, jotka tekivät juuri sitä, mitä toivoin.

Facebook-ryhmäni kasvoi lähes kolminkertaiseksi noin neljässä viikossa. Hänen sosiaalisen median markkinointistrategiansa olivat kohdennettuja, eikä hän kasvattanut ryhmää satunnaisilla ihmisillä. Ryhmän jäsenet, jotka hän sai sijoitettua dataan perustuvalla strategiallaan, ovat yhdysvaltalaisia jäseniä, jotka ovat osallistuneet aktiivisesti.

Arvostaa hänen digitaalisen markkinoinnin osaamistaan. Ensimmäinen koekäyttö sujui loistavasti, joten jatkan sopimusta.

Damon Burton
Puheenjohtaja, SEO National

Miksi työskennellä kanssamme

Tuloslähtöisyys

Monet markkinointitoimistot antavat suuria lupauksia, mutta me olemme aina pitäneet lupauksemme.

Tietoon perustuva

Perustamme päätöksemme tietoon. Ei arvailuja!

Avoimuus

Lähestymistapamme on rehellinen ja avoin. Tiedät tarkalleen, mitä teemme, miksi teemme sen ja mitkä ovat tulokset. Ei savua ja peiliä.

Menestys yhdessä

Kun yrityksesi menestyy, menestyy myös meidän yrityksemme. Työskentelemme tiiviisti kanssasi varmistaaksemme parhaat tulokset kasvullesi.

Oletko valmis nostamaan yrityksesi uudelle tasolle?

Ota yhteyttä

Miksi copywriting?

Sisällöntuotanto on kaiken markkinoinnin ja myynnin ytimessä.

Se määrittelee, miten esittelet yrityksesi markkinoille ja miten kommunikoit asiakkaiden kanssa. Laadukasta sisältöä tarvitaan verkkosivuille, myyntikansiin, tiedotusvälineisiin ja mainontaan.

Yleisin sisältömuoto on tekstikopio. Hyvin optimoiduilla blogikirjoituksilla voi olla suuri vaikutus liikenteen ja tunnettuuden lisäämiseen verkkosivustollesi. Houkutteleva mainoskopio voi herättää yleisön huomion ja jopa tehdä kylmästä liidistä potentiaalisen asiakkaan. Tekstisisältö voi olla lyhyttä ja ytimekästä, kuten mainoskopio, tai pitkää ja kattavaa, kuten e-kirja.

Yleisöllä on nykyään liian monta vaihtoehtoa sisällön ja kanavien suhteen, joten heidän tietoisuuttaan on vaikea vangita. Perinteisen tekstikopiointimuodon tueksi käytetään entistä monipuolisempia sisältötyyppejä. Videot ja karusellit tuottavat todistetusti nopeita ja hyviä tuloksia. Ne mahdollistavat luovan brändin tarinankerronnan ja joustavuuden monentyyppisen sisällön sisällyttämisessä. Video on viihdyttävä ja sillä on voima luoda tunneside yleisöön. Karusellilla taas on kyky luoda valtava sitoutuminen käyttäjien keskuudessa.

Blogi

Blogimme opastaa sinua siinä, miten kasvatat yritystäsi menestyksekkäästi.

Ovatko facebook-mainokset kuollutta sisältöä-markkinointisuppilo

Ovatko B2B Facebook-mainokset kuolleet, ja miten mukautettu sisältömarkkinointisuppilo voi auttaa täyttämään tyhjiön?

Facebook oli ennen loistava optimoimaan kampanjoita oikeiden KPI:iden mukaan valtavan käyttäjätietokantansa ansiosta. ATT:n isku - mitä jää jäljelle B2B-markkinoinnille Facebookissa? Meidän on keskityttävä kestävämpään, tuloshakuisempaan liidien tuottamis- ja konversiostrategiaan. Esittelyssä: Sisältömarkkinoinnin suppilostrategia, joka on optimoitu iOS 14.5:lle.

Lue lisää "

Oletko valmis parantamaan sisältömarkkinointisi tasoa ja saamaan enemmän päteviä johtolankoja?

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!