Verkkosuunnittelu & SEO Stereoscape-sivustolle

Asiakkaan suosittelu

"Teimme yhteistyötä Danielin ja hänen tiiminsä kanssa Sisu Digital:ssä verkkosivustomme ja sen hakukoneoptimoinnin uudistamiseksi. Edellinen verkkosivusto oli rakennettu vanhentuneella kehyksellä. Se oli buginen, hidas ja siihen oli vaikea tehdä muutoksia. Se ei vastannut Stereoscapen tarpeita heijastaa liiketoimintamme nopeita muutoksia ja vuorovaikutteisten 3D- ja laajennetun todellisuuden (XR) ratkaisujen dynaamista kehitystä. Emme olleet tyytyväisiä myöskään hakukoneoptimointiin, sillä haluaisimme sijoittua merkityksellisemmillä avainsanoilla ja houkutella enemmän orgaanista liikennettä verkkosivuillemme. Coronavirus-kriisin aikana vahva verkkoläsnäolo on tärkeämpää kuin koskaan.
Sisu Digital-tiimin kanssa on ilo työskennellä. He auttoivat meitä ratkaisemaan ongelmamme ja toimittivat odotetut tulokset - ajallaan ja budjetissa. Projektin aikana he osoittautuivat asiantuntevaksi, ammattitaitoiseksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Viikoittaiset projektikokoukset pitivät kaikki osapuolet ajan tasalla matkan varrella, ja heidän ketterä tiiminsä suhtautui joustavasti pyyntöihimme, mitä arvostan suuresti.
Nyt kun uusi, optimoitu verkkosivusto on toiminnassa, jatkamme yhteistyötä Sisu Digital:n kanssa verkkosivustomme Google-sijoituksen parantamiseksi."

- Heli Nelimarkka, puheenjohtaja Stereoscape

I. Tietoa Stereoscape-ohjelmasta

Stereoscape on asiantuntija AR-, MR- ja VR-teknologioissa sekä 3D- ja interaktiivisissa teknologioissa ja ratkaisuissa, jotka muuttavat ihmisten tapaa kokea tietoa, jotta he voivat ymmärtää enemmän, oppia nopeammin ja työskennellä älykkäämmin. Stereoscapen ratkaisuja käytetään erilaisissa yritystoiminnoissa: markkinoinnissa ja myynnissä, oppimisessa ja koulutuksessa, toiminnassa ja ylläpidossa. Heillä on omat tavaramerkkiratkaisunsa SMARTSCAPE® ja PROSCAPE®, ja he ovat työskennelleet monien yritysten ja suurten brändien kanssa, kuten Nokia, Vaisala, Valmet, Fortum ja Neste.

Verkkosivusto: stereoscape.com

II. Keskeiset ongelmat

Ongelma verkkosivusto

Verkkosivusto on erittäin tärkeä, koska se on yrityksen kasvot verkossa, ja siellä tapahtuu digitaalinen myynti ja markkinointi.

Stereoscapen vanha verkkosivusto oli rakennettu monikäyttöisen teeman ja Visual Composerin, vanhentuneen sivunrakentajan, varaan. Sen hallinnoinnista tulee tuskaa monien ongelmien vuoksi:

 • Sivuston nopeus, suorituskyky ja rakenne vaikuttavat suoraan hakukoneoptimointiin (SEO). Et voi sijoittua korkealle, jos sinulla on huonosti kehitetty verkkosivusto.
 • Nykyinen teema ja sivunrakentaja eivät ole tarpeeksi joustavia mukautettujen muutosten tekemiseen. Joskus tarvitaan mukautettua CSS:ää ja skriptejä. Nämä mukautetut koodit ovat hajallaan ympäriinsä.
 • Nykyinen kehys on suljettu, mikä tarkoittaa, että se on rakennettu siten, että verkkosivuston ylläpitäjän on noudatettava sitä. Jos poistut kehyksestä, vaihdat teemaa tai vaihdat sivunrakentajaa, menetät kaiken.
 • Jokainen projektisivu on räätälöity. Projektisivuille ei ole olemassa mallia. Vaikka markkinointitiimiä voi auttaa se, että he voivat pyytää erityisiä muutoksia kuhunkin sivuun, pitkällä aikavälillä projektisivuista tulee sotkuisia ja niitä on mahdotonta hallita massoittain. Jos esimerkiksi haluat lisätä uusia tietoja kaikkiin projekteihin, sinun on mentävä jokaiselle sivulle ja tehtävä muutokset manuaalisesti yksi kerrallaan.
 • Elementtejä ei ole yhdistetty älykkäästi toisiinsa. Esimerkiksi asiakkaan asiakaspäälliköitä ei ole yhdistetty heidän vastuullaan oleviin projekteihin.
 • Liitännäisiä on monia, ja jokainen niistä tekee pienen erityistehtävän. Monet lisäosat ovat päällekkäisiä. Esimerkiksi ponnahdusikkunoita varten on 2 liitännäistä (Popup Builder ja Popup Marker); 2 liitännäistä yhteydenottolomaketta varten (Contact form 7 ja WPForms Lite); 2 liitännäistä mukautettuja fontteja varten (Typekit Fonts ja Use Any Font).
 • Vielä pahempaa on se, että kun käytössä on paljon lisäosia, WP:n ytimien, teeman ja lisäosien päivittäminen on vaikeaa ja jopa vaarallista, sillä on hyvin mahdollista, että päivityksen jälkeen sivusto kaatuu.
 • Verkkosivuston nopeus hidastuu huomattavasti lähinnä siksi, että käytössä on niin paljon liitännäisiä.
 • Sivustossa on muutamia virheitä. Kun esimerkiksi klikkaat sivulla olevaa ankkuritekstiä, se lataa sivun uudelleen sen sijaan, että siirtyisi valittuun osioon.
 • Markkinointia on vaikea integroida verkkosivustoon, sillä uusien visuaalisten muutosten ja ominaisuuksien käyttöönotto ei ole helppoa ja suoraviivaista. Yksinkertainen pyyntö, kuten hienon näköisen uutiskirjelomakkeen näyttäminen ponnahdusikkunassa tietyllä sivulla, saattaa vaatia jo paljon työtä ja mukauttamista.

Stereoscape halusi rakentaa nykyisen verkkosivuston uudelleen paremmalla kehyksellä, joka on helppokäyttöinen, joustava ja mahdollistaa muutokset sekä paremman markkinointiintegraation.

Ongelma SEO:n kanssa

Myöskään nykyinen SEO (hakukoneoptimointi) ei ollut odotetun hyvä:

 • Tärkeät sivut, kuten Solutions, eivät sijoita hyvin tärkeillä avainsanoilla.
 • Verkkosivuston kuukausittainen liikenne on ongelmallista, ja se houkuttelee vääränlaisia kävijöitä.
 • Yhteydenottolomakkeita lähetetään vain vähän tai ei lainkaan. Tämä osoittaa, että joko sivuston viestit eivät ole tarpeeksi houkuttelevia tai kävijät eivät ole oikea kohde.
 • Kaiken kaikkiaan alansa asiantuntijayritys ei ole nauttinut laadukkaan orgaanisen SEO-liikenteen eduista, mikä on pettymys.

Stereoscape halusi tutkia, mikä heidän SEO:ssaan on vialla, korjata ongelmat ja saada SEO:n toimimaan heidän hyväkseen. He halusivat houkutella enemmän laadukasta orgaanista liikennettä kohdeyleisöstään ja lopulta enemmän johtolankoja, enemmän myyntiä ja enemmän voittoja.

Sisu Digital:llä on asiantuntemusta hakukoneoptimoinnista, ja olimme varmoja siitä, että parantamalla sivuston optimointia asiakas pystyisi vahvistamaan viestinsä oikealle yleisölle, houkuttelemaan lisää asiakkaita ja lisäämään voittoja.

III. Ratkaisumme

Ratkaisumme verkkosivustoa varten

Sisu Digital ei suositellut asiakkaalle WordPress-teeman ja Visual Composerin kaltaisen vanhentuneen rakennusmallin käyttöä. Sen sijaan Stereoscapen tarpeet huomioon ottaen suosittelimme heille parempaa lähestymistapaa: rakennetaan verkkosivusto uudelleen uudella web-järjestelmällä ja kehyksellä, joka on täysin räätälöity heidän omiin tarpeisiinsa: helppokäyttöinen; nopea käyttöönotto ja muutosten tekeminen; vähennetään riippuvuutta kovasta koodista; nopea latautuminen ja nopea suorituskyky; parempi markkinointiintegraatio.

Sisu Digital auttoi Stereoscapen tiimiä rakentamaan oman teemansa käyttäjäystävällisen Page Builderin/ Theme Builderin avulla, jotta kaikki sivuston elementit olisivat täysin hallinnassa. Valitsemamme työkalu on Elementor.

Vanhassa sivustohostingissa ei ollut vaihtoehtoa staging-sivustolle. Kaikki verkkosivuston muutokset päivitettiin suoraan live-sivustolle. Tämä tilanne voi johtaa sivuston äkilliseen hajoamiseen. Uuden verkkosivuston myötä Sisu on korjannut tämän merkittävän ongelman.

Ratkaisumme SEO:lle

Jos hakukoneoptimointi tehdään oikein, se tuo sivustollesi ajan myötä yhä enemmän ja laadukkaampaa liikennettä. Enemmän kohdennettua liikennettä tarkoittaa enemmän johtolankoja, enemmän myyntiä ja enemmän voittoja. Mikä tärkeintä, omistat verkkosivustosi ja orgaanisen liikennöintisi - sinun ei tarvitse maksaa ulkoisista lähteistä, kuten Facebook-mainoksista, Google-mainoksista tai LinkedIn-mainoksista, eikä tulla riippuvaiseksi niistä.

Voit luottaa kylmiin puheluihin, kylmiin sähköposteihin, mainontaan ja sosiaaliseen mediaan saadaksesi lähtevää liikennettä verkkosivustollesi. Pitkällä aikavälillä haluat kuitenkin orgaanista sisäänpäin suuntautuvaa liikennettä - ihmisiä, joilla on ongelma ja jotka tulevat luontevasti luoksesi hakemaan tarvitsemaansa ratkaisua, ei päinvastoin.

Alustavan tutkimuksen perusteella uskoimme, että voisimme tuoda Stereoscapen hakukonenäkyvyyden eturintamaan.

 • Sivuston rakenteiden korjaaminen, jotka saattavat rajoittaa hakukoneiden kykyä ymmärtää, miksi Stereoscape on johtava toimija alallaan.
 • Sivun nopeuden parantaminen.
 • Kilpailuanalyysin tekeminen ja asiakkaan toimialaan sukeltaminen sisällön markkinointistrategian löytämiseksi ja hahmottelemiseksi, jotta voidaan luoda hakukoneoptimoitua sisältöä jäsennellysti ja järjestelmällisesti näkyvyyden saamiseksi.
 • Aloittaminen ja lehdistötiedotteiden kirjoittaminen ja jakelu, jotta muut verkkosivustot mainitsevat asiakkaan verkkosivuston, minkä hakukoneet yleensä palkitsevat paremmilla sijoituksilla.

Ensin korjasimme välittömästi havaittavat ongelmat, kuten:

 • Sivuston rikkinäiset linkit
 • Kuolleet sivut
 • Tyhjät metakuvaukset
 • Optimoimattomat otsikkotunnisteet

Toiseksi harjoittelimme hakukoneoptimoinnin taktiikoita Stereoscapen verkkosivuston nykyiseen sisältöön: tärkeään sivuun ja blogikirjoitukseen. Sisu-tiimi kävi läpi vanhan blogin ja ehdotti parannuksia seuraaviin ongelmiin:

 • Kohdeavainsana
 • Blogin pituus ja rakenne
 • Avainsanan taajuus
 • URL-rakenne

Sitaatioiden luominen on prosessi, jossa yrityksesi mainitaan merkityksellisillä tai hyvämaineisilla verkkosivustoilla, mikä lisää uskottavuuttasi Googlen silmissä ja parantaa hakusijoitustasi. Tarkistimme olemassa olevat maininnat (16 sivustoa) ja laadimme yksityiskohtaisen raportin, joka sisältää yli 100 potentiaalista mainintakohdetta Stereoscapelle ja sen, miten yritys voidaan esitellä paremmin kyseisillä sivustoilla.

Annoimme myös ohjeita Stereoscapen tiimille, jotta he voivat aktiivisesti parantaa hakukoneoptimoinnin suorituskykyä sisäisesti pitkällä aikavälillä. Ohjeistukseen sisältyy avainsanatutkimus, on-page SEO, paikallinen SEO ja backlinkkien rakentaminen.

IV. Vaikutukset

Stereoscape pystyy nyt hallitsemaan verkkosivustoaan ja hakukoneoptimoinnin suorituskykyä paljon paremmin.

Sivustoa on helpompi päivittää, ja tiimi voi tehdä kaikki muutokset itse.

Sivusto houkuttelee myös enemmän relevantteja kävijöitä, jotka todennäköisemmin muuttuvat kuumiksi liidiksi. Kolmen kuukauden aikana näyttökertojen määrä (kuinka monta kertaa käyttäjä näki linkin Stereoscapen sivustolle) kaksinkertaistui. Stereoscape sijoittuu myös korkeammalle Googlen hakutuloksissa useammilla raha-avainsanoilla, mikä voi johtaa mahdollisiin liiketoimiin tulevaisuudessa.

Muut hankkeet

Verkkosuunnittelu Thirdpresence-sivustolle

Rakensimme Thirdpresenselle toimivan ja nopeasti reagoivan verkkosivuston, jolla esiteltiin heidän kehittynyttä Contextual Buying Intent Data Platform -alustaansa. Jos web-suunnittelu on huolesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä konsultaatiota.

Lue lisää "

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!