Underhåll av webbplatsen

Premium underhåll och support av webbplatsen på ett enkelt sätt

Vårt team av smidiga och vänliga yrkesmän ser till att din webbplats fungerar smidigt och säkert. Sluta arbeta bort dina nätter och helger med att försöka göra allt. 

Webbplatsunderhåll, uppdateringar och stöd

Som företagare bör du koncentrera dig på viktigare uppgifter. Låt oss sköta det tråkiga jobbet så att du kan arbeta med att expandera ditt företag.

Underhåll av webbplatsen

Din webbplats kräver ständig uppmärksamhet för att underhållas på rätt sätt.

Webbplatsunderhåll omfattar flera uppgifter som utförs för att övervaka och utveckla webbplatsens prestanda, säkerhet och kvalitet månadsvis, veckovis eller till och med dagligen.

Vår webbplatsunderhållstjänst omfattar:

 • Säkerhetskopiera din webbplats: Detta innebär att du sparar flera kopior av din webbplats på en eller flera platser så att du kan återställa den om säkerhetsbrister eller misstag skulle inträffa och filerna raderas.
 
 • Uppdatering av WordPress core: WordPress uppdateras kontinuerligt för att åtgärda buggar, t.ex. säkerhetsbrister. Du bör hålla dig uppdaterad med den senaste versionen för att se till att din webbplats är så säker som möjligt.
 
 • Håller teman och plugins uppdaterade: Teman och plugins uppdateras regelbundet. Detta inkluderar säkerhetsuppdateringar, buggfixar och uppdateringar för att vara kompatibla med den senaste versionen av WordPress. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste versionerna av dina teman och plugins för att dra nytta av dessa uppgraderingar.
 
 • Rensa din cache: För webbplatser är cacheminnen sparade filer som kan hjälpa webbplatsen att laddas snabbare. Med tiden kan cachade filer börja byggas upp och orsaka en för stor webbplats. Du kan behöva rensa cacheminnet regelbundet för att återställa saker och ting.
 
 • Optimera din databas: Databasen på din webbplats är en uppsättning strukturerade data som utgör kärnan i din webbplats. Den innehåller användarroller, information om inlägg och andra data om webbplatsen. Med tiden kan databasen samla onödig information, till exempel bortkastade inlägg. Genom att optimera din databas rensas denna överflödiga data bort. Detta kan hjälpa din webbplats att laddas snabbare och hålla webbplatsens storlek nere.
 
 • Det finns många andra små och mindre ofta förekommande uppgifter som också kräver uppmärksamhet, till exempel att rensa ditt mediebibliotek, radera skräppostkommentarer och åtgärda trasiga länkar. De här exemplen är bara några exempel - listan är lång!

Uppdateringar och stöd för webbplatsen

Vi är redo att ta itu med dina önskemål, när som helst!

Du har haft en grupp experter i beredskap som är redo att göra vad du eller din kund önskar.

Vi har faktiskt tagit hand om innehållsredigeringen så att du kan koncentrera dig på det mer fantastiska arbetet.

Vårt team av utvecklare och ingenjörer blir ditt team från dag ett. De erbjuds dygnet runt för att ta hand om din webbplats.

Från att släppa nya sidor, lägga till helt nya objekt, redigera gallerier och så vidare, kommer dina kunder att bli mer än glada över att inse att de kan lita på oss när det gäller kvalitet och effektivitet.

Vad anses vara en innehållsredigering?

En innehållsredigering är något som tar 30 minuter eller mindre att hantera och kan vanligtvis hanteras i administratörspanelen på din webbplats.

Till exempel: redigera innehåll som blogginlägg, WooCommerce-artiklar, sidor osv., ändra menyer och widgetar, montera och aktivera plugins och så vidare.

Har du mycket mer komplicerade frågor? Inga problem! 

Vi åtgärdar gärna svårare problem ochDärefter diskuterar vi vilken typ av upplösning vi kan använda för att bäst uppfylla dina krav.

(Observera att dessa typer av förfrågningar kan kräva en längre lösningstid).

Superenkelt arbetsflöde

 1. Skicka ett e-postmeddelande: Kontakta oss via e-post för att begära tjänsten för innehållsredigering. Ange dina mål och krav.
 2. Granska din begäran: Vi vill försäkra oss om att vi har fått all nödvändig information och sedan ge den till en utvecklare som kan slutföra den inom en dag.
 3. Informera dig: Vi meddelar dig när uppgiften är slutförd. Förhoppningsvis kan du förmedla dina känslor till världen om hur du tycker om vår tjänst Uppdateringar av webbplatser och support.

Vad våra kunder säger om oss

Det var enkelt och effektivt att samarbeta med Sisu Digital för att uppdatera vår webbplats. Vi uppskattade särskilt den öppna, snabba och ärliga kommunikationen och det iterativa tillvägagångssättet för utvecklingen. Dessutom vet de här killarna vad de gör när det gäller teknik och detaljer! Vi var mycket nöjda med att projektet levererades professionellt i tid och inom budget. Vi skulle inte tveka att samarbeta med Sisu Digital igen i framtiden.

Niklas Rosenberg
COO, OpenOcean

Vi samarbetade med Daniel och hans team på Sisu Digital för att förnya vår webbplats och dess SEO. Den tidigare webbplatsen byggdes med ett föråldrat ramverk. Den var buggig, långsam och svår att göra ändringar på. Den uppfyllde inte Stereoscapes behov av att spegla de snabba förändringarna i vår verksamhet och den dynamiska utvecklingen av vårt erbjudande av interaktiva 3D- och XR-lösningar (extended reality). Vi var inte heller nöjda med SEO, eftersom vi vill rankas för mer relevanta sökord och locka mer organisk trafik till vår webbplats. Under koronaviruskrisen är en stark närvaro på nätet viktigare än någonsin.
Sisu Digital Team är ett nöje att arbeta med. De hjälpte oss att lösa våra problem och levererade de resultat vi förväntade oss - i tid och inom budget. Under projektet visade de sig vara en kunnig, professionell och pålitlig partner. Veckovisa projektmöten höll alla parter informerade längs vägen, och deras agila team var flexibelt med våra önskemål, vilket jag uppskattar mycket.
Nu när den nya, optimerade webbplatsen är i drift kommer vi att fortsätta att samarbeta med Sisu Digital för att förbättra vår webbplats i Google-ranking.

Heli Nelimarkka
Ordförande, Stereoscape

Daniel är min favorit när det gäller webbplatsadministration, särskilt WordPress. Jag uppskattar verkligen hans engagemang för marknadsföringstekniska tjänster i världsklass.

Juhani Polkko
VD, PR-byrå i San Francisco

Jag hade nöjet att arbeta med Daniel på webbplatsen för min AI-guide-bok.
Det var fantastiskt hur Daniel kom med idéer om hur man kunde förbättra webbplatsen både tekniskt och marknadsföringsmässigt. Att ha teknisk kompetens och förståelse för tillväxtmarknadsföring är en fantastisk uppsättning tillgångar.
Under projektets gång upptäckte jag att Daniel har ansvarskänsla och att han alltid levererar före deadline, vilket gör det lätt för mig att arbeta med honom.
Jag kan varmt rekommendera Daniel för marknadsföringsprojekt.

Antti Merilehto
VD, AI Strategy Company

Varför arbeta med oss

Tillgänglighet dygnet runt

Vårt team står i beredskap 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan när dina anläggningar behöver hjälp.

Stöd

Vi värdesätter våra kunder och därför finns vi alltid där för att stödja våra kunder vid eventuella problem.

Expertis

Genom att hålla oss uppdaterade inom branschen kan vi erbjuda dig de bästa och senaste lösningarna.

Enkelt arbetsflöde

Du skickar dina önskemål till oss, vi arbetar med dem och informerar dig när de är klara.

Vår prissättning

Välj en plan som fungerar bäst för dig.

 

Pro

Underhåll av webbplatser för nystartade företag och små och medelstora företag
79 månadsvis
 • Stöd via e-post
 • Dagliga säkerhetskopior i molnet
 • Hanterade uppdateringar av WordPress Core
 • Uppdateringar av WordPress-plugins som hanteras
 • Hanterade uppdateringar av WordPress-teman
 • Optimering av hastigheten
 • Säkerhetsavläsning

Premium

Webbplatsunderhållstjänst för växande företag och komplexa webbplatser
239 månadsvis
 • Prioriterad support via e-post och samtal
 • Dagliga säkerhetskopior i molnet
 • Hanterade uppdateringar av WordPress Core
 • Uppdateringar av WordPress-plugins som hanteras
 • Hanterade uppdateringar av WordPress-teman
 • Optimering av hastigheten
 • Säkerhetsavläsning
 • 2 utvecklingstimmar per månad
 • Stöd för e-handel
 • Övervakning av drifttid

Är du redo att ta ditt företag till en ny nivå?

Kontakta oss

Blogg

Vår blogg visar hur du uppdaterar och underhåller din webbplats och hur du kan utnyttja den för att utveckla ditt företag framgångsrikt.

Låt oss sköta din webbplats så att du kan fokusera på de viktigaste uppgifterna.

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!