Cascade Control Oy:n verkkosuunnittelu

PÄIVITETTY: SEO asiakkaan verkkosivuilla. Tulokset ovat olleet erittäin vaikuttavia. Meillä on useita avainsanoja ensimmäisellä SERP-sivulla, top 10. Lisätietoja päivitetään myöhemmin.

Cascade on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa 3D-mittausta ja -skannausta. Se toimii myös Suomessa. Suomen edustaja tuli luokseni ja pyysi hyvännäköistä ja toimivaa verkkosivustoa Cascade.fi-sivustolle. He olivat käyttäneet samaa verkkosivustoa ruotsalaisen emoyhtiön kanssa, mutta siinä oli niin paljon ongelmia, että he päättivät tehdä oman verkkosivuston. He haluavat, että heidän verkkosivustonsa on täysin heidän hallinnassaan.

Tulos

Visuaalisesti kaunis, responsiivinen verkkosivusto, joka muistuttaa ruotsalaista sivustoa, mutta on sitä monin tavoin parempi. Sivustoon on sisällytetty siirtymäefektejä ja hienovaraisia muutoksia, jotka luovat saumattoman selailukokemuksen. Ja sivusto on täysin responsiivinen ja näyttää upealta mobiilissa ja tabletissa! Suomalainen asiakas oli erittäin tyytyväinen uuteen sivustoon ja sanoi, että myös hänen ruotsalaiset kollegansa antoivat paljon kehuja hänen suomalaiselle sivustolleen.

Koska asiakas oli erittäin tyytyväinen työhöni, hän pyysi minua jatkossakin tarjoamaan digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan liittyvää konsultointia. Tarjosin hänelle ilmaista neuvontaa erityisesti Adwordsista ja autoin häntä jopa perustamaan yrityksen ensimmäisen kampanjan.

Käynnissä oleva hanke. Lisätietoja saadaan tulevaisuudessa.

Suosittelu

Kerätään...

Muut hankkeet

Verkkosuunnittelu & SEO Stereoscape-sivustolle

Muunnamme verkkosivuston ja liiketoiminnan verkkokäyttöliittymän, joka tarjoaa AR- ja VR-ratkaisuja, interaktiivisia ratkaisuja markkinointiin ja myyntiin, oppimiseen ja työskentelyn avustamiseen. Jos web-suunnittelu on huolesi, ota meihin yhteyttä kuulemista varten.

Lue lisää "

Verkkosuunnittelu Thirdpresence-sivustolle

Rakensimme Thirdpresenselle toimivan ja nopeasti reagoivan verkkosivuston, jolla esiteltiin heidän kehittynyttä Contextual Buying Intent Data Platform -alustaansa. Jos web-suunnittelu on huolesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä konsultaatiota.

Lue lisää "

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!