Verkkosuunnittelu Thirdpresence-sivustolle

I. Tietoa Thirdpresence

Thirdpresence auttaa julkaisijoita ja mainostajia löytämään uusia asiakkaita, lisäämään sitoutumista ja kasvattamaan tuloja Contextual Buying Intent Data Platform -alustamme avulla.

ThirdPresence Contextual Intelligence antaa julkaisijoille ja mainostajille mahdollisuuden ymmärtää sisällön ja mainosympäristön taustalla olevia merkityksiä. Tämän seurauksena ne voivat luoda yhteyden relevantteihin yleisöihin mittakaavassa ja maksimoida suojauksen - kaikki tämä yksityisyyden suojaa kunnioittavan ympäristön sisällä.

Verkkosivusto: https://thirdpresence.com/ 

II. Keskeiset ongelmat

Google on juuri ilmoittanut uusista käytännöistään kolmansien osapuolten evästeiden poistamiseksi.

Tämä kehitys oli huono uutinen monille digitaalisille mainostajille. Thirdpresence oli kuitenkin valmis hälventämään heidän huolensa. Yritys ei nähnyt tätä haasteena vaan mahdollisuutena brändätä yrityksensä uudelleen digitaalisen markkinoinnin perustaksi tulevaisuudessa.

Kontekstisidonnainen kohdentaminen. 

Digitaalisten markkinoijien ja julkaisijoiden ei enää tarvitse luottaa kolmannen osapuolen evästeisiin, vaan Thirdpresence tarjoaa data-alustan, jonka avulla yritykset voivat tunnistaa ostoaikomukset asiayhteyteen liittyvien tietojen avulla.

Tavoitteidensa saavuttamiseksi Thirdpresence tarvitsi verkkosivuston, joka houkuttelee kävijöitä. 

Tarjoamme täydellisen paketin, joka kattaa kaikki verkkosivuston osa-alueet, kuten verkkosuunnittelun, -kehityksen, -tekstin, brändäyksen, ylläpidon ja tietoturvan.

  • Verkkosivuston peruskorjaus: verkkosivuston perustan uudistaminen verkkosivuston suunnitteluun, sisältöön ja tekstiin.
  • Brändäys ja copywriting: kontekstisidonnainen kohdentaminen on digitaalisen markkinoinnin seuraava iso juttu, mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Miten se toimii ja mitkä ovat sen vaikutukset liiketoimintaan? Thirdpresence halusi Sisu Digital:n toimittavan verkkosivutekstin, joka selittää nämä yksityiskohdat verkkosivujen kävijöille ja auttaa heitä ymmärtämään, miksi Thirdpresence on heille paras ratkaisu.
  • Verkkosivuston ylläpito: keskity liiketoimintasi laajentamiseen ja anna meidän hoitaa työläs työ. Varmistamme, että Thirdpresence-yrityksen verkkosivusto toimii täydellä teholla varmuuskopioimalla verkkosivuston, päivittämällä WordPress-ytimen, pitämällä teemat ja lisäosat ajan tasalla, tyhjentämällä välimuistin ja optimoimalla tietokannan.

III. Ratkaisumme

Miten Sisu Digital auttoi Thirdpresencea tarttumaan tilaisuuteen?

Digitaalisen markkinoinnin toimistona Sisu Digital ymmärtää hyvin tiedon arvon. Vielä tärkeämpää on kuitenkin asiakkaidemme yksityisyys ja heidän tietojensa pitäminen turvassa. Aloitimme asiakkaamme - Thirdpresence - kanssa ymmärtääkseen todella, mistä heidän liiketoiminnassaan on kyse ja mitä he tarvitsevat meiltä. Uppouduimme kontekstuaalisen kohdentamisen liiketoimintaan kuin se olisi omaamme.

Vauhdittajana oleminen

Yrityksen pyörittäminen on hektistä, ja joskus verkkosivuston työstäminen on viimeinen asia mielessäsi. Ymmärrämme sen, ja siksi toimimme projektipäällikkönä kaikissa hankkeissamme. Kun asiakkaallamme on vaikeuksia edetä, autamme häntä tunnistamaan ongelmat ja ehdotamme ideoita, jotta pääsemme yhdessä lähemmäs maaliviivaa. 

IV. Vaikutukset

Sisu Digital:n tekemät verkkosivut ovat aina käyttäjäystävällisiä, intuitiivisia ja täydentävät yritysten toivomia tapoja olla edustettuina. Thirdpresence otti vastuulleen verkkosivuston kehittämisen, suunnittelun ja tekstin kirjoittamisen.

Esittelen: Thirdpresence - uudelleenbrändätty.

  • Ammattimainen web-kehitys: helppokäyttöinen, responsiivinen, SEO-ystävällinen, turvallinen ja nopea.
  • Esteettisesti miellyttävä muotoilu: huipputekninen verkkosivusto, jossa asiakas voi täysin hallita verkkosivuston visuaalista suunnittelua. Sisu Digital auttoi Thirdpresencea myös värimaailmassa, joka on tyylikäs, puhdas ja miellyttävä silmille.  Päävärimaailma on harmaa, keltainen ja sininen. Väriyhdistelmä - keltainen ja harmaa - ovat Pantonen vuoden 2021 värit, jotka edustavat joustavuutta, turvallisuutta, elinvoimaa ja toivoa. Yhdistämme tähän luotettavan sinisen, joka vetää koko ilmeen yhteen luoden mielekkään ja modernin verkkosivuston.
  • Luotettava ja käyttäjäkeskeinen sisältö: Otimme aikaa syventyä todella syvälle Thirdpresence-yrityksen arvoon, konseptiin ja liiketoimintaratkaisuihin. Tavallaan meistä itsestämme on tullut kontekstuaalisen kohdentamisen asiantuntijoita, minkä vuoksi pystymme tekemään näin monimutkaisesta käsitteestä helposti ymmärrettävän. Teemme myös SEO-optimointia verkkosivujen kopioihin, minkä vuoksi verkkosivut pystyivät sijoittumaan paremmin ja saamaan enemmän kävijöitä.

Muut hankkeet

Reactron-Technologies-Markkinointi-strategia

Reactronin markkinointistrategia

Täydellinen markkinointiratkaisu hektisesti kasvavalle startup-yritykselle. Tuimme Reactronia markkina-analyysissä, markkinointistrategian kehittämisessä ja tarkistimme sitten verkkosivuston ja sisällön suorituskyvyn SEO-painotteisella lähestymistavalla.

Lue lisää "

Verkkosuunnittelu & SEO Stereoscape-sivustolle

Muunnamme verkkosivuston ja liiketoiminnan verkkokäyttöliittymän, joka tarjoaa AR- ja VR-ratkaisuja, interaktiivisia ratkaisuja markkinointiin ja myyntiin, oppimiseen ja työskentelyn avustamiseen. Jos web-suunnittelu on huolesi, ota meihin yhteyttä kuulemista varten.

Lue lisää "

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!