Webbdesign för Thirdpresence

I. Om Thirdpresence

Thirdpresence hjälper publicister och annonsörer att hitta nya kunder, öka engagemanget och öka intäkterna genom vår Contextual Buying Intent Data Platform.

Med ThirdPresence Contextual Intelligence kan publicister och annonsörer förstå den underliggande innebörden av innehåll och den miljö där deras annonser visas. Som ett resultat av detta kan de ansluta sig till relevanta målgrupper i stor skala och maximera skyddet - allt i en integritetsvänlig miljö.

Webbplats: https://thirdpresence.com/ 

II. Viktiga problem

Google har just tillkännagivit sin nya policy för att eliminera cookies från tredje part.

Detta var dåliga nyheter för många digitala annonsörer. Men Thirdpresence var redo att stilla deras oro. Företaget såg detta inte som en utmaning utan som en möjlighet att omprofilera sitt företag som grunden för digital marknadsföring i framtiden.

Kontextuell inriktning. 

Digitala marknadsförare och publicister behöver inte längre förlita sig på cookies från tredje part, utan Thirdpresence erbjuder en dataplattform där företag kan identifiera köpintention genom kontextuell information.

För att uppnå sina mål behövde Thirdpresence en webbplats som lockar besökare. 

Vi erbjuder ett komplett paket som täcker alla aspekter av en webbplats, t.ex. webbdesign, webbutveckling, copywriting, branding, underhåll och säkerhet.

  • En översyn av webbplatsen: en nystart från webbplatsens grund till webbplatsens utformning, innehåll och text.
  • Varumärke och copywriting: kontextuell inriktning är nästa stora grej inom digital marknadsföring, men vad innebär det egentligen? Hur fungerar det och vilka är de affärsmässiga konsekvenserna? Thirdpresence ville att Sisu Digital skulle tillhandahålla en webbplatskopia som förklarar dessa detaljer för deras webbplatsbesökare och hjälper dem att förstå varför Thirdpresence är den bästa lösningen för dem.
  • Webbplatsunderhåll: fokusera på att expandera din verksamhet och låt oss sköta det tråkiga arbetet. Vi ser till att Thirdpresences webbplats fungerar med sin fulla kapacitet genom att säkerhetskopiera deras webbplats, uppdatera WordPress-kärnan, hålla teman och plugins uppdaterade, rensa din cache och optimera din databas.

III. Våra lösningar

Hur Sisu Digital hjälpte Thirdpresence att ta vara på möjligheten

Som en byrå för digital marknadsföring förstår Sisu Digital mycket väl värdet av data. Men vad som är ännu viktigare är våra kunders integritet och att hålla deras information säker. Vi började med vår kund - Thirdpresence för att verkligen förstå vad deras verksamhet handlar om och vad det var som de behövde från oss. Vi fördjupade oss i verksamheten för kontextuell målinriktning som om det vore vår egen.

Att vara en föregångare

Att driva ett företag är hektiskt och ibland är det sista du tänker på att jobba med webbplatsen det sista du tänker på. Vi förstår det, och det är därför vi spelar rollen som projektledare i alla våra projekt. När vår kund har svårt att gå vidare hjälper vi dem att identifiera problemen och föreslå idéer så att vi tillsammans kommer närmare mållinjen. 

IV. Konsekvenser

Webbplatser som Sisu Digital skapar är alltid användarvänliga, intuitiva och kompletterar det sätt som företagen vill bli representerade på. För Thirdpresence tog vi hand om utvecklingen, designen och textförfattningen av deras webbplats.

Presentation: Thirdpresence - med nytt varumärke.

  • Professionell webbutveckling: lätt att navigera, responsiv, SEO-vänlig, säker och snabb.
  • Estetiskt tilltalande design: en toppmodern webbplats där kunden har full kontroll över webbplatsens visuella utformning. Sisu Digital hjälpte också Thirdpresence med deras färgscheman, som är eleganta, rena och lätta för ögonen.  Huvudfärgerna är grått, gult och blått. Färgkombinationen - gult och grått - är Pantone-färgerna för 2021 som representerar motståndskraft, säkerhet, livskraft och hopp. Vi införlivar detta med pålitligt blått som drar ihop hela utseendet för att skapa en meningsfull och modern webbplats.
  • Tillförlitligt och användarcentrerat innehåll: Vi tog oss tid att gräva riktigt djupt i vad Thirdpresence handlar om när det gäller värde, koncept och affärslösningar. På sätt och vis blir vi själva experter på kontextuell målinriktning, vilket är anledningen till att vi kan göra ett så komplicerat koncept lätt att förstå. Vi utförde också SEO-optimering av webbplatsens texter, vilket är anledningen till att webbplatsen kunde rankas bättre och få fler besökare.

Andra projekt

Reactron-Technologies-Marknadsföringsstrategi

Marknadsföringsstrategi för Reactron

En komplett marknadsföringslösning för en hektisk tillväxtstart. Vi stödde Reactron med marknadsanalys, utveckling av marknadsföringsstrategier och granskade sedan webbplatsens och innehållets prestanda med ett SEO-orienterat tillvägagångssätt.

Läs mer "

Webbdesign och SEO för Stereoscape

Vi omvandlar webbplatsen och online-gränssnittet för företag som tillhandahåller AR, VR, interaktiva lösningar för marknadsföring och försäljning, lärande och arbetshjälp. Om webbdesign är din angelägenhet, kontakta oss för en konsultation.

Läs mer "

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!