Webbdesign för Cascade Control Oy

UPPDATERAD: Jag arbetar för närvarande med SEO för kundens webbplats. Resultaten har varit mycket imponerande. Vi har flera nyckelord på första SERP-sidan, topp 10. Mer information kommer att uppdateras senare.

Cascade är ett svenskt företag som tillhandahåller 3D-mätning och skanning. De är även verksamma i Finland. Den finska representanten kom till mig och bad om en snygg och funktionell webbplats för Cascade.fi. De hade använt samma webbplats hos det svenska moderbolaget, men det fanns så många problem med den att de bestämde sig för att göra en egen. De vill ha full kontroll över sin webbplats.

Resultatet

En visuellt vacker, responsiv webbplats som liknar den svenska webbplatsen men är bättre än den på många sätt. Övergångseffekter och subtila förändringar är införlivade i webbplatsen, vilket skapar en sömlös surfupplevelse. Och webbplatsen är helt responsiv och ser fantastisk ut i mobil och surfplatta! Den finska kunden var mycket nöjd med den nya webbplatsen och sa att hans svenska motsvarigheter också gav många komplimanger till hans finska webbplats.

Kunden var mycket nöjd med mitt arbete och fortsatte att be mig att ge råd om digital marknadsföring och reklam. Jag fortsatte med att erbjuda honom en kostnadsfri konsultation om Adwords specifikt och hjälpte honom till och med att sätta upp företagets allra första kampanj på rätt sätt.

Pågående projekt. Mer information kommer att komma i framtiden.

Vittnesmål

Att bli insamlad...

Andra projekt

Webbdesign och SEO för Stereoscape

Vi omvandlar webbplatsen och online-gränssnittet för företag som tillhandahåller AR, VR, interaktiva lösningar för marknadsföring och försäljning, lärande och arbetshjälp. Om webbdesign är din angelägenhet, kontakta oss för en konsultation.

Läs mer "

Webbdesign för Thirdpresence

Vi byggde en funktionell och snabbresponsiv webbplats för Thirdpresence för att presentera deras avancerade Contextual Buying Intent Data Platform. Om webbdesign är ditt problem, kontakta oss för en konsultation.

Läs mer "

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!