H. Vesala Oy:n verkkosivujen päivitys ja ylläpito

Vesalan myyntipäällikkö tuli luokseni, kun hän (ja hänen kollegansa) kyllästyivät yrityksen erittäin hitaaseen ja bugiseen verkkosivustoon ja heidän kanssaan työskentelevän web-yrityksen epäpätevyyteen. Vesalan verkkosivusto on WordPress Woocommerce -sivusto, joka myy noin vain kymmeniä teollisuustuotteita. Sivuston ulkoasu on pelkistetty, rakenne yksinkertainen ja verkkokauppa vain pienimuotoista. Kuitenkin latausnopeus sekä etu- että back-endissä oli muuttunut sietämättömäksi siinä määrin, että etusivun lataaminen kesti 8-10 sekuntia! Niinpä asiakas pyysi minua tarjoamaan web-suorituskyvyn konsultointia - tutkimaan verkkosivustoa, selvittämään ongelmat ja ehdottamaan ratkaisuja.

Palveluni ja tulos

Tutkittuani asiaa sain nopeasti selville, että Vesalan sivuston erittäin huonoon suorituskykyyn oli kolme pääsyytä:

  1. Nykyinen hosting-paketti ei pystynyt täyttämään verkkosivuston vaatimuksia, mikä johti palvelimen vasteajan surkeaan pituuteen.
  2. Liian monta liitännäistä oli asennettu, osa niistä oli täysin tarpeettomia, niitä ei käytetty tai ne voitiin korvata kevyemmillä, vähemmän resursseja vaativilla liitännäisillä.
  3. Palvelinpuolen teknologioita ei otettu käyttöön

Tämän jälkeen ehdotin useita ratkaisuja näiden kolmen syyn poistamiseksi.

  1. Esittelyssä upouusi Cloud hosting tilalle jaettu hosting. Tein perusteellisen vertailun ja suosituksen parhaasta hosting-palveluntarjoajasta ja sopivimmasta suunnitelmasta Vesalan tapaukseen.
  2. Tutkitaan kaikki liitännäiset (yhteensä noin 60!), poistetaan tarpeettomat tai korvataan paremmilla. Huomioidaan lisäosien ristiriidat, jotka voivat johtaa kohtalokkaaseen virheeseen (sivuston kaatuminen).
  3. Uusimpien palvelinpuolen ja nopeutettujen tekniikoiden käyttöönotto: SSL (Let's Encrypt), CDN (Cloudflare), välimuisti (Varnish) jne.

Koska asiakas menetti luottamuksensa verkkoyhtiöön, hän pyysi minua toteuttamaan kaikki ehdottamani tekniset ratkaisut. Tämän seurauksena olin vastuussa verkkosivuston siirtämisestä vanhalta palvelimelta uuteen pilvipalvelininfrastruktuuriin, asennuksesta ja konfiguroinnista, kaikkien ongelmien tarkistamisesta ja korjaamisesta siirron jälkeen (DNS:n hallinta, sähköpostin SMTP), liitännäisten siivoamisesta ja kaikkien palvelinpuolen tekniikoiden toteuttamisesta. Koska kyse oli erittäin teknisistä asioista, olin hyvin varovainen muuttaessani jotain, tein aina varmuuskopioita ja testasin ennen uusien muutosten soveltamista.

Lopputulos: Sivusto latautuu vähintään 2-3 kertaa nopeammin sekä etu- että takapäässä. Ero ennen ja jälkeen palveluni oli niin selvä, että asiakas oli erittäin tyytyväinen.

Suosittelut

Ducin meille tekemässä alkuperäisessä projektissa hän joutui suuren haasteen eteen - hän yritti korjata jonkun muun rakentaman verkkosivuston ongelmat. Olimme innostuneita tuloksista ja pidämme hänen taitojaan, kommunikointikykyään ja avoimuuttaan ongelmien ratkaisemisessa arvokkaina ominaisuuksina. Sen lisäksi, että Duc on erittäin lahjakas kehittäjä, hän on erittäin luotettava ja mukava tyyppi työskennellä. Hänellä on uskomaton työmoraali ja ystävällinen persoonallisuus. Odotamme innolla, että voimme jatkaa yhteistyötä Ducin kanssa tulevaisuudessa, ja suosittelen häntä lämpimästi kaikille.

Anna Simojoki, myyntipäällikkö, H. Vesala Oy.

Asiakkaan suosittelu

Ensimmäisessä projektissa, jonka Daniel teki meille, hän joutui suuren haasteen eteen - hän yritti korjata jonkun muun rakentaman verkkosivuston ongelmat. Olimme innostuneita tuloksista ja pidämme hänen taitojaan, kommunikointikykyään ja avoimuuttaan ongelmien ratkaisemisessa arvokkaina ominaisuuksina. Sen lisäksi, että Daniel on erittäin lahjakas kehittäjä, hän on erittäin luotettava ja mukava tyyppi työskennellä. Hänellä on uskomaton työmoraali ja ystävällinen persoonallisuus. Odotamme innolla, että voimme jatkaa yhteistyötä Danielin kanssa tulevaisuudessa, ja suosittelen häntä lämpimästi kaikille.

Muut hankkeet

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!