GEM Property

Web-suunnittelu GEM Property -yritykselle

Pekka GEM Propertystä tuli luokseni kuultuaan hyviä sanoja ystävältäni. Hän ja kaksi kumppania päättivät perustaa kiinteistökonsultointitoimiston, ja nyt heidän piti (löytää joku, joka pystyisi) tekemään verkkosivut alle 10 päivässä, jotta he voisivat käynnistää liiketoiminnan virallisesti. Kaverit olivat vaativia - he halusivat toimivan, kauniin, kaksikielisen yrityssivuston. He halusivat sen olevan ainutlaatuinen, nopea ja SEO-ystävällinen. Ajattelin, että voisin pystyä toimittamaan sen, mitä he odottivat, joten suostuin ottamaan projektin.

Tulos

Visuaalisesti houkutteleva ja hienoja yksityiskohtia siellä täällä toimitettiin viikossa, kun jatkuva viestintä vaihtoi edestakaisin tiukan määräajan noudattamiseksi. Kaikki vaatimukset suurista ja pienistä täyttyivät, joten asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Autoin asiakasta myös perustamaan ja opetin heille, miten Google Search Consolea, Google Analyticsia ja Google Local Businessia käytetään.

Suosittelu

Duc teki verkkosivujemme kanssa erinomaista työtä. Hän pystyi selviytymään tiukasta aikataulusta ja hänellä oli erittäin hyvät viestintätaidot ja kyky kuunnella, mitä me asiakkaana halusimme, ja toteuttaa se käytännössä. Suosittelen Ducia lämpimästi.", Pekka Sirén, GEM Property Oy:n perustajaosakas.

Asiakkaan suosittelu

"Danielin tekemä työ verkkosivujemme parissa oli laadultaan erinomaista. Hän pystyi selviytymään tiukasta aikataulusta, ja hänellä oli erittäin hyvät viestintätaidot ja kyky kuunnella, mitä me asiakkaana halusimme, ja toteuttaa se käytännössä. Suosittelen Danielia lämpimästi."

- Pekka Sirén, GEM Property Oy:n perustajaosakas.

Muut hankkeet

Verkkosuunnittelu & SEO Stereoscape-sivustolle

Muunnamme verkkosivuston ja liiketoiminnan verkkokäyttöliittymän, joka tarjoaa AR- ja VR-ratkaisuja, interaktiivisia ratkaisuja markkinointiin ja myyntiin, oppimiseen ja työskentelyn avustamiseen. Jos web-suunnittelu on huolesi, ota meihin yhteyttä kuulemista varten.

Lue lisää "

Verkkosuunnittelu Thirdpresence-sivustolle

Rakensimme Thirdpresenselle toimivan ja nopeasti reagoivan verkkosivuston, jolla esiteltiin heidän kehittynyttä Contextual Buying Intent Data Platform -alustaansa. Jos web-suunnittelu on huolesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä konsultaatiota.

Lue lisää "

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!