GEM Property

Webbdesign för GEM Property

Pekka från GEM Property kom till mig efter att ha hört goda ord från en vän. Han och två kompanjoner bestämde sig för att starta en konsultbyrå för fastigheter och nu var de tvungna att (hitta någon som kunde) göra deras webbplats på mindre än 10 dagar så att de kunde lansera verksamheten officiellt. Killarna var krävande - de ville ha en funktionell, vacker och tvåspråkig webbplats. De ville att den skulle vara unik, snabb och SEO-vänlig. Jag trodde att jag skulle kunna leverera vad de förväntade sig, så jag gick med på att ta projektet.

Resultatet

Ett visuellt tilltalande och fint detaljerat arbete levererades inom en vecka efter kontinuerlig kommunikation fram och tillbaka för att hålla en snäv deadline. Alla krav från stora till små krav uppfylldes, så kunderna var mycket nöjda med slutresultatet. Jag hjälpte också kunden att installera och lärde dem sedan hur man använder Google Search Console, Google Analytics och Google Local Business.

Vittnesmål

Kvaliteten på det arbete som Duc utförde med vår webbplats var utmärkt. Han klarade av att hantera en snäv tidtabell och hade en mycket god kommunikationsförmåga med förmågan att lyssna på vad vi som kund ville ha och omsätta det i praktiken. Jag rekommenderar varmt Duc.", Pekka Sirén, grundande partner på GEM Property Oy.

Kundens vittnesmål

"Kvaliteten på Daniels arbete med vår webbplats var utmärkt. Han klarade av att hantera en snäv tidtabell och hade en mycket god kommunikationsförmåga med förmågan att lyssna på vad vi som kund ville ha och omsätta det i praktiken. Jag kan varmt rekommendera Daniel."

- Pekka Sirén, grundande partner på GEM Property Oy.

Andra projekt

Webbdesign och SEO för Stereoscape

Vi omvandlar webbplatsen och online-gränssnittet för företag som tillhandahåller AR, VR, interaktiva lösningar för marknadsföring och försäljning, lärande och arbetshjälp. Om webbdesign är din angelägenhet, kontakta oss för en konsultation.

Läs mer "

Webbdesign för Thirdpresence

Vi byggde en funktionell och snabbresponsiv webbplats för Thirdpresence för att presentera deras avancerade Contextual Buying Intent Data Platform. Om webbdesign är ditt problem, kontakta oss för en konsultation.

Läs mer "

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!