Growth Hacking för ROND-produktion

I. Om ROND

I det första projektet som Daniel gjorde för oss stod han inför en stor utmaning - att försöka åtgärda problemen med en webbplats som någon annan hade byggt. Vi var mycket nöjda med resultatet och anser att hans kompetens, kommunikation och öppenhet för att lösa problem är värdefulla egenskaper. Förutom att Daniel är en mycket begåvad utvecklare är han extremt pålitlig och en trevlig kille att arbeta med. Han har en fantastisk arbetsmoral och en vänlig personlighet. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med Daniel i framtiden, jag rekommenderar honom varmt till alla.

Andra projekt

Reactron-Technologies-Marknadsföringsstrategi

Marknadsföringsstrategi för Reactron

En komplett marknadsföringslösning för en hektisk tillväxtstart. Vi stödde Reactron med marknadsanalys, utveckling av marknadsföringsstrategier och granskade sedan webbplatsens och innehållets prestanda med ett SEO-orienterat tillvägagångssätt.

Läs mer "

Webbdesign för Thirdpresence

Vi byggde en funktionell och snabbresponsiv webbplats för Thirdpresence för att presentera deras avancerade Contextual Buying Intent Data Platform. Om webbdesign är ditt problem, kontakta oss för en konsultation.

Läs mer "

Webbdesign för företagare i Finland

Entrepreneurs of Finland är en ideell organisation som strävar efter att bli medlem i Helsingfors, Finland. Vi designar och bygger deras webbplats och hjälper deras entreprenörers berättelser att nå ut till en större publik.

Läs mer "