Kasvuhakkerointi ROND-tuotantoa varten

I. Tietoa RONDista

Ensimmäisessä projektissa, jonka Daniel teki meille, hän joutui suuren haasteen eteen - hän yritti korjata jonkun muun rakentaman verkkosivuston ongelmat. Olimme innostuneita tuloksista ja pidämme hänen taitojaan, kommunikointikykyään ja avoimuuttaan ongelmien ratkaisemisessa arvokkaina ominaisuuksina. Sen lisäksi, että Daniel on erittäin lahjakas kehittäjä, hän on erittäin luotettava ja mukava tyyppi työskennellä. Hänellä on uskomaton työmoraali ja ystävällinen persoonallisuus. Odotamme innolla, että voimme jatkaa yhteistyötä Danielin kanssa tulevaisuudessa, ja suosittelen häntä lämpimästi kaikille.

Muut hankkeet

Reactron-Technologies-Markkinointi-strategia

Reactronin markkinointistrategia

Täydellinen markkinointiratkaisu hektisesti kasvavalle startup-yritykselle. Tuimme Reactronia markkina-analyysissä, markkinointistrategian kehittämisessä ja tarkistimme sitten verkkosivuston ja sisällön suorituskyvyn SEO-painotteisella lähestymistavalla.

Lue lisää "

Verkkosuunnittelu Thirdpresence-sivustolle

Rakensimme Thirdpresenselle toimivan ja nopeasti reagoivan verkkosivuston, jolla esiteltiin heidän kehittynyttä Contextual Buying Intent Data Platform -alustaansa. Jos web-suunnittelu on huolesi, ota meihin yhteyttä ja pyydä konsultaatiota.

Lue lisää "