ilmaiset viestintävälineet

12 ilmaista viestintätyökalua, jotka lisäävät tiimisi tuottavuutta

Tutustu parhaisiin viestintäsovelluksiin, online-työkaluihin ja selaimen lisäosiin, jotka nopeuttavat työnkulkua ja parantavat tiimin tuottavuutta.

ilmaiset viestintätyökalut kurkistus

Mitä sisällä on?

Esittelemme työkalujen ominaisuudet, edut ja haitat, jotta tiedät, mikä niistä sopii parhaiten tiimillesi. Työkalumme on jaettu kolmeen luokkaan:

  • Viestintä- ja videoneuvottelutyökalut: pikaviestit, kokousten järjestäminen, nopeiden päivitysten saaminen, henkilökohtainen viestintä ja yleinen tehtävien hallinta.

 

  • Näytön tallennustyökalut: jakaa tiimin tietämystä ja järjestää koulutustilaisuuksia tai tuote-esittelyjä.

 

  • Tiiminrakentamisen välineet: ylläpitää työntekijöiden välisiä suhteita, edistää tiimien välistä sitoutumista ja pitää hauskaa kollegoiden kanssa!

Haluatko lisää?

social-media-content-ideat

120 sosiaalisen median sisältöideaa

Uusien ideoiden keksiminen ja laadukkaan sisällön luominen jatkuvasti ei ole helppoa. Kuten monien muidenkin haasteiden kohdalla, paras vaihtoehto on ottaa yksi asia kerrallaan. Juuri siksi tarvitset tätä laajaa luetteloa inspiraation lähteeksi.

Lue lisää "

Tietoja Sisu Digital:stä

Olemme digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka on omistautunut kansainvälisten startup-yritysten ja pk-yritysten tukemiseen.

Autamme sinua luomaan verkkomarkkinoinnin perustan ja hankkimaan laadukkaita johtolankoja maailmanluokan digitaalisten ratkaisujen avulla.

Kasvetaan yhdessä. Tutustu palveluihimme.

Tarjoamme myös räätälöityjä digitaalisia markkinointipalveluja yrityksesi tarpeiden mukaan, kuten sisältömarkkinointia, growth-hackingia, markkinoinnin automaatiota ja markkinoinnin analytiikkaa.