Webbdesign i Sverige

Snabba, vackra, responsiva, funktionella och SEO-vänliga webbplatser som hjälper ditt företag att lyckas på nätet.

Vi designar och skapar högpresterande webbplatser för internationella nystartade företag och små och medelstora företag.

Vi är den bästa Elementor-webbdesignern och expertpartner i Finland och Norden. Ta kontakt med oss.

Vi är ett stolt finskt webbdesignföretag som gör mer än bara webbdesign.

Oavsett om du behöver en landningssida, en företagswebbplats, e-handel eller en plattform för e-lärande har vi allt du behöver. 

Har du redan en WordPress-webbplats? Vi erbjuder förstklassiga Underhåll och support av webbplatsen.

Bästa byrån för webbdesign i Sverige

Ditt varumärkes rykte och ekonomiska framgång beror på din webbplats.

Oftast är din webbplats den första kontaktpunkten mellan dig och dina kunder, inte dina anställda. Din webbplats är den solida grunden för din integrerade digitala marknadsföringsstrategi. Om dina marknadsföringskampanjer gör sitt jobb och övertalar människor att klicka på och besöka din webbplats, vad kommer de då att hitta? 

Våra professionella tjänster för design, utveckling och underhåll av webbplatser garanterar att du gör ett bra första intryck. Webbplatser som Sisu Digital skapar är alltid kundfokuserade, dynamiska och affärsinriktade. 

Om du vill uppfattas som ett skickligt och pålitligt varumärke bör du börja med att ha en vacker webbplats! Din webbplatslayout bör vara fräsch, användarvänlig och enkel för att locka dina besökare att återkomma. När du väl har fått deras intresse och uppmärksamhet med din webbdesign blir det mycket lättare för dig att övertyga dem om att köpa dina produkter eller använda dina tjänster.

Har du inte tid eller har du inte de rätta kunskaperna för att utforma din önskade webbplats? Låt en av de bästa byråerna för webbdesign hjälpa dig. Vårt team på Sisu Digital är bara ett klick bort! Ta kontakt med oss nu och låt oss komma igång med ditt webbprojekt.

Vad våra kunder säger om oss

We are very happy with Sisu Digital’s service and appreciate their genuine interest towards AFL business. We started using their digital marketing services one year ago and we know we are in good hands. Daniel and his team have helped us a lot in branding and social media content. Most importantly, they have helped to build up a solid digital marketing system that continuously brings us new leads on automation 24/7, which is the reason we turned to them in the first place. We enjoy our partnership with them and would highly recommend the team for similar projects.

Jani Kaulo
CEO & Managing Partner

Det var en trevlig upplevelse att arbeta med Daniel och Sisu-teamet. De uppmärksammade våra behov och ansträngde sig för att förstå vår verksamhet och våra problem. Daniel har gett oss mycket användbar och praktisk rådgivning genom en rad strategiska möten. Tack vare Sisu Digital:s hjälp har vi nu en tydligare syn på hur vi ska förbättra vår marknadsföringsstrategi. Dessutom har kommunikationen varit öppenhjärtig, enkel och snabb. Sisu har visat sig vara en professionell och pålitlig partner, och jag kan varmt rekommendera Sisu Digital-teamet.

Trung Nguyen
VD och medgrundare, Reactron Technologies Ltd.

Det var enkelt och effektivt att samarbeta med Sisu Digital för att uppdatera vår webbplats. Vi uppskattade särskilt den öppna, snabba och ärliga kommunikationen och det iterativa tillvägagångssättet för utvecklingen. Dessutom vet de här killarna vad de gör när det gäller teknik och detaljer! Vi var mycket nöjda med att projektet levererades professionellt i tid och inom budget. Vi skulle inte tveka att samarbeta med Sisu Digital igen i framtiden.

Niklas Rosenberg
COO, OpenOcean

Vi samarbetade med Daniel och hans team på Sisu Digital för att förnya vår webbplats och dess SEO. Den tidigare webbplatsen byggdes med ett föråldrat ramverk. Den var buggig, långsam och svår att göra ändringar på. Den uppfyllde inte Stereoscapes behov av att spegla de snabba förändringarna i vår verksamhet och den dynamiska utvecklingen av vårt erbjudande av interaktiva 3D- och XR-lösningar (extended reality). Vi var inte heller nöjda med SEO, eftersom vi vill rankas för mer relevanta sökord och locka mer organisk trafik till vår webbplats. Under koronaviruskrisen är en stark närvaro på nätet viktigare än någonsin.
Sisu Digital Team är ett nöje att arbeta med. De hjälpte oss att lösa våra problem och levererade de resultat vi förväntade oss - i tid och inom budget. Under projektet visade de sig vara en kunnig, professionell och pålitlig partner. Veckovisa projektmöten höll alla parter informerade längs vägen, och deras agila team var flexibelt med våra önskemål, vilket jag uppskattar mycket.
Nu när den nya, optimerade webbplatsen är i drift kommer vi att fortsätta att samarbeta med Sisu Digital för att förbättra vår webbplats i Google-ranking.

Heli Nelimarkka
Ordförande, Stereoscape

Varför arbeta med oss

Resultat

Vi levererar i tid och inom budget. Du får vad du förväntar dig av oss.

Marknadsföringsdriven

Vi gör inte vackra webbplatser. Vi gör vackra webbplatser som säljer.

Design

Imponera på dina besökare och skapa en bild av ett professionellt varumärke.

SEO

Din webbplats är optimerad för SEO och redo att rankas.

Reaktionsförmåga

Vi ser också till att vår webbplats är perfekt optimerad för mobilanvändare för att ge enastående prestanda.

Expertis

Genom att hålla oss uppdaterade inom branschen kan vi erbjuda dig de bästa och senaste lösningarna.

Säkerhet

Vi fokuserar på webbplatsens högkvalitativa säkerhet för att förhindra attacker mot cybersäkerhet.

Stöd

Vi värdesätter våra kunder och därför finns vi alltid där för att stödja våra kunder vid eventuella problem.

Vår prissättning

Med vår transparenta prissättning betalar du bara för det du behöver.

Landningssida

Webbplats med en sida
 • 1 landningssida
 • Estetisk design
 • Responsiv layout
 • Snabb sidhastighet
 • SEO
 • Google Analytics
 • Nyhetsbrev

Startup och små och medelstora företag

Webbplats med flera sidor
 • 5 webbsidor
 • Estetisk design
 • Responsiv layout
 • Snabb sidhastighet
 • SEO
 • Google Analytics
 • Nyhetsbrev

Anpassad

Anpassad webbplats
 • Utforma och bygga en webbplats som är skräddarsydd för dina egna behov.

Är du redo att ta ditt företag till en ny nivå?

Kontakta oss

Vår process för webbdesign och utveckling

Vi har fastställt och anpassat vårt arbetssätt under många år, så vi planerar vår webbdesignprocess från det första mötet till lanseringen.

Steg 1: Frågeformulär för webbdesignprojektet

Genom frågeformuläret lär vi känna din verksamhet och dina behov och ser hur vår webbdesigntjänst kan passa dig.

Steg 2: Kontrakt om webbdesign

När vi har kommit fram till att vi passar ihop skickar vi dig ett kontrakt med detaljerade villkor, arbetets omfattning, tidsramar och priser.

Steg 3: Forskning om webbdesign

Forskningen och förberedelserna i detta steg utgör grunden för design- och utvecklingsarbetet. Vi skickar ett frågeformulär till dig för att se hur du vill att din webbplats ska se ut och vilken typ av innehåll och bilder du vill ha på din webbplats. Du kommer också att kunna ge oss exempel på webbplatser som du gillar. Vi kommer att använda denna information och vår egen kreativitet för att bygga en webbplats som du kommer att älska och som ger resultat.

Steg 4: Webbdesign

När vi har förstått din vision för din webbplats börjar vi utforma ditt utkast till webbplats. Vi skapar utkast till din webbplats och skickar dem till dig så att du kan godkänna dem. Du kommer att få tre tillfällen att göra ändringar i ditt utkast till webbplats.

Steg 5: Webbutveckling

Vi bygger din webbplats i en utvecklingsmiljö. Du kommer också att få tre tillfällen att lämna kommentarer till din utvecklingswebbplats.

Steg 6: Lansering av webbplatsen före lansering

Vi avslutar alla återstående frågor och förbereder oss för en lyckad lansering.

Steg 7: Lansering av webbplatsen

När du är nöjd med din webbplats och allt innehåll som vi har skapat för dig lanserar vi din webbplats.

Steg 8: Underhåll av webbplatsen

När din webbplats väl är i drift är den din. Du har dock möjlighet att anmäla dig till vårt program för underhåll av webbplatsen. Med detta underhåller vi din webbplats, redigerar din webbplats enligt dina önskemål och håller din webbplats säker.

Grupp av människor som sitter inomhus

Har du redan en webbplats? Kolla in vår underhållstjänst för webbplatser.

Fokusera på det du är bäst på - att driva din tjänst - och låt oss ta hand om resten.

Att skapa en webbplats är inte en engångsuppgift. Ditt utseende på nätet måste uppmärksammas - både offline och online.

Vi kommer att se till att din tekniska plattform uppfyller de fastställda kriterierna.

När vi uppdaterar och underhåller vår webbplats tar vi hand om alla små justeringar, ändringar, uppdateringar och felsteg. Därefter kan du koncentrera dig på att göra det du är bäst på - att driva ditt företag.

Varför WordPress CMS?

WordPress driver en fjärdedel av internet

WordPress är en av de bästa plattformarna för företag att bygga en webbplats på. WordPress är lätt att installera, hantera och utforma. 

En av de största fördelarna med att använda WordPress-webbplatsdesign är den nivå av anpassning som du kan göra på din webbplats. Till skillnad från traditionella plattformar för webbplatsbyggande har WordPress över 52 000 olika plugins. Det betyder att det finns över 52 000 verktyg som tillverkas i WordPress och som kan hjälpa dig att ge dina besökare en bättre upplevelse. 

Oavsett om ditt mål är att sälja produkter online eller generera leads kan du uppnå det med hjälp av en WordPress-webbplatsdesign.

Över 25 miljoner människor har valt WordPress för att driva sin webbplats eller blogg. Bland de mest kända användarna av WordPress finns CNN, New York Times, Katy Perry, The Ford Story, Wheaton College, MTV Newsroom, Mashable och WSJ Magazine. 

Över 27% av de 644 000 000 webbplatser som finns på nätet har byggts med WordPress, vilket visar att de är marknadsledande inom webbplatsdesign.

WordPress är också en mycket säker, responsiv webbplats när den är korrekt utformad. Oavsett vilken typ av enhet dina kunder tittar på din webbplats på kommer din WordPress-webbplatsdesign att anpassas till skärmens storlek.

Varför Elementor?

Elementor är den mest framstående WordPress-tematillverkaren, med över 2 miljoner installationer och ett anmärkningsvärt betyg på 4,8 stjärnor.

Elementor har många fantastiska funktioner jämfört med andra WordPress-teman och sidbyggare (t.ex. Divi builder eller Visual Composer).

Med Elementor kan du eliminera många plugins: Kontaktformulär, Popup Builder, Slider, Custom Font. Många funktioner kommer att hanteras centralt i ett bibliotek, vilket gör det enkelt att göra globala ändringar för hela webbplatsen.

 • Lätt att använda: Det är en Drag & Drop-redigerare. Den är enkel, intuitiv, lätt att lära sig och använda. Du kan njuta av kraften i 100% visuell design. Det finns många grundläggande moduler som du kan anpassa för dina egna behov.
 
 • Snabb prestanda: Webbplatsen som är byggd med Elementor laddas snabbt tack vare de rena koderna. Elementors snabbhet kan inte jämföras med någon annan sidbyggare. Det snabba arbetsflödet bidrar också till att snabba upp processen med att bygga webbsidor.
 
 • SEO-vänlig: Du kan enkelt ange rätt HTML-tagg för alla element, vilket är viktigt för SEO. Dessutom är snabb laddningshastighet och rena kodblock viktiga faktorer.
 
 • Tema Builder: Du kan anpassa varje del av webbplatsen utan koder: rubrik, sidfot och alla andra områden på webbplatsen.
 
 • Global stil: kan du ta över temats design, inklusive rubrik, knapp, formulärfält, bakgrund och bildstilar. Håll stilen konsekvent på hela webbplatsen utan att ändra varje enskilt element.
 
 • Globala widgets: Du kan spara dina favoritinställningar för widgeten och återanvända widgeten på vilken sida som helst genom att dra och släppa den.
 
 • Villkor för visning: kan du bestämma exakt var dina globala mallar ska visas på din webbplats.
 
 • Dynamiskt innehåll: Med fullt stöd för anpassade fält och anpassade inläggstyper och dussintals dynamiska innehåll att välja mellan kan du skapa personliga och dynamiska webbplatser genom att fylla på data från olika källor.
 
 • Mobil redigering: Elementors har omfattande alternativ för mobilanpassning. Du kan enkelt växla till mobilvyn för att justera layouten som verkligen är 100% responsiv.
 
 • Kopiera stil: kan du kopiera hela stilen från en widget, kolumn eller sektion och klistra in den i ett annat element med ett klick.
 
 • Revideringshistorik: Med revideringshistorik sparas hela processen för skapandet av sidan och kan enkelt spåras tillbaka. Utkastläge: Du kan fortsätta arbeta på en sida, spara ändringarna som utkast utan att publicera den.
 
 • Rörelseeffekter: Du kan enkelt lägga till interaktioner och animationer på din webbplats med hjälp av rullningseffekter och museffekter.
 
 • Form Builder: Du kan skapa alla typer av formulär med precis den information du behöver. De uppgifter som skickas in kan enkelt integreras i dina marknadsförings- och CRM-verktyg.
 
 • Popup Builder: Popup Builder ger dig friheten att skapa pixel-perfekta popup-fönster, inklusive avancerade målinriktningsalternativ.
  Automatisering av marknadsföring och
 
 • CRM-integrationer: Fullt stöd för integration med Mailchimp, ActiveCampaign, ConvertKit, Campaign Monitor, Hubspot, Zapier, Drip, Slack, Discord osv.
 
 • Möjlighet att utöka och lägga till mer avancerade funktioner: Landningssidor; Marknadsföringsintegration; Flera språk
 
Elementor är världens ledande WordPress Page Builder. Den första versionen av Elementor släpptes i juni 2016 och på bara 10 månader nådde den 100 000 aktiva installationer. Snabbt framåt 4 år, Elementor driver nu över 4 miljoner webbplatser och har nästan 5 000 femstjärniga recensioner på WordPress Plugin Directory, vilket är extremt imponerande. I början av detta år 2020 har Elementor stängt en finansieringsrunda på $15M från Lightspeed Venture Partners, ett av de ledande riskkapitalbolagen i världen.

Blogg

Vår blogg kommer att guida dig i hur du optimerar din webbplats för marknadsföring och hur du kan utveckla ditt företag framgångsrikt.

Är du redo att bygga en webbplats som kan ge dig fler kunder och förändra ditt företag?

It has come to our attention that some individuals are falsely using our name, Sisu Digital to scam people on Telegram. We want to make it clear that we have no connection with these scammers, nor do we endorse their actions. We do not offer any shady, questionable jobs or hire people for such activities. If you encounter any suspicious activity, report it immediately. We are not responsible for any consequences if you follow the scammers. Be smart and take care of yourself!